Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Pati super że już się "coś" dzieje, mam nadzieję że Roxi już jest:)
Konwi współczuje, miałam właśnie pytać czy udało się uniknąc zarazków teściowej ale już mi odpowiedziałaś.
Beszko poproszę te kropelki, nie wytrzymam jak ona będzie się tak ciągle darła, adres napiszę Ci na priv...jak przyjmiesz zaproszenie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2015, 08:18
Maniek
-
Witajcie
Dokładnie 4 miesiące temu urodziła sie AniaEhhh ale szybko zleciało
Wspomnienia wróciły
Leży tu krzykacz mały i gugluuujjjje jak indyk
Miłego dniaMisi@, konwalianka, PsotkaKotka, Malenq, justta, Krokodylica, Biedroneczka83, Anastazjaaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPati kciuki caly czas zacisniete.
Ja od wczorJ mam lekkie krwawienie, moze to czop mi odchodzi ( jest tego duZo i wyglada jak sluz z czerwona brozowym zabarwieniem) mam bole w szyjce i cala noc skurcze ;)Okna juz umylam, musze isc jeszcze na poczte, ale to 2 minuty oddemnie- no teraz to moze dluzej ide )pozniej obiadek , podlogi, pranie i do znajomych...mielismy isc do kina, ale chyba nie wyrobimy.
Buziaki:* i milego dnia!
Ari hop hop...
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Pati: będzie dobrze lub było pewnie
Moja dziś lepiej spała, może to jednak ten cydr był (dziś wypilam tylko pół butelki radlera, a i nieco odciagnelam bo kamień się robił a mała mocno spała i dobrze, bo o 1 miałam już wielkiego, a mała dopiero zaczęła się wybudzac)..
Dziś będzie zwiedzanie, a potem może plaża.
-
nick nieaktualny
-
Witam tu Tomek
Wiadomosc z ostatniej chwili mozemy powitac Roxann
Urodzona o 9'09
Waga 3540
Wzrost 53Blondik, marissith, konwalianka, Nieukowa, MANIEK, Malenq, LaRa, PsotkaKotka, Misi@, Krokodylica, Biedroneczka83, Anastazjaaa, Yasmin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ZGREDZIA moj tez dzisiaj troche lepiej spal. To chyba wszystko jednak sa jakies skoki rozwojowe albo pogoda bo mam wrazenie ze wiele dzieci urodzonych w podobnym terminie w tych samych dniach albo jest marudna albo zle spi albo dobrze.
Wkrecilam sie w zakupy internetowe. Zawsz ebylam zacofana i nigdy tego nie robilam a teraz nawet bikini tak kupuje
-
Jestem jestem. Pati trzymam kciuki ale myślę że już po
u mnie wizyta ok
corcia ma już uwaga: 3kg mówiła pani doktor że będzie bardzo duża. Dlatego jestem tak obolala. Mam więcej pić bo mam mało wód, ale pozamykana jestem jeszcze na cztery spusty
tydzień przedterminem mam przyjść do niej żeby mnie pomierzyla i będziemy decydować co do rodzaju porodu... Póki co ona by stawiała na sn ale nie wiadomo zależy to od kanału rodnego bo cc nie możemy wykluczyć. A i witam się w 9 miesiącu
Malenq, Misi@, Blondik, Krokodylica, Nieukowa lubią tę wiadomość