Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej, my tez nie śpimy
mała leży z babcia i "rozmawiają"
Coraz cześciej słyszę miedzy guganiem i piskami - "nie" hehe bardzo wyraźne
Ahhh i dzis Ania dostanie pierwsza łyżeczkę marchewkizobaczymy jak to przyjmie
Miłej niedzieliWiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2015, 07:51
-
Dzien dobry
Misia, cieszie sie ze wizycie na IP wszystko dobrze
My obudzone juz przed 6 i wlasnie zaliczamy 2 drzemke
Smoczku, Kroko ile spia Wasze dzieci? Tzn.czy nadal zyja w systemie 3 godzinnym czy czas czuwania sie wydluzyl? U nas nadal system trzygodzinny i czasem jest to upierdliwe( czyli godzina aktywnisci lacznie z jedzeniem i 2 h spania...czasem uda sie czas aktywnosci przedluzyc do 1,5 h
)
Misi@ lubi tę wiadomość
-
beszka to chyba dobrze masz
Moja Zuzia je co 3 godziny. Pomiędzy jedzeniem w ciągu dnia ucina sobie 3 drzemki, i zależy, w domu to pół godzinki, a na polku to i dwie pośpi.
W nocy budzi się na jedzenie raz. Już przesypiała całą noc ale coś jej się poprzestawiało i znowu je raz. -
Kroko, dlaczego dobrze? Jak kna spi te dwie godziny to ja musze ja w wozku wozic na dworzu bez wzgl.na pogode. Wiec sobie policz ile an dworze jestem od rana do wieczora
Najbardziej zal mi chlopakowta godzina przez ktora mala nie spi, to bardzo malo. Zje, pieluche zmienimy...pobawi sie kilka minut i juz sie drze, ze chce spac. Wolalbym bym by mniej spala....
-
Beszko moja Zosia od dobrego miesiąca przesypia całe noce. Zazwyczaj o 20 kąpiel mleko i spanie budzi się 6:30 jak w zegarku. Czasami przebudzeniu się w nocy ale smoczek wystarcza. W dzień śpi bardzo mało max 3-4 godz a je 5 razy dziennie co 3-4 godziny.
dzień dobry.
Miłego dniabeszka lubi tę wiadomość
-
ANASTAZJA a w jakim kraju ty mieszkasz? bo chyba nie w Polsce prawda? Ehhh przykro mi ze masz takie doswiadczenia
Wiecie co. Chialabym zaadoptowac kiedys dziecko. Zawsze chcialam. Ale dlugo nie wiedzialam o tym ze takie dzieci czesto sa bardzo problemowe, najczesciej przez FAS. A ja chyba nie mama predspozycji zeby sie takimi dziecmi zajmowac. No i moj maz mowi ze szczerze nei wie czy bylby w stanie obce dziecko pokochac...
Idziemy zaraz na spacer.
Moj Domi ma 2 drzemki stale. Jedna kolo 10-11 godziny - spi ok 40min-1h. Potem jest drzemka kolo 13-14 i spi do 3h. Malo spi wiec nie rosniebeszka lubi tę wiadomość
-
PsotkaKotka wrote:ANASTAZJA a w jakim kraju ty mieszkasz? bo chyba nie w Polsce prawda? Ehhh przykro mi ze masz takie doswiadczenia
Później opieka mega super ale teraz do bani...
Zadzwoniłam do położnej kazała się nie denerwować i czekać do wizyty chyba że dostanę silnych skurczy.... Jak juz będą skurcze to już będzie za późno.... Eh
Chciałam dostać od niej L4 bo jutro mam na 4 rano do pracy, oczywiście nie dostałam.... -
Ale macie poukladane dzieci, u mnie rozpierdzielnik ale to moja wina.
Mala spi a czasem nie spi w dzien, drzemki jesli juz sa to krotkie, jesc co 3 h to marzenie moja max co 2h
W nocy budzi sie ze 2-3 razy ostatnio, acz to nie jest uciazliwe, bo daje cycka i wale w kime dalej.
Ana: nie wiem co Ci napisac, jestem myslami z Toba. -
nick nieaktualnyZazdroszczę, moja nadal w nocy budzi się co 2h na jedzenie, w dzień ma 2drzemki max. 30min chyba że wożę ją w wózku to z 1h pośpi.....
Anas....buzi i przytulam mocno....mimo wszystko że później jest ok,to uważam że to chory kraj z takim postępowaniem......
LaRa dlaczego tak wcześnie marchewkę podajesz,pamiętam że Ty KP jesteś, więc zaleca się po 6m dietę rozszerzać, co Ci tak śpieszno???? (Pytam z ciekawości)Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2015, 12:02
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
beszka aaaaa ja myślałam że dziecko śpi a Ty masz czas dla siebie.
Moja też najlepiej śpi na polu w wózku, ale nie muszę jej wozić, tyle że i tak muszę siedzieć i pilnować, no ale np, kawę sobie wypiję na polu i posiedzę, ale w domu też nic nie porobię.
-
nick nieaktualny