X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • Yasmin Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anastazjo, już nie będę się tutaj powtarzać, ale Ty wiesz :)

Też miałam plan zrezygnowania z pracy,ale dostałam L4 wcześniej

Anastazjaaa lubi tę wiadomość

8599csqvfcj5emu4.png
    w5wqsg188oym87yb.png
  • Arienna Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ana- i bardzo dobrze :) dbaj o siebie i maluszka Wasze zdrowie jest ważniejsze a reszta sie ułozy :) :) :)

kurde jeszcze mi się nie zdażyło malować paznokci u nóg na stojaco, ale to jedyna teraz mozliwosć :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2015, 12:11

Anastazjaaa, marissith lubią tę wiadomość

Aniołek 11.10.2014 (5tc) ***Gang 18+***
    ewebii4.png
    klz9tv73qklgbi72.png - 7 kg
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malowanie paznokci u stóp na stojąco... Jak ty to robisz... Jakos nie mogę sobie tego wyobrazić.... ;)

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • Arienna Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ustawiam nogę na stoliku i się schylam, na siedząco nie potrafię tak wygiąć nogi bo mi brzuch przeszkadza :P :P :P :P

wykonanie daje wiele do życzenia ale cóż :P jak mus to mus :P bo jakoś do kosmetyczki mi sie nie chce iść :P cóż lenistwo jest przyczyną kombinacji alpejskich w wielu dziedzinach życia :P

musiałam obciąć paznokcie u rąk- były już takie długie, ale tak się rozdwajają że nie miałam innego wyjścia :(

ale po porodzie zrobię sobie ładne żele :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2015, 12:21

marissith lubi tę wiadomość

ewebii4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2015, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ana kombinuj z tym zwolnieniem...
    Ari chciałabym to zobaczyć :P

Arienna lubi tę wiadomość

• zgredka Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ana: serduszko ;D gratulacje i jednocześnie tule z powodu drugiego.

Jestem nieprzytomna po drzemce z małą więc idę poprawić

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Arienna Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marissith wrote:
    Ari chciałabym to zobaczyć :P
    no nie powiem widok zacny :P

marissith lubi tę wiadomość

ewebii4.png
  • MANIEK Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misia trzymam kciuki zeby żółtaczka szybko zeszła :)

Ana a nie da sie iść do innego lekarza, symulować ze cis Ci jest? Nie wiem plecy noga cokolwiek???? Bardzo sie cieszę ze groszek jest taki silny, dbajcie o siebie. Niestety utrata drugiego jest częstym zjawiskiem, ale skup sie na maluszku zeby miał Twoje pozytywne emocje. Ściskam mocno.

Nieukowa to faktycznie koktajlik Radzio dostał ale widzę ze dzielnie zniósł. Faktycznie żal patrzeć jak dziecko jak dętka :( na szczęście trwa to krótko. A pierwsza dawkę tez tak zareagował? Ja poza pneumo to wybrałam te same szczepionki i ciekawi mnie czy pierwsza dawka tez była z gorączka ?

Byłam w lidlu kupiłam piżamki dla siebie męża i taty:) aaaaa wczoraj pierwszy raz ugotowaliśmy z Jagoda obiad :) leżakowała w leżaczku a ja opowiadałam jej co robię :) nie marudziła tylko patrzyła zaciekawiona jak sie po kuchni poruszam :) tym sposobem wczoraj zjadłam zupę - krupnik :)

Summerka, zgredka, Malenq, justta, LaRa, Misi@, Anastazjaaa, Blondik, Krokodylica lubią tę wiadomość

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• MANIEK Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czy tez tak macie ze karmiąc jedna piersią z drugiej leci? Czy to juz tak będzie czy sie ustabilizuje bo narazie bez wkładek laktacyjnych z domu nie wychodzę bo bez karmienia tez mi często leci :/

Co do krwi pepowinowej teraz odpuściliśmy ze względu na kasę ale jeśli maz mnie przekona na drugie dziecko to będziemy bankowość krew i galaretę whortona czy jak to sie zwie bo ona ma właściwości regeneracyjne ale będziemy korzystać z pbkm.

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lili83 wrote:
    Pati mozesz stosowac od poczatku do 4 miesiaca tak jak Yas pisze to na nietolerancje laktozy, na poczatku podawalam przed kazdym jedzeniem a potem redukowalam, Delicol mialam z Polski nie jest na recepte. Infacol z tego co czytam na ulotce to typowo na kolki przy lykaniu przez dziecko powietrza podczas jedzenia a infacol lekarz ci przepisal?
    Lili infacol polecila mi babka z kind&gezien. Powiedziala, po onserwacji, ze to powinno pomoc.

f2wl3e5eifigbu3h.png[/url]
    l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MANIEK wrote:
    Pati jak odstawiłas wszystko co krowie to obserwuj, pamiętaj ze wołowina i cielęcina tez odpadaja. Tak jak dziewczyny piszą można podawać kropelki od początku, ale na efekt ja czekałam kilka dni a u mojej bratowej podziałało od razu wiec może u Ciebie tez podziała za chwile. Strasznie Ci współczuje i wspieram bo wiem co przechodzisz :( u nas widziałam ze kąpiel Jagodę relaxowala i malowałam brzuszek. Ja dodatkowo odgazowuje Jagodę - są takie specjalne rurki nazywa sie Windi i to tez nam bardzo pomogło może u Was tez jest?

A może to nie kolki tylko chwilowe problemy z brzuszkiem ? Oby to nie kolki .

Ana odezwij sie, mam nadzieje ze jednak wszystko dobrze u Ciebie.

Dobrej nocy wszystkim.
    Maniej czekam na sab simplex I zobacze czy pomoze. Moja mala tez kapiel relaksuje :-)

l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przedstawiam wam moje małe szczęście:

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2015, 15:13

Pati Belgia, zgredka, Arienna, LaRa, Misi@, Malenq, justta, Biedroneczka83, MANIEK, Yasmin, beszka, Lili83, marissith, Summerka, Blondik, Krokodylica lubią tę wiadomość

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lili83 wrote:
    Ana tulam!Przykro mi z powodu maluszka, ale drugi został dbaj o fasolkę i bądź dobrej myśli!My tu wszystkie trzymamy za was kciuki:)
    A co za kraj żeby nawet w takiej sytuacji nie dać L4 brak słów:(

Chyba Pati pobierała pępowinową, także będzie mogła nieco więcej na ten temat powiedzieć.

Mari Leo dostał taki sam obrazek na chrzest i jeszcze sztudzce z wygrawerowanym imieniem, datą urodzenia i zwierzątkami:)w takim ładnym pudełeczku z drewna z dedykacją i datą chrztu sw. super pomysł!

Summerka wiadomość wyslana:)
    Mi pobrali krew pepowinowa alw ja oddalam do publicznego banki. W ten sposob chcialam sie zrewanzowac za Sebastiana.

Yasmin, Lili83, Summerka lubią tę wiadomość

l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaaaaa w 8 tyg tak widać? Mi się wydaje, że moja była kropką tylko.
    zresztą myślę tak do dziś bo szukałam właśnie dla niej koszulki z długim rękawem znalazłam jedną ale myślę nie to będzie za wielkie, a jest w sam raz :(

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Arienna Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ana - śliczne maleństwo :)

ewebii4.png
  • Arienna Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zgredka wrote:
    Jaaaaa w 8 tyg tak widać? Mi się wydaje, że moja była kropką tylko.
    zresztą myślę tak do dziś bo szukałam właśnie dla niej koszulki z długim rękawem znalazłam jedną ale myślę nie to będzie za wielkie, a jest w sam raz :(
    chyba zależy od sprzętu :P

ewebii4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2015, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ana gratuluje. Piękny bobasek ;)
    Z tym l4 to jakiś żart.
    Antos jest przy mnie :) ma opaskę na oczy. KT próbuje zdjąć ;/ mamy wanienke naswietlajacej ilezy w niej okryty kocyksmi ;)
    Teraz go karmie. Z bolacej piersi. Prawa jest chyba mniej wrażliwa. Aż mam ochotę krzyczeć ;)

Anastazjaaa, marissith lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2015, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misia przechodziłam przez to, 3maj się dzielnie i pilnuj aby tej opaski nie zdjął...
    Anastazja....jaaąkie śliczne małe kropkowate dzieciątko :-D

• Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ta opaska to po co?

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Opaska żeby oczka chronic przed naswietlaniem

Ana kochana trzymaj sie dzielnie słodki mały człowieczek też obstawiam dziewczynkę która ma swojego prywatnego anioła stróża dbaj o was i masz racje z pracą olej kruszynka najważniejsza

Malenq, Anastazjaaa lubią tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

‹‹ 1184 1185 1186 1187 1188 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suplementy w ciąży – co naprawdę jest potrzebne?

Ciąża to czas pełen radości, ale i wyzwań. Jednym z najważniejszych aspektów, o które należy zadbać, jest odpowiednie odżywianie. Kobiety w ciąży często słyszą o konieczności suplementacji, ale które składniki są naprawdę niezbędne?

CZYTAJ WIĘCEJ

Pokój dziecka - 7 inspiracji na kreatywną aranżację

Urządzanie pokoju dziecka to jedno z najprzyjemniejszych, ale i wymagających zadań dla rodziców. Chcemy, aby przestrzeń była nie tylko bezpieczna i funkcjonalna, ale też sprzyjała rozwojowi wyobraźni, kreatywności oraz dawała dziecku poczucie komfortu i radości. Jeśli szukasz pomysłów na aranżację, które łączą estetykę z praktycznością, świetnie trafiłeś! Warto sięgnąć po sprawdzone i inspirujące rozwiązania, które sprawdzą się dla maluchów, przedszkolaków i starszych dzieci. W tym artykule znajdziesz 7 konkretnych, sprawdzonych propozycji, które odmienią każdy pokój.

CZYTAJ WIĘCEJ