Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tak myślałam ze te 3 m to jak zaklęcie. Brudem i bałaganem już sie nie przejmuje, przeszło mi choć jestem pedantyczna. Dobrze ze pranie jeszcze robię, nie wiem jak będzie z prasowaniem bo mama mi teraz prasowała
Maz dzwonił ze już jedzie... Nareszcie i wyjdę z psem bo biedny czeka a ja potrzebuje sie przejść po parku.
Co tu tak cichutko teraz? Wszystkie na of powróciły?Maniek
-
nie no skąd- ja wróciłam z psem ze spaceru, małż fuchę robi wróci w nocy więc jak zwykle sama, i mam doła jak nie wiem co, bo małż ma obstawę medyczną na koncercie rockowym - moje klimaty ( główną gwiazda ma być Kukiz) i kuźwa nie mogłam zostać bo tak głośno mają sprzęt ustawiony a karetka pod sceną , że bałam się że dla Zuzy będzie za głośno i się dziecko będzie stresować
i teraz siedzę w domu sama
-
nick nieaktualny
-
Ari: no mogłoby być za głośno, ja na ostatnią party do klubu poszlam w 7 miesiącu i mnie mój na chwilę na parkiet puścił, bo właśnie o hałasy się bał, ale widać jest ok
Ja właśnie karmie po kąpieli, ale nic raczej x tego nie będzie, bo rączki latają -
nick nieaktualny
-
za głośno to mało powiedziane, stałam autem jakieś 500m od sceny i czułam stuk stopy perkusji na płucach więc jest dużo za głośno..... niestety
Misia- Ty się dziołcha nie ucz Ty się nacieraj
sprawdzone przez mój rocznik na ostatniej sesjiWiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2015, 20:57
Malenq, Misi@, LaRa, Blondik, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kurcze ale się tutaj działo!!!
Ja też nie piszę często, ale czytam regularnie no i na ovu też się staram jak czas pozwala takiego kwasu to jeszcze nie bylo!!!Przykre to i tyle:(Co zazdrość z człowieka potrafi zrobić:(Ach.....wszystko w sumie zostało już powiedziane albo raczej wysyczane.....
Maniek mi życie ratowała chusta!!!Próbowałaś?Leo uwielbiał w niej siedzieć nawet kilka godzin może warto by więc spróbować?a tak w ogóle to jeszcze nie pogratulowałam Jagódki;)
Zgredka jakie mleko dajesz Łucjiz?nam lekarka zaleciła nan hypo
Pati jak tam w domku?puk puk
Maż mnie doprowadził do kurw.... uspilam małego a ten w garazu zaczał napierdzielac młodkiem a garaz pod sypialnia no i po spaniu tzn jeszcze sie łudze ze cos z tego bedzie kraze z mlodym zobaczymy i jak tu nie zabic chłopa?/?
miłego wieczoru
Malenq, MANIEK lubią tę wiadomość
*******Gang18+*******B -
Wróciliśmy z zarelka, młoda wykapana i usypia przy cycusiu.
Zaraz będę farbować odrost i podcinać koncówki (mama fryzjerka) a potem wezmę długa, goraca kąpielchyba ze usne w wannie
Znow jakaś afera? Na ovu? Ide zerknąć ..
Maniek, nie martw sie... Ja czasami kilka godzin chodzę z pełnym pęcherzemdobrźe ze teraz malz ma urlop to chociaż na spacer pójdzie a ja posprzątam w tym czasie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2015, 21:31
zgredka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lili83 wrote:
Ari przywoluje cie do porzadku hehehehe
ale ok z pokorą przyjmuję i postaram się być jeszcze grzeczniejsza
obiecujęWiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2015, 21:49
Malenq lubi tę wiadomość