X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • justta Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka i miłej niedzielki

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, my tez nie śpimy :) mała leży z babcia i "rozmawiają" :)
    Coraz cześciej słyszę miedzy guganiem i piskami - "nie" hehe bardzo wyraźne :)
    Ahhh i dzis Ania dostanie pierwsza łyżeczkę marchewki :) zobaczymy jak to przyjmie :)

Miłej niedzieli

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2015, 07:51

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry, my dziś na wesele. Mam nadzieje ze Patryk będzie grzeczny i nie da w kość cioci i wujkowi

Milej niedzieli

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    konwalia udanej zabawy :)

Lara moja też od dawna ma w użyciu "nie". :)

I ciągnie się do siedzenia od baaaardzooo dawna. Ja jej nie pozwalam, bo jest za mały gniot do tego. ;) Na kolanach to sama siada, ja ją odkładam a ona z powrotem.

• beszka Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry :)

Misia, cieszie sie ze wizycie na IP wszystko dobrze :)

My obudzone juz przed 6 i wlasnie zaliczamy 2 drzemke ;)

Smoczku, Kroko ile spia Wasze dzieci? Tzn.czy nadal zyja w systemie 3 godzinnym czy czas czuwania sie wydluzyl? U nas nadal system trzygodzinny i czasem jest to upierdliwe :/ ( czyli godzina aktywnisci lacznie z jedzeniem i 2 h spania...czasem uda sie czas aktywnosci przedluzyc do 1,5 h ;) )

Misi@ lubi tę wiadomość

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    d bm54e6strznnnhvvvvv v vtc dft fgfcv hhhhhhhhhhhhnnnnnhbx

beszka, zgredka, PsotkaKotka, Anastazjaaa, LaRa, Misi@, Arienna, Blondik, justta, Yasmin lubią tę wiadomość

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To była wiadomość od mojej córki do Was. ;)

Anastazjaaa, Misi@, Arienna lubią tę wiadomość

• zgredka Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kroko: :)
    Hejo Zuzo :)
    :

Moja mowi "nee"

Krokodylica lubi tę wiadomość

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    beszka to chyba dobrze masz ;)

Moja Zuzia je co 3 godziny. Pomiędzy jedzeniem w ciągu dnia ucina sobie 3 drzemki, i zależy, w domu to pół godzinki, a na polku to i dwie pośpi.

W nocy budzi się na jedzenie raz. Już przesypiała całą noc ale coś jej się poprzestawiało i znowu je raz. :)

• beszka Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kroko, dlaczego dobrze? Jak kna spi te dwie godziny to ja musze ja w wozku wozic na dworzu bez wzgl.na pogode. Wiec sobie policz ile an dworze jestem od rana do wieczora ;)
    Najbardziej zal mi chlopakow :( ta godzina przez ktora mala nie spi, to bardzo malo. Zje, pieluche zmienimy...pobawi sie kilka minut i juz sie drze, ze chce spac. Wolalbym bym by mniej spala....

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny,
    Miałam dziś śluz lekko pobarwiony na brązowo :/ nastrój mam podły nie przeżyję kolejnej straty...

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beszko moja Zosia od dobrego miesiąca przesypia całe noce. Zazwyczaj o 20 kąpiel mleko i spanie budzi się 6:30 jak w zegarku. Czasami przebudzeniu się w nocy ale smoczek wystarcza. W dzień śpi bardzo mało max 3-4 godz a je 5 razy dziennie co 3-4 godziny.
    dzień dobry.
    Miłego dnia :)

beszka lubi tę wiadomość

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ANASTAZJA a w jakim kraju ty mieszkasz? bo chyba nie w Polsce prawda? Ehhh przykro mi ze masz takie doswiadczenia :/

Wiecie co. Chialabym zaadoptowac kiedys dziecko. Zawsze chcialam. Ale dlugo nie wiedzialam o tym ze takie dzieci czesto sa bardzo problemowe, najczesciej przez FAS. A ja chyba nie mama predspozycji zeby sie takimi dziecmi zajmowac :/. No i moj maz mowi ze szczerze nei wie czy bylby w stanie obce dziecko pokochac...

Idziemy zaraz na spacer.

Moj Domi ma 2 drzemki stale. Jedna kolo 10-11 godziny - spi ok 40min-1h. Potem jest drzemka kolo 13-14 i spi do 3h. Malo spi wiec nie rosnie ;)

beszka lubi tę wiadomość

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to zazdroszczę tiago do potora roku wstawal w nocy co dwie godziny a to na am a to na piciu i tak każdej nocy... Ale zawsze jadł małe porcję ale czest i ma tak do teraz

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PsotkaKotka wrote:
    ANASTAZJA a w jakim kraju ty mieszkasz? bo chyba nie w Polsce prawda? Ehhh przykro mi ze masz takie doswiadczenia :/
    Mieszkam w holandii i denerwuje mnie najbardziej to że na tym etapie ciazy nie mam wogole wsparcia bo oni tak wczesnych ciąż nie ratują :/
    Później opieka mega super ale teraz do bani...

Zadzwoniłam do położnej kazała się nie denerwować i czekać do wizyty chyba że dostanę silnych skurczy.... Jak juz będą skurcze to już będzie za późno.... Eh

Chciałam dostać od niej L4 bo jutro mam na 4 rano do pracy, oczywiście nie dostałam....

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale macie poukladane dzieci, u mnie rozpierdzielnik ale to moja wina.
    Mala spi a czasem nie spi w dzien, drzemki jesli juz sa to krotkie, jesc co 3 h to marzenie moja max co 2h :(
    W nocy budzi sie ze 2-3 razy ostatnio, acz to nie jest uciazliwe, bo daje cycka i wale w kime dalej.

Ana: nie wiem co Ci napisac, jestem myslami z Toba.

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ana a nie masz urlopu jakiegoś? Ja bym wzięła ze dwa tyg. a później może by się już udało na L4 iść :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zazdroszczę, moja nadal w nocy budzi się co 2h na jedzenie, w dzień ma 2drzemki max. 30min chyba że wożę ją w wózku to z 1h pośpi.....

Anas....buzi i przytulam mocno....mimo wszystko że później jest ok,to uważam że to chory kraj z takim postępowaniem......

LaRa dlaczego tak wcześnie marchewkę podajesz,pamiętam że Ty KP jesteś, więc zaleca się po 6m dietę rozszerzać, co Ci tak śpieszno???? (Pytam z ciekawości)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2015, 12:02

Anastazjaaa lubi tę wiadomość

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    beszka aaaaa ja myślałam że dziecko śpi a Ty masz czas dla siebie. :)
    Moja też najlepiej śpi na polu w wózku, ale nie muszę jej wozić, tyle że i tak muszę siedzieć i pilnować, no ale np, kawę sobie wypiję na polu i posiedzę, ale w domu też nic nie porobię.

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ana trzymam kciuki by wszystko skończyło się dobrze <3

Anastazjaaa lubi tę wiadomość

‹‹ 1116 1117 1118 1119 1120 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ