Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
mała uśpiona
tata ją ponosił..
a ja oglądam Harrego naprzemiennie z Przyjaciółmi
Lara: a coś było, nawet sama się rzucałam, ale dobrze może, że wykasowano, będzie koniec.
Może należy to puścić w niepamięć i zacząć od nowa.
Jutro jedziemy nad jezioro, a w nd do rodziny mojego w góry, może podjedziemy do Zakopca.. -
Lili83 wrote:Ari padłam;)chodziło mi o tego mojego chłopa;)że jeszcze do czegoś moze się przydać
widzisz widocznie miałam nieczyste sumienie
ps. też oglądam HarregoWiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2015, 22:14
-
Dziewuszki, przekazuje pozdrowienia od Yas
Mowi, ze nawiedziła Ja mama wiec Jutro zajrzy
Bardzo za Wami tęskni
Ja za to siedze z farba, i segreguje karton ciuchów, ktore kumpela mi sprzedaje w okazyjnej cenie.
No i tu pytaniekiedy mała bedzie miała 80 cm? Mam świetny kombinezon zimowy na 80 cm i zastanawiam sie czy brać?
Teraz nosi 68Yasmin, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Hej
Nie nadrobilam jeszcze wszystkiego ale....
nie wiem czy to o ten watek na OF chodzi i w ogole nei wiem o co chodzi, ale ja sie z OF zebralam bardzo szybko po tym jak zaszlam w ciaze. Poprostu nie chcialam na przyklad robic przykrosci dziewczynom ktore sie staraja i nic im nie wychodzi z tego no i nie chcialam wlasnie z watku o zachodzeniu w ciaze robic watku o ciazy i dzieciach
. Zreszta wiekszosc dziewczyn z 30stek jest juz tutaj
a nowych tam nei znam. Dlatego tam zagladam bardzo bardzy sporadycznie i wrocie dopeiro jak bede sie znowu starac, moze...
BLONDIK - mi tez wczesnie brzuch opadl ale nie zwiastowalo to wcale porodu w najblizszym czasie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2015, 23:34
Blondik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U mnie słońce za chmurami ;(
Mała zjadła dynie z ziemniaków mniam mniam, chyba nawet za dużo bo dalam połowę sloiczka małego i zjadła prawie całość
Teraz siedzi w bujaczku i zjada naprzemiennie swoją rękę i zabawkeMalenq lubi tę wiadomość
-
kolejna nieprzespana noc przez migrene, masakra.
Misi2, szkoda że tak wyszło z obronąnacieraj się notatkami codziennie
Maniek, ja tez sie boje, że nie bede w stanie nic zrobic w domu, bo malutka będzie ciągle na rękach.
Wczoraj bylam u przyjaciolki w szpitalu, dwa dni temu urodziła córeczkę. miala miec wywoływany poród, przyjechała do szpitala o 7, o 8 była na porodówce, a o 9 mała już na świecie... tez tak chcę...
Buziaki, ja nadal mam niesmak po wczorajszej awanturze. Chyba nikt nigdy mnie tak jadem nie opluł jak wczoraj.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2015, 09:02
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
Witam sie na szybko
maly spi prawie godzine wiec zaraz sie obudzi na cycanie...
Dziewczyny, ktora z was odciaga pokarm sporadycznie? Kurde, jak mialam nawal i chwile potem to laktator byl super i sprawdzal sie lepiej niz maly, a teraz sciagalam przez 1 dzien po 2x z kazdego cycka i bola mnie obaa laktstor.dobry, avent elektryczny... Jutro chcemy isc w te gorki i jeszcze mnie ze 2 dojenia czekaja. Boje sie rozwalic sobie laktacje, moze to dla Malenq zabrzmi smiesznie, ale schizuje...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2015, 08:36
-
Pati, puk puk?
Ja tez czuje niesmak po ostatnim poscie Lady Szeryf. Mniejsza o to, teraz to juz sie raczej na 30 nie odezwe, bede wchodzic najwyzej podczytywac co u Ani, Asiuli i reszty znanych mi, mega fajnych laseczek...LaRa, Malenq, justta lubią tę wiadomość