Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Blondik wrote:nie ma co karmić trolla, ucichnie jak nie będzie miał z kim gadać.
Ale przyznam, ze przykro mi. Byłam na tamtym watku od lipca 2014.
Uciekam na zakupy, papa -
nick nieaktualny
-
.....a potem można mieć pretensje że nie wpadamy i nie chwalimy się
Mari- myślę że przytyk do kupek i zupek będzie długo na tapecieale spoko wytrzymasz to
marissith, Nieukowa, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyArienna wrote:.....a potem można mieć pretensje że nie wpadamy i nie chwalimy się
Mari- myślę że przytyk do kupek i zupek będzie długo na tapecieale spoko wytrzymasz to
Nieukowa lubi tę wiadomość
-
Kurde, z rana taki spokój, człowiek wziął się za robotę a tu takie akcje, no przecież gdym wiedziała to bym rzuciła wszystko w pioruny..
Ana, nigdzie nie uciekaj, to miejsce dla Ciebie i tyle!
Mari, przyznam że mnie też zrobiło się przykro po tym co przeczytałam.. Ale zostawiłam to..
Co do kaszki, która to pytała, wybaczcie ale właśnie przeczytałam z 5 stron i zapomniałam.. Ja dwa dni temu dałam po raz pierwszy w ilości 60ml na gęsto, ale nie smakowała. Wcześniej Patryk jadl juz warzywa i owoce k jakieś 3 tyg. Dodałam do kaszki jagód ale też była ble.. Dałam kaszle holle, bo bez cukru i naczytslam się ze są dobre.
A Patryk śpi i płacze, buuu idą zeby czy co.. W międzyczasie robie pomidory do słoikówKrokodylica lubi tę wiadomość
-
Moja dziś marudna jak nigdy, biedula, ale nie mogę jej usypiac, skoro wczoraj nie chciała spać w nocy, co to to nie
Mari: a Ty już zdecydowalas się w końcu oglądać płeć? Bo miałas nie chcieć ale nie wiem czy się co nie zmienilo
O rzyganiu to trzeba zKrokomi minęło koło 4 miesiąca
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyzgredka wrote:Mari: a Ty już zdecydowalas się w końcu oglądać płeć? Bo miałas nie chcieć ale nie wiem czy się co nie zmienilo
O rzyganiu to trzeba zKrokomi minęło koło 4 miesiąca
Dogadaliśmy się z mężem, że na kolejnym usg lekarz powie tylko jemu, ja nie chcę wiedzieć. Znając życie i tak mi się wyklepie no ale...
Kroko jest mistrzem w haftach, ja planuje zająć 2 miejsceArienna, Nieukowa, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Mała z tata na spacerze, ja sprzątam popijając Leszka free limonkę z mięta
Dzis jedziemy na obiad => rybkę pod Karpacz, super miejsce z widoczkiem na Śnieżkętylko pogoda jakaś do doopy bo ciepło ale pochmurnie ;(
Ok lecę dalej z podłogamiNieukowa, beszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEch dziewczyny ta nauka mnie wykończyć. Cały czas coś podjadam...po egzaminie będzie dodatkowe +10 ;/
Nadal nie znam daty obrony i to jest mega denerwujace ;/ tak to wiedzialabym jak to chociaż rozłożyć. Niestety ją z tych co lubią mieć wszystko zaplanowane i zrealizowane wcześniej.
Lara od jutra ma być ladniej. Nawet zapowiadali temp powyżej 30 stopni. Także tego...zgredka lubi tę wiadomość