Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
hehe ale maly numer zrobil. Przed chwila sie wybudzil, probowalam go uspac znowu ale jest bardzo niespokojny, jak tylko odchodzilam to zaraz sie rzucal na lozku i wybudzal. Zostawilam go wiec samego zeby sobie pokwekal. Po ok 10min. jak juz przeszedl w dobitny placz poszlam do niego. Wchodze, patrze a maly na srodku lozka i obrocony dokladnie o 180° czyli nogi w kierunku poduszki ;P
Misi@, Nieukowa, Blondik lubią tę wiadomość
-
Ehhh dziewuszki, a mi przykro i jakaś taka rozbita jestem.....
Ta dzisiejsza tragedia...w moim rodzinnym mieście...akurat tu jestem...
Biedna dziewczynka, była oczkiem w głowie rodziców, przeszła 4 operacje na sercu i nc sie nie wydarzyło, a taki gnojek siekiera ja zabił ;(
Ehhhh współczuje rodzicom strasznie ;( nie wyobrażam sobie tego co czuja
Całe miasteczko wstrząśnięte ;( -
nick nieaktualny
-
Witam z rana, słoneczko świeci, ale narazie jest przyjemny chłodek.
Oto efekty wczorajszej sesji:
Jeśli macie ochotę zobaczyć wiecej: http://alladynstudio.pl/news/113/73/W-oczekiwaniu-na-nasze-szczescie.html
Możecie wesprzeć nasz rodziny interes i polubić naszą firmę na fb
Miłego dniabeszka, PsotkaKotka, MANIEK, konwalianka, Malenq, marissith, Nieukowa, Anastazjaaa, Misi@, Yasmin lubią tę wiadomość
-
Heja, u nas wieczór ciężki ale noc lepsza. Za to poranek tez trudny, obudziła sie o 5 i koniec spania
dzięki mamie podpalam jeszcze 2 godz....ale jak pojedzie to będę mieć cieżko:(
Blondik śliczne zdjęcia, fajnie wyglądasz.
Lara mama mi mówiła o tej tragedii, coś strasznegoBlondik lubi tę wiadomość
Maniek
-
Pati no regeneruj siły, jutro D-day
Psotka ja noszę co tam mi w łapki wpadnie, bluzki podnoszę do góry jak są bez dekoltu, ale wiadomo że łatwiej wyjąć cyca górą
Dziś wpadam z doskoku, bo goście przychodzą na gry planszowe i piwkoLatam ze szmatą, a zaraz muszę po jakieś ciacha i browar iść do sklepu. Zawsze się zastanawiam co myślą ekspedientki, jak biorę kratę piwa albo winiacza do wózka...
Blondik, Pati Belgia lubią tę wiadomość
-
Nieukowa wrote:Pati no regeneruj siły, jutro D-day
Psotka ja noszę co tam mi w łapki wpadnie, bluzki podnoszę do góry jak są bez dekoltu, ale wiadomo że łatwiej wyjąć cyca górą
Dziś wpadam z doskoku, bo goście przychodzą na gry planszowe i piwkoLatam ze szmatą, a zaraz muszę po jakieś ciacha i browar iść do sklepu. Zawsze się zastanawiam co myślą ekspedientki, jak biorę kratę piwa albo winiacza do wózka...
haha ja tez juz mam w glowie ze mysla ze ja patologia jestem.
W jakie gry grywacie?