X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2015, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anastazjaaa wrote:
    a ta opaska to po co?
    To na oczy, bo lapmy mogą uszkodzić wzrok

• Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaa przy żółtaczce, tiago nie przechodził dlatego nie skumałam o co biega ;)

misia dzielnie ci idzie karmienie piersią ja na początku płakałam jak to robiłam :)

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ana tulam i ciesze się ze jest ta wymarzona i wyśniona kropka!
    Misi@ wiem ze to trudne ale trzymajcie się. Też przechodzilysmy ale przetrwać ten pobyt i lepiej niech teraz wylecza i juz tam nie wracajcie :)
    Patka współczuję kolek! To jest masakra trzymajcie się!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2015, 14:26

Pati Belgia lubi tę wiadomość

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2015, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Summerka, biedroneczko pytanko:
    Jak ubierać mała w taką pogodę??? Szczególnie że prawie nie w wózku??? Tylko na rękach....co brać pod uwagę???nie chce małej przegrzać, ale nie chce też zaziębić....

• Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja miałam dziś założone na Lili bodziak z krótkim rekawkiem rajtuzki cienkie dresowe gatki welurowy kaftanik i polarka nie gruby bardzo na podszewce bawełnianej i czapusia

Malenq lubi tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2015, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Groszku to ją na innych grupach muszę się dowiadywać że masz ustaloną CC??? I och my god łaj w grudniu???nie chcesz 2016???

Anuśka lubi tę wiadomość

• beszka Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej hej :) witamy sie z PL

Ana, ciesze sie ze groszek ma sie dobrze....i wspolczuje z powodu straty blizniaka :/ tez bym sie z pracy zwolnila, jesli zwolnienia nie chca dac.....

Misia, oby zoltaczka szybko przeszla....

Nie wiem co jeszcze komu mialam napisac. Owczoraj pisze tego posta i ciagle cos.....

Hanka dzis po rehabilitacji padla. Wyjazd krotki i intensywny. Czasu brak :/ bede zagladala podczs karmien ;)

Aaaaa wczorajszy lot Hanka kiepsko zniosla. Nie bylo najgorzej, ale nie tak super jak ostaniio...

Anastazjaaa lubi tę wiadomość

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam pytanko gdzie mogę kupić taką fikusna opaskę na główkę? ??? ;) np jak Łucja na chrzcinach miala???? :)

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• Arienna Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    grudniowe dzieci mają fajnie w wieku dorosłym bo tak jak moja mama jak koleżanki mają już np skończone 60 to ona jeszcze nie :P ale za to mój małż (też grudniowy) mówi zawsze ze miał przerąbane bo musiał się więcej w szkole wysilać bo tak naprawdę to był prawie rok młodszy od większości rówieśników w klasie ... ja za to jestem ze stycznia i pomiędzy mną a moim mężem jest rok- ale w rzeczywistości miesiąc różnicy ... więc jakbym miała rodzić na przełomie to bym chciała przepisać (ponoć niektórzy ordynatorzy się zgadzają) żeby była data urodzenia z początkiem stycznia a nie z końcem roku :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2015, 15:18

Aniołek 11.10.2014 (5tc) ***Gang 18+***
    ewebii4.png
    klz9tv73qklgbi72.png - 7 kg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2015, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anastazjaaa wrote:
    przedstawiam wam moje małe szczęście:

2ca52e41c9153d8518431cdad3a0fd29.jpg
    jaka fajna żabka <3

Summerka, Anastazjaaa lubią tę wiadomość

• zgredka Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Manku: u mnie to trwlo chwile, ale jak chcesz mogę ci wysłać całe opakowanie wkładek bo ja nie uzylam ani jednej.

Smoku; mama kupiła opaską w pasmanterii taką elastyczną i naszyla te różyczki też z pasmanterii

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2015, 15:55

MANIEK lubi tę wiadomość

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • MANIEK Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ana groszek cudny jak malowany :)
    Anuska gdzie Ty sie podziewasz???
    Misia ja tez płakałam przy karmieniu w szpitalu nie ale w domu to juz za każdym razem, ale warto było wytrwać i pamietam jak mi dziewczyny pisały zeby ten ból wytrzymać, nie wierzyłam w ta wiez tak bolało a teraz .... Wiem ze zrobiłabym tak samo:) nie ma nic lepszego niż mleczko mamy dla takiego babla :)

Beszko witaj w kraju:) oby Hania dała Ci trochę odpocząć, a najlepiej jakby przeszły te dolegliwości brzuszkowa. A Ty jak sie czujesz?
    Konwi hop hop co u was?
    Moja bratowa w B zaawansowanej ciąży bliźniaczej zaziębiła sobie zatoki, mój szef ma zapalenie płuc .... A przecież jeszcze sezon chorobowy jeszcze sie nie zaczął :(

Chwale sie - dziś z moja córka upiekłam ciasto marchewkowe :)

Anastazjaaa lubi tę wiadomość

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• MANIEK Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgredko jak Jagoda sie obudzi to sprawdzę czy mam jeszcze zapas jak nie to chętnie odkupie. Masakra z tymi (.)(.)

Ja takie opaski na Allegro widziałam ... I takie piękne kiecki np w grochy :) szkoda ze nie maja zestawów dla mamy i córki :)

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• Summerka Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq, ja sie nie wypowiem, bo ja zawsze Zuzke przegrzewam: dziś rajstopy, jeansy, bodziak na długi rękaw, polar i bezrękawnik;( a w ogole to do dupy matka ze mnie, bo leżałam z nia na łożku i ona oczywiscie sie wierci, wyciągnęłam rękę, zeby ja złapać, a zanim zdążyłam, starała sie z łóżka na podłogę i uderzyła sie s glowe...niby to 30 cm, ale ja wyłam gorzej od niej, zachowuje sie normalnie, jak spojrzałam, to wydawało mi sie, ze mocno sie nie uderzyła, bo glowe asekuruje. Chyba wszystko okej, ale nie wiem czy nie powinnam jechać do szpitala...mauz mówi, ze panikuje...

Ari, ja jestem z grudnia;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2015, 16:26

klz9zbmh5xgwp3to.png
    mjvyt5odxe9y0ge4.png
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arienna wrote:
    grudniowe dzieci mają fajnie w wieku dorosłym bo tak jak moja mama jak koleżanki mają już np skończone 60 to ona jeszcze nie :P ale za to mój małż (też grudniowy) mówi zawsze ze miał przerąbane bo musiał się więcej w szkole wysilać bo tak naprawdę to był prawie rok młodszy od większości rówieśników w klasie ... ja za to jestem ze stycznia i pomiędzy mną a moim mężem jest rok- ale w rzeczywistości miesiąc różnicy ... więc jakbym miała rodzić na przełomie to bym chciała przepisać (ponoć niektórzy ordynatorzy się zgadzają) żeby była data urodzenia z początkiem stycznia a nie z końcem roku :)
    Ja z tiago miałam termin na 6 stycznia i jakos nie chciałam w grudniu sama nie wiem dlaczego...

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja zdecydowanie chłodzenia
    Dziś dresik body z krotkom na to bluzeczka z długim i bluza polarkowa

Maniek: no co Ty po prostu Co wyśle za koszt przesyłki.

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie dzis Ania ubrana w: Body z długim rękawkiem, spodnie, skarpetki, kurteczka i czapeczka ażurowa.

Opaski kupiłam na allegro.

Zaraz jedziemy do S...A po czapkę jesienna (ostatnio jak byłam ja wypatrzylam) i butki (takie na zimę, z miękka podeszwa)

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • MANIEK Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgredka dzięki bo juz mi sie kończą, może mi to w koncu minie.

To ja ziebie chyba Jagodę dziś miała body z długim rękawem spodnie i przykryta kocykiem czapek jeszcze nie używam ... Muszę jakieś kupić tylko nie wiem jaki rozmiar buu

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• MANIEK Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaa słuchajcie mowię do męża zeby mi receptę wykupił na tabsy antykoncepcyjne a on do mnie ze teraz tak zadko sie kochamy ze bez sensu faszerować sie tabletkami w razie chęci mamy durexy....a ja sie zastanawiam czy to nie jego podstęp bo mu powiedziałam ze na ta chwile nie będziemy mieć więcej dzieci bo ja juz tego bólu i stresu nie chce...i tak sonie myśle czy w nocy nie będzie siedział ze szpilka i dziurawił durexy hehe zamiast mnie przekonywać:) taka podejrzliwa sie stałam o !

zgredka, Arienna, beszka, Anastazjaaa, Summerka, Yasmin, Krokodylica lubią tę wiadomość

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• LaRa Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja musiałam czapkę założyć ale jest dziurawa wiec ok, strasznie u mnie dzis wietrznie :( a czy ziebisz? Nie wiem, sprawdzaj karczek :)

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
‹‹ 1185 1186 1187 1188 1189 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ