Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Maniek:
Moja też bez czapki, w bluzie był kaptur, a ta czapka co Ci wyslalam jest jeszcze za duza?
Mój mnie wczoraj napadł, a potem zasnął jak suseł, a generalnie to on ogląda TV i zasypia w innym pokoju, chyba to jest sposób, żebyśmy spali razem, bo już zaczynała mu zarzucac, że śpi beze mnie.
Maniek to jutro wyśle, mam z babyono -
Ja Hanke na cebulke ubieram. Chociaz z rana zdarza sie, ze jest przegrzana. Gdy idzie na drzekme o 8 rano to jest zimno na dworze....wstaje miedzy 10-11 to jest cieplo.....
A mnie cos dopadlo. Kreci ki sie w glowie, uderzenie goraca, goni do toalety i niedobrze. Mam nadzieje, ze to nie wirus i zara przejdzie, bo nie wyobrazam sobie nocy z Hanka bedac w takim stanieplakac mi sie chce.....
-
MANIEK wrote:...i tak sonie myśle czy w nocy nie będzie siedział ze szpilka i dziurawił durexy hehe zamiast mnie przekonywać
taka podejrzliwa sie stałam o !
MANIEK, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Jesteśmy wciąż na 62
dziękuje Ci bardzo
Ja posłuchałam innych i mało miałam 56 i 62 tez mam mało tak ze pralka codziennie chodzi bo Jagoda ulewa duzo teraz i czasem bodziak nie zdążę zapiać i juz trzeba zdejmowaćWiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2015, 19:27
Maniek
-
Ja to nie jem takich zdrowych ciast, może dlatego od dwóch miechów waga stoi.
Dam znak jak zrobię pake.
Manku ale możesz też wybrać co chcesz z linka, którego dawalam wczoraj idę go szukać
https://goo.gl/photos/TRhoBC51tTfgApwp6Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2015, 19:49
-
nick nieaktualny
-
Hej, nie mam kiedy pisac, dziś wypralam i wyprasowalam 6 pralek!
Ana, bardzo się ciesze, ze tak mocno bije serduszko babelka. Przykro mi, że straciłas drugiegodbaj o siebie..
O matko, naprawdę summerka założyłas tyle warstw małej? Patryk dziś ubrany w body na krótki rękaw, spodnie, skarpetki i bluza..
Co jeszcze..
Hmm, daj Lilii ten przepisWiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2015, 21:00
Anastazjaaa, Malenq lubią tę wiadomość
-
Summerka wrote:Malenq, ja sie nie wypowiem, bo ja zawsze Zuzke przegrzewam: dziś rajstopy, jeansy, bodziak na długi rękaw, polar i bezrękawnik;( a w ogole to do dupy matka ze mnie, bo leżałam z nia na łożku i ona oczywiscie sie wierci, wyciągnęłam rękę, zeby ja złapać, a zanim zdążyłam, starała sie z łóżka na podłogę i uderzyła sie s glowe...niby to 30 cm, ale ja wyłam gorzej od niej, zachowuje sie normalnie, jak spojrzałam, to wydawało mi sie, ze mocno sie nie uderzyła, bo glowe asekuruje. Chyba wszystko okej, ale nie wiem czy nie powinnam jechać do szpitala...mauz mówi, ze panikuje...
Ari, ja jestem z grudnia;) -
uch... gdzieś o 17:00 poszłyśmy z Kingą "poleżeć" i wstałyśmy 20 min temu. Teraz wykapana zasypia... ciekawe jak to będzie
Ojć Beszko, trzymaj się.
Rosną te Wasze bejbikimy dopiero na 68 czasem 74 w porywach sie ubieramy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2015, 21:22
-
Ciasto marchewkowe:)
-3 szklanki mąki
-2 szk cukru (ja daje ok.1,5)
-2 szk marchwi drobno startej (zazwyczaj wykorzystuje pozostałości z marchwi z sokowirówki)
-1 szk oleju
-4 jajka
-1 łyżeczka cynamonu
-1 łyżeczka pr. do pieczenia
-2 łyżeczki sody oczyszczonej
Jajka ubiż z cukrem. dodać olej, nadal ubijać dodać marchew.
Mąkę, proszek, sodę, cynamon powoli dodawać do masy (miksując na wolnych obrotach)
piec 30-40 min w temp.180-190st (zależy od piekarnika przeważnie trzymam ok. 40 min i sprawdzam)
1.Można posypać ciasto cukrem pudrem
2.można podać z mascarpone np. gałeką do lodów nałożyć koło ciasta na talerzyku i polać dżemem truskawkowym
3.lub zrobić polewę czekoladową i posmarować ciasto
Ostatnio dodałam do ciasta pokrojone orzechy włoskie też bardzo dobrze smakowało;)
Smacznego!Yasmin, MANIEK, Pati Belgia lubią tę wiadomość
*******Gang18+*******B