Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hdzien dobry,
Malenqu, to u nas taka sama sytuacja z tesciami. Tyle ze chloocy wieksi i narzekaja raz na jakis czas, ze chca do dziadkow (starszak, to bardziej do kuzynow, ktorzy mieszkaja obok dziadko, ale ciagle sa i nich), wiec gdybysmy my ich nie odiedzali, to Hanka by nie wiedziala kto topodobnie jak L, gdy byl maly to ryczal na widok tesciowej hehehe (pragne takiej reakcji u Hanki
).
Ja juz lepiej. Nie wiem czy to po ciescie czy wirus. Kupilam entanor 250 i dzieciakom dzis zapodam. W zw. Z ryzykiem, ze moze to po ciescie z cukierni moj zapal do spozywania produktow poza domem wyparowalehhhhh
Hanka wczoraj nie mogla zasnac. Dzis od 6 pobudka. Zaraz idzie na drzemke, a na 10 rehabilitacja...
Milego dniaKrokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOferta USG 3D/4D z pełną diagnostyka stanu płodu.
Witam serdecznie
Jeśli mogę chciałbym zająć Wam chwilkę
Powstała bardzo szlachetna akcja pomocy Maciuś walczy o życie, która utworzyła wydarzenie jakim jest Bazarek dla Maciusia.
Na licytacji pojawiła się oferta USG 3D/4D z pełną diagnostyka stanu płodu
Można licytować wizytę która odbędzie się w "Vill-Med" W Giżycku u Dr Jarosława Leśniczaka.
Pomagamy w ten sposób Maciusiowi, a przy okazji to wielka korzyść dla Naszej maleńkiej pociechy
Szczegóły oferty i link do licytacji:
https://www.facebook.com/974773962544992/photos/gm.928954200514136/981813911840997/?type=1&theater
A oto strona bazarek Maciusia gdzie mieszczą się wszystkie licytacje:
https://www.facebook.com/events/924899807586242/
Pozdrawiam -
Hej
Blondik, ojjjjj dobrze wiem co czujeszkażdy kolejny dzien to niezła adrenalina
Malenq, fajnie ze masz takiego siostrzeńca, to miłe
W takim razie, Asho, jesli czytasz to zycze Ci zdrowka
Ja dzis zaplanowałam kolejna segregacje ubranek.
Aaaa i w biedrze jest promo na nan pro 2 i 3 (jesli korzystacie z mm) słoiczki i kaszkia no i chusteczki dady z pojemnikiem
Miłego piatenieczunieczkaBlondik lubi tę wiadomość
-
Malenq bo wśród młodzieży zdarzają się takie beznadziejne przypadki, które tak poprostu chcą mieć kontakt z rodziną
To są cudowne przypadki. Mi ostatnio mój Piotrek powiedział, że skoro ja nie mogę odwiedzić naszej babci ukochanej (bo oddałam auto służbowe i siedzę w domku) to on kilka razy w tygodniu do niej wpada na kawkę
Aż mi się ciepło na serduchu zrobiło. Dobrze gałgana wychowałam
Blondik ja też się boję tej listyMiałam nadzieję że jakoś dłużej ta ciąża potrwa a tu już 60% minęło... Ja się pytam : KIEDY???
Arienna Ty jesteś pierwsza do odstrzału teraz
Ja też nie mogę się doczekać mojej Maniuchny... Już bym ją tuliła i miziałaI zacałowała
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2015, 08:17
Arienna, Malenq, LaRa, Summerka, Blondik, Lili83, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnuśka bardzo podoba mi się Marianna, na tyle, że miałam w liceum szczura Mańka a teraz kochaną psicę Manie zwaną Marią Antoniną
tylko córce nie dam już tak, bo głupio jakbym wolała psa a obie by przybiegały
Anuśka, Lili83, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
marissith wrote:Anuśka bardzo podoba mi się Marianna, na tyle, że miałam w liceum szczura Mańka a teraz kochaną psicę Manie zwaną Marią Antoniną
tylko córce nie dam już tak, bo głupio jakbym wolała psa a obie by przybiegały
marissith, Lili83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnuśka wrote:Ha ha u mnie jak się okazało że Antoś to dziewczynka to rodzinka spekulowała, że będzie Antonina a ja właśnie mam psicę Tośkę i też nie pasi jak obie by do miski leciały
Przy wyborze imienia dla córki pewnie do rękoczynów dojdzie, nie dogadamy się ze starym!Anuśka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
W biedrze też promo na pieluchy, ale nie mega, bo wyliczyłam, że tylko 0,2 grosza tańsza pielucha wychodzi.
Moja zjadła pasternak a teraz gurgoli do kuchennych rewolucji..
Byłam wczoraj u dietetyczki, brakuje ponad 1kg do wagi sprzed ciąży (tej najniższej, bo ja miałam tysiące wag przed) ale za to różnica 6cm w brzuchu, trzeba ĆWICZYĆ ĆWICZYĆ ĆWICZYĆ
Mari: a może ustalcie póki nie znacie płci, że on bierze męskie a Ty damskie imię
Oo a w rossmanie ma być z bobovity drugi sloiczek za 50% (mejla dostałam)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2015, 08:40
-
nick nieaktualnyZgredka ustaliłam, że nazwisko jego więc imię ja wymyślam ale jeszcze się mi facet buntuje
może chłopak będzie to mamy Wojtka wybranego
Gratuluję chudingu!
Miałyście doczynienia z produktami firmy avena (philips) ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2015, 08:49
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
laski a widziałyście to?? :
http://www.wysokieobcasy.pl/wysokie-obcasy/1,100865,18490615,psycholog-zamiast-znieczulenia.html#TRrelSST
no masakra jakaś, nie dość że nie ma znieczuleń bo nie mają kasy na zatrudnienie anestezjologa to jeszcze chcą psychologa którego w szpitalach nie ma wcale ( po poronieniu nie ma szans żeby psycholog przyszedł pogadać bo go nie ma na etacie a co dopiero przy porodzie)a jak będzie rodzić kilka babek na raz to co?? psycholog będzie przemawiać przez radiowęzeł?? no kuźwa .... pomysły rodem z nie wiem bo to nawet średniowiecze nie jest - kobieta jak ja boli musi sobie pogadać... to może zamiast psychologa to księdza- niech się modli w końcu jest w każdym szpitalu na etacie i bierze tyle co lekarz.... -
ja mam butelkę i smoczek - ale jeszcze nie używane
ale tez słyszałam że dobre są tylko drogie
właśnie wstawiłam ostatnie pranie, znaczy jeszcze jeden kocyk i rożek... kochane jak kocyki wyprałam już w moim płynie do prania to nic się nie stanie nie?? bo w płynie dla noworodków wyprałam tylko te rzeczy które będą bezpośrednio dotykać skóry dziecka a kocyki wyprałam już w zwykłym płynie (proszków nie używam wcale) przecież i tak po jakimś czasie będę prała rzeczy malej z naszymi ....
a w poniedziałek przyjdzie mi mój nowy telefonikw ofercie z duuuuuuuuuuuużym internetem żebym miała kontakt ze światem w szpitalu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2015, 09:38
LaRa lubi tę wiadomość
-
Hellol Lejdis,
A ja juz bym chciała ten styczeń
Mari, ja mam wszystko Aventu - sterylizator, laktator, butelki, smoczki uspokajacze, niekapki tez;) wg mnie dobra firma. Dla Toski kupiłam Tommee Tippe, zeby sie z Zuzki nie myliły;
Ari, nic jej nie bedzie, co najwyżej zobaczysz kosteczki - uczulenie, to wybierzesz jeszcze raz w płynie dla dzieci;)Arienna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mari, mam butelki Aventu - Avent Natural (imituje pierś kobiety)- jak dla mnie (Ani) najlepsze, i smoczek tez mam, ale mała nie używa.
Psycholog do porodu?? Heh, właśnie sobie to wyobraziłam i padlam. Debile, normalnie debile...
Kroko pyt 4Uopisz, proszę wprowadzanie kaszki do diety Zuz
jak, do którego posiłku, czy moze z czymś mieszalas? Raz dziennie? Itd
Z góry Thx
Ari, kocyk moze być wyprany w "dorosłym" płynie. Ja kończę "dziecięce" proszki i przechodzę na persil sensitive - kilka razy wpadło coś od małej i było ok, wiec nie widze dalsżego sensu prania w dziecięcym.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2015, 09:58
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja proszków nie używam wcale i dla nas tez używam sesitivów wiec myślę że będzie ok , tak jak mówicie najwyżej przepiorę jeszcze raz jakby coś się działo w płynie dla noworodków....
kurde nic mi się nie chce ale chyba zabiorę się za generalki w kuchni, materacyk ( a raczej pokrowiec na materacyk) wypiorę jak już małż skończy malować i cały kurz posprzątamy bo póki co nie mam go gdzie wypranego schować, a ze schnie szybko to ok , ale za kuchnię muszę się wziąć chyba już teraz
im mniej będzie do zrobienia po malowaniu tym lepiej bo teściowa jest pewna że przyjdzie mi po remoncie sprzątać - ja mówię - po moim trupie a mój małż mówi- chyba oszalała ze mi będzie grzebać po rzeczach
ja wiem że ona chce pomóc ale nie dam rady psychicznie taką pomoc przyjąć, choćby mój mąż w czasie jak ja będę rodzić siedział całą noc i sprzątał to ani mojej mamy ani teściowej do sprzątania nie dopuszczę