Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja dostaje już od 3 lat co miesiąc i nie każą mi więcej dawać, bo to aż takie zdrowe nie jest, na dłuższą mete ;/
Są różne opinie o B12. jedni mi każą odstawić inni tylko na czas ciąży, ale ja bez niej nie mogę funkcjonować....takie moje uzależnienie ;p
A tak poważnie, nie wiadomo co sie z nią dzieje,że ciągle mi spada. przydał by się Dr HouseWiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2015, 12:51
-
Cześć Laseczki,
Wczoraj po 11 godzinach w pracy miałam dość wszystkiego wróciłam do domu zjadłam obiad krótki prysznic i spać.... Na szczęście dziś wyposcili nas po 7 godzinach.
Mało dały prośby że źle się czuję i chce wcześniej do domu ale dali mi lżejsza pracę więc dalam radę.
Misia och kochana nastresujesz się w yej ciąży.... Trzymam kciuki aby wszystko było dobrze.
Patrzę sobie na wasze suwaczki i tak trochę pozytywnie wam zazdroszcze, wasze pociechy już takie duże a ja wciąż w niepewności....
-
Anastazjaaa wrote:To dawajcie do mnie ja kocham prasowac
A prasowanie maleńkiech ciuszków to czysty relaksna pranie i prasowanie ciuszków czekam na przyszły tydzień bo ma być ponoć dużo słońca
prasowanie i mycie naczyń sa be.... ale jakby ktoś chciał bym pomyła okna lub podłogi to ja bardzo chętniea im większe podłogi tym lepiej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2015, 13:12
-
Dziś mija rok od testu ciazowego,
Zalatwilysmy pocztę odebranie i wysłanie (licze oddzielnie, bo w dwóch różnych miejscach i dla polepszenia humoru, że więcej zrobilam) bibliotekę, zakupy jedzeniowe i aptekę aaaa i ciucholandach
A po powrocie dostalismy pake z allegro
A teraz oglądam serial karmiąc i idę Was czytać.
Ari: no widzisz, im trzeba tylko pokazać (zresztą nam też) że się ich wysłuchało i wzięło to pod uwagę)Misi@, Arienna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny
Anastazja gratuluję wróżenia z tafli wody
Misia dobrze, że dzisiaj wychodzisz. Brrrr nie lubię szpitali
Od kilku dni bolą mnie pachwiny, taki ciągnący ból aż do kolan. Czy to normalne? Koniecznie muszę zacząć ćwiczyć bo się zasiedziałam przez wakacjeAnastazjaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymarissith wrote:Cześć dziewczyny
Anastazja gratuluję wróżenia z tafli wody
Misia dobrze, że dzisiaj wychodzisz. Brrrr nie lubię szpitali
Od kilku dni bolą mnie pachwiny, taki ciągnący ból aż do kolan. Czy to normalne? Koniecznie muszę zacząć ćwiczyć bo się zasiedziałam przez wakacje
Teraz mały mi gmera rączką gdzieś w okolicy nerwu w prawej pachwinie i czasem mnie cała noga zaboli jak się poruszy ;p Chce chyba bym się przypomnieć. Za 10 minut ide do domu
Ana a w pracy wiedzą o ciązy ?
Ari nie lubie robić podług u nas mąż odkurza, ciekawe czy po powrocie odkurzy ;p
zmywać moge, prasować i myć okna też, ale na odkurzacz- zakurzacz mam alergie ;p -
Mari- ja też tak miałam - teraz boli mnie cała miednica
a wiedziałyście to:
https://www.youtube.com/watch?v=pBf-mSZyPLw
czadzik- tak rodzić, to bym chciała, ale u nas w PL to jesteśmy 100 lat za murzynami ( nie obrażając nikogo)
-
nick nieaktualny
-
Mnie też bolały pachwiny w ogóle całą moednica ale juz zapomniałam jak trudno było się przewrócić na drugi bok w nocy
Mari ja rodziłam w marcu ale kombinezon cieplejszy miałam na wyjście i pierwsze wyjście do lekarza potem cienszy natomiast spiworka ani razu nie użyłam kocyki owszem.
Na pewno czapa i rękawiczki -
nick nieaktualnyMari lepszy śpiworek dobry niz kombinezon,i kocyk i czapeczki musisz kupić...spacery to podstawa, poza tym wyjazdy do lekarza itp. Wystarczy po jednej sztuce.
U nas w kombinezonie mała się topola (mimio że 56rozm) i nie lubiła go zakładać, a do spiworka cieplutkiego szybko dziecko się wkłada...najlepiej taki z otworami na pasy z nosidełko, u mnie przymocowany na stałe był...Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2015, 13:59
beszka lubi tę wiadomość