Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Pati Roxi śliczna:)
Lara Twoja Ania też śliczna a jakie ma rzęsy..jak marzenie:)
Jezu mówię Wam nie wytrzymam chyba z tym dzieckiemnie wiem co mam robić od dwóch dni jest masakra, taki mega przerazliwy krzyk że chyba ją słychać w całym bloku:( i nic jej nie uspokaja..zaczyna się przy karmieniu ok 19 i tak do 21 bez przerwy prawie:(dziś rano też taki koncert dała ...a ja nie mogę jej nijak pomóc...ani sobie:(
LaRa lubi tę wiadomość
Maniek
-
Mari: jestem z Tobą, Ty w ciąży miałas nie być, a tu już 14 tydzień, Misia może Ci coś o takich ryzykach powiedzieć..
Tak jak mówi Malenq życie układa swoje własne scenariusze..
Mari ją też plamilam, bo miałam kruchą szyjkę i co?i nicNieukowa lubi tę wiadomość
-
Mari,a byłaś badana? Bo często po badaniu dziewczyny płamily. Co do ryzyka to u każdego ryzyko występuje większe lub mniejsze.
Najlepszym przykładem jest tu Miai@
Dziękuje dziewczyny za miłe słowa o mojej Anirzeczywiście oczęta i rzęsy ma powalające :*
Achhhhh
Ciągnie mi cycola
Manku, mozna kupić woreczki z pestkami wiśni (podgrzewa sie je chyba w mikrofali) i nakłada na brzuszek, podobno pomaga.
Moze noszenie "na leniwca"? I głaskanie brzuszka? Odkurzacz? -
Lara odkurzacz nie działa ( mam ultra silencer- w ogóle go nie slychac) tych woreczków poszukam, może jej cis dadzą...nawet szumis nie działa:(
Idę spać bo ledwo żyje a za jakieś 2,3 godz pobudka . Dobrej nocy. Mari nie zamartwiaj sie na zapas, będzie dobrze.Maniek
-
Mariss wrzuć na luzzz
Mi też wyszło podwyższone ryzyko trisomii 21 ale gin mówi że to rośnie z wiekiem i żeby nie brać tego do siebie
MANIEK wrote:Lara odkurzacz nie działa ( mam ultra silencer- w ogóle go nie slychac) tych woreczków poszukam, może jej cis dadzą...nawet szumis nie działa:(
Idę spać bo ledwo żyje a za jakieś 2,3 godz pobudka . Dobrej nocy. Mari nie zamartwiaj sie na zapas, będzie dobrze.
Maniutku a oglądałaś to:
https://www.youtube.com/watch?v=ZkEtLqNwywY
Może pomysły z tego filmu pomogą?
Buziaczki wszystkim zostawiam -
nick nieaktualnyMari a jakie masz ryzyko? Ją miałam 1:70?
A była badana ginekologiczne, może ztadvte plemienia?
Byłam w kinie i w czasie seansu miałam skurcze co 5 minut, ból krzyża i brzucha. Po seansie przeszło. Mąż się śmieje, że znamy sposób na przyspieszenie poroduzobaczymy co da nam noc
Dobranoc :*Nieukowa lubi tę wiadomość
-
Hej. Tak jak Tomek napisal, wczoraj o 9:09 urodzilam Roxanne. Pprod bardzo ciezki z traumatycznymi przezyciami. Narazie nie mam sily zeby go opisac ale naposze tylko, ze mala byla obrucona twarzyczka do gory a ja rodzilam na 8 cm. Lekarz musial ja przekrecic. Nie dosc, ze jestem nacieta to jeszcze podczaa przekrecania malej, peklam do samego odbytu. Ale wszystko oposze jak jiz dojde troche I fizycznie I psychicznie. Ale nagroda warta kazdej ceny. Jestem z siebie dumna. I mpge powiedziec to glosno. Dzis maja ppbrac mi krew.do analozy bo bardzo duzo stracilam zwby zobaczyc czy nie musza uzupelnic mi zapasow.
-
Aaa co do malej, to ciagle lezy przy cycu. Tomek tylko zabiera ja na przewijanie. Spust ma I poeknie chwyta piers. Jak to powiedziala doradca laktacyjny, mala ma wrodzony talent ssania
aa no I mala awanturnica choc nie wiem czy to charakter czy wina bolacego obitego noska przez moja kosc jak wychodzila.
Yasmin lubi tę wiadomość
-
Pati: współczuje porpdu, oby ból cięcia szybko minął i wsio się ładnie zagoilo. Gratulacje, że masz takiego małego zasysacza
Widziałam foty Marcelek wygląda na przeszczesliwego.
A moja mamjakims cudem większość gaci za małych, za krótkie niewygodne i w ogóle lipa ;(Pati Belgia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPati współczuję ciężkiego porodu
najważniejsze, że jesteście już całe i zdrowe
Dzięki dziewczyny, nie miałam teraz badania, idę do mojego 1 września, chyba że nadal będę plamić to zadzwonię w pn i zapytam co dalej. Wczoraj nawet na spacerze nie byłam, nie wiem od czego to plamienie. Z ketonami to wiem, że dostanę zjebkę żeby więcej jeść. Misia mam 1:1598,niby ok ale jak naczytałam się, że w moim wieku mają 1:15000 to jakoś zaczęłam się denerwować -
Dzien dobry
Pati, ogromne gratulacje!!! A Roxxanne jest przesliczna ❤️
Porodu wspolczuje, ale jak piszesz, warte tego
Ja dwa razy peklam do odbytu i jesli moge cos radzic, to wez cos od razu co pomoze ci w toalecie z 2mi jeszcze proponowali jakies oklady z lodem,a le balam soe cokolwiek tam przykladac
Sprawdzili Ci zwieracze zaraz po zszyciu?
Maniek, sorry ze dopiero dzisiaj. Wejde dzis na kompa i zaakceptuje Twoje zaproszenie do przyjaciolek, to podasz mi adres. Tylko nie wiem czy dzis uda mi sie wyslac. Pewnei dopiero w poniedzialekale i tak z mojej wysoy dopiero w pon.pojdzie dalej....
Malusia ma kolki. Szczerze, jak juz Ci pisalam, to na porzadne kolki, nic nie pomaga. Na wzdecia moze cos pomoc....a przy kolkach trzeba przeczekac te pare godzin. Byc blisko malenstwa. Nocis, przytulac, masowac.
Ja jak juz mialam dosc, to mezowi dawalam i on z nia chodzil po schodach. Maz twierdzi, ze to pomagalo, bo gazy szybciej szly i mala lepiej odbijala. Teraz jak ja brUch boli, to chce do taty
Pati Belgia lubi tę wiadomość
-
Mari, wynik jest spoko, nie warto się nim przejmować tym bardziej jesli na usg prenatalnym gin się do niczego nie przyczepił. najgorzej się naczytać czegoś, sama to osttanio przerabiałam. głowa do góry, cycki do przodu i zjedz czekoladę
humorek się polepszy. a z plamieniami idź od razu do gina, nie czekaj do 1-go
Pati,. współczuję poroduPati Belgia lubi tę wiadomość
-
Mari z plamieniami idz odrazu do gina jak nie bierzesz lutki to idz przepiszeci cos, a z wynikiem nie ma co sie stresowac a w necie to nawet nie probuj tego czytac, stek bzdur jak zawsze, czekolada to dobre rozwiazanie zlaszcza ciemna
milego dnia laseczki -
cześć..Pati współczuje porodu, ale dziś już jest nowy dzień i Wasza córeczka już z wami. Wspaniale że tak pięknie się przystawia:) Odpoczywaj i dochodź do siebe spokojnie:)
Beszko, podziwiam Cię jeszcze bardziej po dzisiejszej nocy:( jagoda zaczęła o 19 mega krzykiem i nic jej nie uspokoiło, ale muszę powiedzieć że az takie ataki ma teraz jak skończyłam sab simlex i daje espumisan..dziś dostałam sab ( ten niemiecki i znów podaje) to zobaczymy jak będzie. O 22 zasnęła i przed 1 znów krzyki zjadła a w sumie tylko się napiła i lekko zasnęła kręcąc się do 3 potem mega krzyk i musiałam ją odgzazować Windi - wyszło bardzo dużo gazów i kupa ale ona wcaale się bardzo nie uspokoiłamasowałam brzuszek i tuliłam do 4 i zasnęła do 5:20 dalam znów pić-jeść i mama ją wsadziła do wózka i troche ululała...teraz śpi ale co chwile się przebudza takim płaczem..ja się załamie jak tak będzie przez 3 miechy lub dłużej:(
Zgredko ponieważ stałaś się moim ulubionym sprzedawcą to jak masz bodziaki z długim rękawem i pajace to chętnie odkupię roz 62.
Anuśka ten filmik nie jest już aktywny:(Pati Belgia lubi tę wiadomość
Maniek