Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Nieukowa: ale teraz właśnie tam będzie fajnie, chyba doszło do "przejęcia władzy" wróci wsio do normy
Ja rzadko sciagam jak nie mam nawalu i kamienia to ledwo co idzieNieukowa, Anastazjaaa, Yasmin, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
zgredka wrote:Lara: u mnie ziemniak dynia są tak wciągane, że sliniak czysty, a brokul, jak wiadomo, fujfuj
Czy 2-3 łyżeczki i końiec?
Pisałaś że pół słoiczka wrabiała -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Malenq wrote:Między 5 a 6 miesiącem zaczynasz robić ekspozycję na gluten pół małej łyżeczki kaszki glutenowej raz dziennie przez około 2m potem można całą porcję (jak oczywiście nie wystąpi galeria)
Ok złote rady zapisane
Thx -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hejka kochane co tam? Leo ma pierwszą dżemkę to ja mam chwilkę, zaraz pewnie wstanie, jest mega absorbujący, rece mi wysiadaja, nienawidzi lezeć na brzuchu ale kreci sie wokol wlasnej osi i probuje się przemiezczac, ciezko mu to idzie i sie wkurza przez to, maly narwaniec, najlepiej jest na rekach
Pogoda sie poprawila, bo juz nie jest duszno, dzisiaj mamy w planie jakies jedzonko nad jeziorkiem, 25 stuknela nam 3 rocznica ślubu
Buziaki i milego weekendu
A Mariszka ja mialam dla Leoska mase kombinezonow takich misiowych na zime wszystkie przechodzil, rozmiary 0-3 albo 56 i 62, mialam tez taki polarowy rozek do wozka swietny jak bedziesz chciala to poszukam jakichs linkowWiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2015, 10:27
Malenq, marissith lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny