Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ana- i bardzo dobrze
dbaj o siebie i maluszka Wasze zdrowie jest ważniejsze a reszta sie ułozy
kurde jeszcze mi się nie zdażyło malować paznokci u nóg na stojaco, ale to jedyna teraz mozliwosć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2015, 12:11
Anastazjaaa, marissith lubią tę wiadomość
-
ustawiam nogę na stoliku i się schylam, na siedząco nie potrafię tak wygiąć nogi bo mi brzuch przeszkadza
wykonanie daje wiele do życzenia ale cóżjak mus to mus
bo jakoś do kosmetyczki mi sie nie chce iść
cóż lenistwo jest przyczyną kombinacji alpejskich w wielu dziedzinach życia
musiałam obciąć paznokcie u rąk- były już takie długie, ale tak się rozdwajają że nie miałam innego wyjścia
ale po porodzie zrobię sobie ładne żeleWiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2015, 12:21
marissith lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Misia trzymam kciuki zeby żółtaczka szybko zeszła
Ana a nie da sie iść do innego lekarza, symulować ze cis Ci jest? Nie wiem plecy noga cokolwiek???? Bardzo sie cieszę ze groszek jest taki silny, dbajcie o siebie. Niestety utrata drugiego jest częstym zjawiskiem, ale skup sie na maluszku zeby miał Twoje pozytywne emocje. Ściskam mocno.
Nieukowa to faktycznie koktajlik Radzio dostał ale widzę ze dzielnie zniósł. Faktycznie żal patrzeć jak dziecko jak dętkana szczęście trwa to krótko. A pierwsza dawkę tez tak zareagował? Ja poza pneumo to wybrałam te same szczepionki i ciekawi mnie czy pierwsza dawka tez była z gorączka ?
Byłam w lidlu kupiłam piżamki dla siebie męża i taty:) aaaaa wczoraj pierwszy raz ugotowaliśmy z Jagoda obiadleżakowała w leżaczku a ja opowiadałam jej co robię
nie marudziła tylko patrzyła zaciekawiona jak sie po kuchni poruszam
tym sposobem wczoraj zjadłam zupę - krupnik
Summerka, zgredka, Malenq, justta, LaRa, Misi@, Anastazjaaa, Blondik, Krokodylica lubią tę wiadomość
Maniek
-
Dziewczyny czy tez tak macie ze karmiąc jedna piersią z drugiej leci? Czy to juz tak będzie czy sie ustabilizuje bo narazie bez wkładek laktacyjnych z domu nie wychodzę bo bez karmienia tez mi często leci
Co do krwi pepowinowej teraz odpuściliśmy ze względu na kasę ale jeśli maz mnie przekona na drugie dziecko to będziemy bankowość krew i galaretę whortona czy jak to sie zwie bo ona ma właściwości regeneracyjne ale będziemy korzystać z pbkm.Maniek
-
Lili83 wrote:Pati mozesz stosowac od poczatku do 4 miesiaca tak jak Yas pisze to na nietolerancje laktozy, na poczatku podawalam przed kazdym jedzeniem a potem redukowalam, Delicol mialam z Polski nie jest na recepte. Infacol z tego co czytam na ulotce to typowo na kolki przy lykaniu przez dziecko powietrza podczas jedzenia a infacol lekarz ci przepisal?
-
MANIEK wrote:Pati jak odstawiłas wszystko co krowie to obserwuj, pamiętaj ze wołowina i cielęcina tez odpadaja. Tak jak dziewczyny piszą można podawać kropelki od początku, ale na efekt ja czekałam kilka dni a u mojej bratowej podziałało od razu wiec może u Ciebie tez podziała za chwile. Strasznie Ci współczuje i wspieram bo wiem co przechodzisz
u nas widziałam ze kąpiel Jagodę relaxowala i malowałam brzuszek. Ja dodatkowo odgazowuje Jagodę - są takie specjalne rurki nazywa sie Windi i to tez nam bardzo pomogło może u Was tez jest?
A może to nie kolki tylko chwilowe problemy z brzuszkiem ? Oby to nie kolki .
Ana odezwij sie, mam nadzieje ze jednak wszystko dobrze u Ciebie.
Dobrej nocy wszystkim.
-
przedstawiam wam moje małe szczęście:
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2015, 15:13
Pati Belgia, zgredka, Arienna, LaRa, Misi@, Malenq, justta, Biedroneczka83, MANIEK, Yasmin, beszka, Lili83, marissith, Summerka, Blondik, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Lili83 wrote:Ana tulam!Przykro mi z powodu maluszka, ale drugi został dbaj o fasolkę i bądź dobrej myśli!My tu wszystkie trzymamy za was kciuki:)
A co za kraj żeby nawet w takiej sytuacji nie dać L4 brak słów:(
Chyba Pati pobierała pępowinową, także będzie mogła nieco więcej na ten temat powiedzieć.
Mari Leo dostał taki sam obrazek na chrzest i jeszcze sztudzce z wygrawerowanym imieniem, datą urodzenia i zwierzątkami:)w takim ładnym pudełeczku z drewna z dedykacją i datą chrztu sw. super pomysł!
Summerka wiadomość wyslana:)Yasmin, Lili83, Summerka lubią tę wiadomość
-
Jaaaaa w 8 tyg tak widać? Mi się wydaje, że moja była kropką tylko.
zresztą myślę tak do dziś bo szukałam właśnie dla niej koszulki z długim rękawem znalazłam jedną ale myślę nie to będzie za wielkie, a jest w sam razAnastazjaaa lubi tę wiadomość
-
zgredka wrote:Jaaaaa w 8 tyg tak widać? Mi się wydaje, że moja była kropką tylko.
zresztą myślę tak do dziś bo szukałam właśnie dla niej koszulki z długim rękawem znalazłam jedną ale myślę nie to będzie za wielkie, a jest w sam raz -
nick nieaktualnyAna gratuluje. Piękny bobasek
Z tym l4 to jakiś żart.
Antos jest przy mniema opaskę na oczy. KT próbuje zdjąć ;/ mamy wanienke naswietlajacej ilezy w niej okryty kocyksmi
Teraz go karmie. Z bolacej piersi. Prawa jest chyba mniej wrażliwa. Aż mam ochotę krzyczećAnastazjaaa, marissith lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Opaska żeby oczka chronic przed naswietlaniem
Ana kochana trzymaj sie dzielnie słodki mały człowieczek też obstawiam dziewczynkę która ma swojego prywatnego anioła stróża dbaj o was i masz racje z pracą olej kruszynka najważniejszaMalenq, Anastazjaaa lubią tę wiadomość