Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hdzien dobry,
Malenqu, to u nas taka sama sytuacja z tesciami. Tyle ze chloocy wieksi i narzekaja raz na jakis czas, ze chca do dziadkow (starszak, to bardziej do kuzynow, ktorzy mieszkaja obok dziadko, ale ciagle sa i nich), wiec gdybysmy my ich nie odiedzali, to Hanka by nie wiedziala kto to
podobnie jak L, gdy byl maly to ryczal na widok tesciowej hehehe (pragne takiej reakcji u Hanki
).
Ja juz lepiej. Nie wiem czy to po ciescie czy wirus. Kupilam entanor 250 i dzieciakom dzis zapodam. W zw. Z ryzykiem, ze moze to po ciescie z cukierni moj zapal do spozywania produktow poza domem wyparowal
ehhhhh
Hanka wczoraj nie mogla zasnac. Dzis od 6 pobudka. Zaraz idzie na drzemke, a na 10 rehabilitacja...
Milego dnia
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOferta USG 3D/4D z pełną diagnostyka stanu płodu.
Witam serdecznie
Jeśli mogę chciałbym zająć Wam chwilkę
Powstała bardzo szlachetna akcja pomocy Maciuś walczy o życie, która utworzyła wydarzenie jakim jest Bazarek dla Maciusia.
Na licytacji pojawiła się oferta USG 3D/4D z pełną diagnostyka stanu płodu
Można licytować wizytę która odbędzie się w "Vill-Med" W Giżycku u Dr Jarosława Leśniczaka.
Pomagamy w ten sposób Maciusiowi, a przy okazji to wielka korzyść dla Naszej maleńkiej pociechy
Szczegóły oferty i link do licytacji:
https://www.facebook.com/974773962544992/photos/gm.928954200514136/981813911840997/?type=1&theater
A oto strona bazarek Maciusia gdzie mieszczą się wszystkie licytacje:
https://www.facebook.com/events/924899807586242/
Pozdrawiam
-
Hej

Blondik, ojjjjj dobrze wiem co czujesz
każdy kolejny dzien to niezła adrenalina 
Malenq, fajnie ze masz takiego siostrzeńca, to miłe
W takim razie, Asho, jesli czytasz to zycze Ci zdrowka
Ja dzis zaplanowałam kolejna segregacje ubranek.
Aaaa i w biedrze jest promo na nan pro 2 i 3 (jesli korzystacie z mm) słoiczki i kaszki
a no i chusteczki dady z pojemnikiem 
Miłego piatenieczunieczka
Blondik lubi tę wiadomość
-
Malenq bo wśród młodzieży zdarzają się takie beznadziejne przypadki, które tak poprostu chcą mieć kontakt z rodziną
To są cudowne przypadki. Mi ostatnio mój Piotrek powiedział, że skoro ja nie mogę odwiedzić naszej babci ukochanej (bo oddałam auto służbowe i siedzę w domku) to on kilka razy w tygodniu do niej wpada na kawkę
Aż mi się ciepło na serduchu zrobiło. Dobrze gałgana wychowałam 
Blondik ja też się boję tej listy
Miałam nadzieję że jakoś dłużej ta ciąża potrwa a tu już 60% minęło... Ja się pytam : KIEDY??? 
Arienna Ty jesteś pierwsza do odstrzału teraz
Ja też nie mogę się doczekać mojej Maniuchny... Już bym ją tuliła i miziała
I zacałowała
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2015, 08:17
Arienna, Malenq, LaRa, Summerka, Blondik, Lili83, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnuśka bardzo podoba mi się Marianna, na tyle, że miałam w liceum szczura Mańka a teraz kochaną psicę Manie zwaną Marią Antoniną
tylko córce nie dam już tak, bo głupio jakbym wolała psa a obie by przybiegały
Anuśka, Lili83, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Ha ha u mnie jak się okazało że Antoś to dziewczynka to rodzinka spekulowała, że będzie Antonina a ja właśnie mam psicę Tośkę i też nie pasi jak obie by do miski leciałymarissith wrote:Anuśka bardzo podoba mi się Marianna, na tyle, że miałam w liceum szczura Mańka a teraz kochaną psicę Manie zwaną Marią Antoniną
tylko córce nie dam już tak, bo głupio jakbym wolała psa a obie by przybiegały 
marissith, Lili83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEch te dylematyAnuśka wrote:Ha ha u mnie jak się okazało że Antoś to dziewczynka to rodzinka spekulowała, że będzie Antonina a ja właśnie mam psicę Tośkę i też nie pasi jak obie by do miski leciały

Przy wyborze imienia dla córki pewnie do rękoczynów dojdzie, nie dogadamy się ze starym!
Anuśka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
W biedrze też promo na pieluchy, ale nie mega, bo wyliczyłam, że tylko 0,2 grosza tańsza pielucha wychodzi.
Moja zjadła pasternak a teraz gurgoli do kuchennych rewolucji..
Byłam wczoraj u dietetyczki, brakuje ponad 1kg do wagi sprzed ciąży (tej najniższej, bo ja miałam tysiące wag przed) ale za to różnica 6cm w brzuchu, trzeba ĆWICZYĆ ĆWICZYĆ ĆWICZYĆ
Mari: a może ustalcie póki nie znacie płci, że on bierze męskie a Ty damskie imię
Oo a w rossmanie ma być z bobovity drugi sloiczek za 50% (mejla dostałam)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2015, 08:40
-
nick nieaktualnyZgredka ustaliłam, że nazwisko jego więc imię ja wymyślam ale jeszcze się mi facet buntuje
może chłopak będzie to mamy Wojtka wybranego
Gratuluję chudingu!
Miałyście doczynienia z produktami firmy avena (philips) ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2015, 08:49
-
laski a widziałyście to?? :
http://www.wysokieobcasy.pl/wysokie-obcasy/1,100865,18490615,psycholog-zamiast-znieczulenia.html#TRrelSST
no masakra jakaś, nie dość że nie ma znieczuleń bo nie mają kasy na zatrudnienie anestezjologa to jeszcze chcą psychologa którego w szpitalach nie ma wcale ( po poronieniu nie ma szans żeby psycholog przyszedł pogadać bo go nie ma na etacie a co dopiero przy porodzie)a jak będzie rodzić kilka babek na raz to co?? psycholog będzie przemawiać przez radiowęzeł?? no kuźwa .... pomysły rodem z nie wiem bo to nawet średniowiecze nie jest - kobieta jak ja boli musi sobie pogadać... to może zamiast psychologa to księdza- niech się modli w końcu jest w każdym szpitalu na etacie i bierze tyle co lekarz.... -
ja mam butelkę i smoczek - ale jeszcze nie używane
ale tez słyszałam że dobre są tylko drogie
właśnie wstawiłam ostatnie pranie, znaczy jeszcze jeden kocyk i rożek... kochane jak kocyki wyprałam już w moim płynie do prania to nic się nie stanie nie?? bo w płynie dla noworodków wyprałam tylko te rzeczy które będą bezpośrednio dotykać skóry dziecka a kocyki wyprałam już w zwykłym płynie (proszków nie używam wcale) przecież i tak po jakimś czasie będę prała rzeczy malej z naszymi ....
a w poniedziałek przyjdzie mi mój nowy telefonik
w ofercie z duuuuuuuuuuuużym internetem żebym miała kontakt ze światem w szpitalu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2015, 09:38
LaRa lubi tę wiadomość
-
Hellol Lejdis,
A ja juz bym chciała ten styczeń
Mari, ja mam wszystko Aventu - sterylizator, laktator, butelki, smoczki uspokajacze, niekapki tez;) wg mnie dobra firma. Dla Toski kupiłam Tommee Tippe, zeby sie z Zuzki nie myliły;
Ari, nic jej nie bedzie, co najwyżej zobaczysz kosteczki - uczulenie, to wybierzesz jeszcze raz w płynie dla dzieci;)
Arienna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mari, mam butelki Aventu - Avent Natural (imituje pierś kobiety)- jak dla mnie (Ani) najlepsze, i smoczek tez mam, ale mała nie używa.
Psycholog do porodu?? Heh, właśnie sobie to wyobraziłam i padlam. Debile, normalnie debile...
Kroko pyt 4U
opisz, proszę wprowadzanie kaszki do diety Zuz
jak, do którego posiłku, czy moze z czymś mieszalas? Raz dziennie? Itd
Z góry Thx
Ari, kocyk moze być wyprany w "dorosłym" płynie. Ja kończę "dziecięce" proszki i przechodzę na persil sensitive - kilka razy wpadło coś od małej i było ok, wiec nie widze dalsżego sensu prania w dziecięcym.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2015, 09:58
-
nick nieaktualny
-
ja proszków nie używam wcale i dla nas tez używam sesitivów wiec myślę że będzie ok , tak jak mówicie najwyżej przepiorę jeszcze raz jakby coś się działo w płynie dla noworodków....
kurde nic mi się nie chce ale chyba zabiorę się za generalki w kuchni, materacyk ( a raczej pokrowiec na materacyk) wypiorę jak już małż skończy malować i cały kurz posprzątamy bo póki co nie mam go gdzie wypranego schować, a ze schnie szybko to ok , ale za kuchnię muszę się wziąć chyba już teraz
im mniej będzie do zrobienia po malowaniu tym lepiej bo teściowa jest pewna że przyjdzie mi po remoncie sprzątać - ja mówię - po moim trupie a mój małż mówi- chyba oszalała ze mi będzie grzebać po rzeczach
ja wiem że ona chce pomóc ale nie dam rady psychicznie taką pomoc przyjąć, choćby mój mąż w czasie jak ja będę rodzić siedział całą noc i sprzątał to ani mojej mamy ani teściowej do sprzątania nie dopuszczę
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH