X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem Malenq :( za dużo złego na raz, humor mi się popsuł :(

• MANIEK Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati Roxi śliczna:)
    Lara Twoja Ania też śliczna a jakie ma rzęsy..jak marzenie:)

Jezu mówię Wam nie wytrzymam chyba z tym dzieckiem :( nie wiem co mam robić od dwóch dni jest masakra, taki mega przerazliwy krzyk że chyba ją słychać w całym bloku:( i nic jej nie uspokaja..zaczyna się przy karmieniu ok 19 i tak do 21 bez przerwy prawie:(dziś rano też taki koncert dała ...a ja nie mogę jej nijak pomóc...ani sobie:(

LaRa lubi tę wiadomość

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• MANIEK Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mari nie martw się dużo dziewczyn plami w ciąży i nic złego się nie dzieje. Bądz dobrej myśli, trzymam kciuki.

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• zgredka Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mari: jestem z Tobą, Ty w ciąży miałas nie być, a tu już 14 tydzień, Misia może Ci coś o takich ryzykach powiedzieć..
    Tak jak mówi Malenq życie układa swoje własne scenariusze..
    Mari ją też plamilam, bo miałam kruchą szyjkę i co?i nic

Nieukowa lubi tę wiadomość

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mari,a byłaś badana? Bo często po badaniu dziewczyny płamily. Co do ryzyka to u każdego ryzyko występuje większe lub mniejsze.
    Najlepszym przykładem jest tu Miai@

Dziękuje dziewczyny za miłe słowa o mojej Ani :) rzeczywiście oczęta i rzęsy ma powalające :*
    Achhhhh
    Ciągnie mi cycola :)

Manku, mozna kupić woreczki z pestkami wiśni (podgrzewa sie je chyba w mikrofali) i nakłada na brzuszek, podobno pomaga.
    Moze noszenie "na leniwca"? I głaskanie brzuszka? Odkurzacz?

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • MANIEK Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lara odkurzacz nie działa ( mam ultra silencer- w ogóle go nie slychac) tych woreczków poszukam, może jej cis dadzą...nawet szumis nie działa:(
    Idę spać bo ledwo żyje a za jakieś 2,3 godz pobudka . Dobrej nocy. Mari nie zamartwiaj sie na zapas, będzie dobrze.

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• LaRa Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze, no to juz nie wiem co ;(
    Herbatka koperkowa? Ale to Ty ja pij.
    Na uspokojenie fajnie działa na A apka w tel "sleep baby"
    Na nic więcej nie wpadnę :(

Dobranoc

mhsv3e5euobgbkf8.png
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mariss wrzuć na luzzz :) Mi też wyszło podwyższone ryzyko trisomii 21 ale gin mówi że to rośnie z wiekiem i żeby nie brać tego do siebie :)
    MANIEK wrote:
    Lara odkurzacz nie działa ( mam ultra silencer- w ogóle go nie slychac) tych woreczków poszukam, może jej cis dadzą...nawet szumis nie działa:(
    Idę spać bo ledwo żyje a za jakieś 2,3 godz pobudka . Dobrej nocy. Mari nie zamartwiaj sie na zapas, będzie dobrze.

Maniutku a oglądałaś to:

https://www.youtube.com/watch?v=ZkEtLqNwywY

Może pomysły z tego filmu pomogą?

Buziaczki wszystkim zostawiam <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 23:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mari a jakie masz ryzyko? Ją miałam 1:70?
    A była badana ginekologiczne, może ztadvte plemienia?
    Byłam w kinie i w czasie seansu miałam skurcze co 5 minut, ból krzyża i brzucha. Po seansie przeszło. Mąż się śmieje, że znamy sposób na przyspieszenie porodu :) zobaczymy co da nam noc ;)
    Dobranoc :*

Nieukowa lubi tę wiadomość

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2015, 00:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misia może jak urodzisz w kinie to będziecie mieli wstęp wolny na wszystkie seanse ;)

Ja też sprawdziłam swoje wyniki trisomii 21 i mam 1,56

Misi@ lubi tę wiadomość

• Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2015, 05:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Tak jak Tomek napisal, wczoraj o 9:09 urodzilam Roxanne. Pprod bardzo ciezki z traumatycznymi przezyciami. Narazie nie mam sily zeby go opisac ale naposze tylko, ze mala byla obrucona twarzyczka do gory a ja rodzilam na 8 cm. Lekarz musial ja przekrecic. Nie dosc, ze jestem nacieta to jeszcze podczaa przekrecania malej, peklam do samego odbytu. Ale wszystko oposze jak jiz dojde troche I fizycznie I psychicznie. Ale nagroda warta kazdej ceny. Jestem z siebie dumna. I mpge powiedziec to glosno. Dzis maja ppbrac mi krew.do analozy bo bardzo duzo stracilam zwby zobaczyc czy nie musza uzupelnic mi zapasow.

f2wl3e5eifigbu3h.png[/url]
    l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2015, 05:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaa co do malej, to ciagle lezy przy cycu. Tomek tylko zabiera ja na przewijanie. Spust ma I poeknie chwyta piers. Jak to powiedziala doradca laktacyjny, mala ma wrodzony talent ssania :-) aa no I mala awanturnica choc nie wiem czy to charakter czy wina bolacego obitego noska przez moja kosc jak wychodzila.

Yasmin lubi tę wiadomość

f2wl3e5eifigbu3h.png[/url]
    l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2015, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati: współczuje porpdu, oby ból cięcia szybko minął i wsio się ładnie zagoilo. Gratulacje, że masz takiego małego zasysacza ;)
    Widziałam foty Marcelek wygląda na przeszczesliwego.

A moja mamjakims cudem większość gaci za małych, za krótkie niewygodne i w ogóle lipa ;(

Pati Belgia lubi tę wiadomość

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 sierpnia 2015, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati współczuję ciężkiego porodu :( najważniejsze, że jesteście już całe i zdrowe :)

Dzięki dziewczyny, nie miałam teraz badania, idę do mojego 1 września, chyba że nadal będę plamić to zadzwonię w pn i zapytam co dalej. Wczoraj nawet na spacerze nie byłam, nie wiem od czego to plamienie. Z ketonami to wiem, że dostanę zjebkę żeby więcej jeść. Misia mam 1:1598,niby ok ale jak naczytałam się, że w moim wieku mają 1:15000 to jakoś zaczęłam się denerwować :(

• beszka Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2015, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry :)
    Pati, ogromne gratulacje!!! A Roxxanne jest przesliczna ❤️

Porodu wspolczuje, ale jak piszesz, warte tego ;)
    Ja dwa razy peklam do odbytu i jesli moge cos radzic, to wez cos od razu co pomoze ci w toalecie z 2 ;) mi jeszcze proponowali jakies oklady z lodem,a le balam soe cokolwiek tam przykladac ;)
    Sprawdzili Ci zwieracze zaraz po zszyciu?

Maniek, sorry ze dopiero dzisiaj. Wejde dzis na kompa i zaakceptuje Twoje zaproszenie do przyjaciolek, to podasz mi adres. Tylko nie wiem czy dzis uda mi sie wyslac. Pewnei dopiero w poniedzialek :/ ale i tak z mojej wysoy dopiero w pon.pojdzie dalej....
    Malusia ma kolki. Szczerze, jak juz Ci pisalam, to na porzadne kolki, nic nie pomaga. Na wzdecia moze cos pomoc....a przy kolkach trzeba przeczekac te pare godzin. Byc blisko malenstwa. Nocis, przytulac, masowac.
    Ja jak juz mialam dosc, to mezowi dawalam i on z nia chodzil po schodach. Maz twierdzi, ze to pomagalo, bo gazy szybciej szly i mala lepiej odbijala. Teraz jak ja brUch boli, to chce do taty ;)

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2015, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,

Pati, współczuje porodu, ale masz to juz za sobą :) dzielna mama :)

Kroko, co u Ciebie?

Pati Belgia, Krokodylica lubią tę wiadomość

mhsv3e5euobgbkf8.png
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • Blondik Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2015, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mari, wynik jest spoko, nie warto się nim przejmować tym bardziej jesli na usg prenatalnym gin się do niczego nie przyczepił. najgorzej się naczytać czegoś, sama to osttanio przerabiałam. głowa do góry, cycki do przodu i zjedz czekoladę :) humorek się polepszy. a z plamieniami idź od razu do gina, nie czekaj do 1-go

Pati,. współczuję porodu :(

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • justta Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2015, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mari z plamieniami idz odrazu do gina jak nie bierzesz lutki to idz przepiszeci cos, a z wynikiem nie ma co sie stresowac a w necie to nawet nie probuj tego czytac, stek bzdur jak zawsze, czekolada to dobre rozwiazanie zlaszcza ciemna ;-)

milego dnia laseczki

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • MANIEK Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2015, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć..Pati współczuje porodu, ale dziś już jest nowy dzień i Wasza córeczka już z wami. Wspaniale że tak pięknie się przystawia:) Odpoczywaj i dochodź do siebe spokojnie:)

Beszko, podziwiam Cię jeszcze bardziej po dzisiejszej nocy:( jagoda zaczęła o 19 mega krzykiem i nic jej nie uspokoiło, ale muszę powiedzieć że az takie ataki ma teraz jak skończyłam sab simlex i daje espumisan..dziś dostałam sab ( ten niemiecki i znów podaje) to zobaczymy jak będzie. O 22 zasnęła i przed 1 znów krzyki zjadła a w sumie tylko się napiła i lekko zasnęła kręcąc się do 3 potem mega krzyk i musiałam ją odgzazować Windi - wyszło bardzo dużo gazów i kupa ale ona wcaale się bardzo nie uspokoiła :( masowałam brzuszek i tuliłam do 4 i zasnęła do 5:20 dalam znów pić-jeść i mama ją wsadziła do wózka i troche ululała...teraz śpi ale co chwile się przebudza takim płaczem..ja się załamie jak tak będzie przez 3 miechy lub dłużej:(

Zgredko ponieważ stałaś się moim ulubionym sprzedawcą to jak masz bodziaki z długim rękawem i pajace to chętnie odkupię roz 62.

Anuśka ten filmik nie jest już aktywny:(

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• MANIEK Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2015, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieukowa co u Was? jak te odparzenia Radka, coś lepiej??

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

‹‹ 1113 1114 1115 1116 1117 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ