Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Halo halo
Witamy sie z NO
Smutno bylo wyjezdzac. W sumie chcialam zostac do sr., ale z roznych powodow zdecydowalam sie leciec. Koze za 2 tyg.polece do PL z H i mlodszym synem...albo na poczatku pazdziernika.
Moj tato wczoraj wrocil do domku, wiec zdarzyl wnuczke poznacw koncu
. Pazdzierniki maja z mama na dluzej niz tylko weekend przyleciec...
Widze, ze temat pobudek...H potrafi budzic sie co chwile. Doslownie, jak tylko cyc wyleci z buzi, to sie budzi. A czasem je 2-3 razy w nocy....
Dzis np.nie spala przez niecale 2 godz., nie plakala, ale wiercila ise i stekala. Zorbila tez bardzo wodnista zielona kupe
Hanka duzo lepiej po rehab. Az zal troche wyjezdzac, bo tak moglaby dluzej pochodzic. Duuuuzo spokojniejsza....
Co do zakupow dla sibi, to ja czesto cos sobie kupujea co! Za to nigdzie nie wychodze, bo H bez cyca wieczorem nie spi....a tak bym chciala do kina z mezem....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2015, 14:56
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Beszko: to super, że mała poznała dziadka..biedna Ty że spaniem Hani, a i ona biedna, bo się pewnie męczy z takim lekkim snem.
U nas ciepło slonecznie, ja skoczylam na spacer, a mój robił w tym czasie gołąbki z gryczanka (dla niego) i jeczmienna (dla mnie)
A za godzinę skoczymy na basen, póki co mała już od kilku minut na macie i nie ma szału na szczęście -
Hej, Misia Antos śliczny:)
Beszko żal mi bardzo Hani i Ciebie bo wiem jak to jest:(
Teściowa juz pojechała, mam łeb jak sklep mój maz tez , Jagoda z szoku tego słowotoku nawet nie jęknęła dopiero pózniej trochę płakała , jak wyszła i zrobiło sie cicho to od razu zasnęła.
Idę polezakowac bo mi głowa pękniezgredka lubi tę wiadomość
Maniek
-
Maniek: więc jednak wizyta teściowej udana
My byli na spacerze, mała super gugala kopala nóżkami, w drodze wyla na maksa i padła, obudziła się jak z fotelika do lozeczka kladlismy, więc karmienie i się usypialam, co chciałam wyjąć cycka z buzi to si budziła wreszcie mowie żeby ją wziął i ponosił, a ta oczy jak 5 zł -
Tak udana:) przywiozła mi wiejska kurę na rosół
Zjadłam dziś bule z żółtym serem rano i jest ok, jedli miało by cos być nie tak to juz bym wiedziała prawda?
Zjadłam tez ciacho marchwkowe bom sie nie mogła juz powstrzymać ... Ile można jeść buły z dżemem porzeczkowym
Mam chęć na pomidora, i nie wiem kiedy moge spróbować... Strachliwa jestem bardzo
Dobranoc oby noc była przespana ... U wszystkich.Maniek
-
Zgredzia, jak owoce? Ania dzis dostała jabłko z bananem i szło jej niezle
Rano groszek średnio, bo nie jest leisty...
No i jak na basenie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2015, 21:08
-
Jabłko za nami, dziś banan, idzie jej świetnie,
Jutro znowu próba nz brokulem.
A na basenie super, o niebo lepiej niż wcześniej. Bo kopala nóżkami, na plecach pozwalała, usmiechala się i gugala..
Raz w tyg postaram się chodzićNieukowa lubi tę wiadomość
-
Ponoć mamy ale dodzwonić się do nich to drama a babka na recepcji odesłała mnie do netu, tak sami, ja plywam a chlop z mala
Aha już widzę jest grupa do roku w niedzielę od przyszłego tyh, super, jutro dzwonieWiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2015, 21:28
-
Hejka po dluzszej przerwie
nie.nadrobie za bardzo, padam po weekendowym szturmie znajomych z dziecmi...
Misia Antonio ma niesamowicie dlugie girkiwow, sliczny facecik
Maniek trzymam kciuki za rozszerzanie diety- ja wyhaczylam alergen u Radka. Jaja kurze. I drugi- pieluchy babydream. Takze zegnaj jajeczniczko na cebulce
Jutro Radrk konczy 3 miechy... Ale to leci. Chcialabym wcisnac pauze w tym momencie bo maly jest przekochany...
Rozesmiany, grzeczny, nieklopotliwy, zakochuje sie w nim co dzien na nowoi czuje zal, ze musze popakowac ciuszki 62, bo z impetem wpadlismy w 68 i pieluchy 3-ki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2015, 21:33
zgredka, Blondik, MANIEK lubią tę wiadomość
-
Misia, śliczny
My dziś tez aktywny dzień.. Kościół, obiad, pizza domowsdomowa. Później poszliśmy rodzinnie puszczać latawiec, a później do Konstancina do Tężni i duży plac zabaw..
Nieukowa, wy jutro 3 m-ce a my 7 nie wiem kiedy to zleciało.. Mam takie same odczucia co do syna, jak Ty.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2015, 21:51
zgredka, Nieukowa lubią tę wiadomość
-
Hej,
Padłam wczoraj o 22. Taka wykończona byłam, ze nawet nie wiem kiedy mnie zmiotło a oglądałam MChefa.
Buziaki dla Radzia i Patrysia
Miłego
Ps. Ari?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2015, 08:18
Arienna, konwalianka lubią tę wiadomość
-
Dobry dzień
Kobietki jak ja Wam zazdroszczę że już możecie tulić swoje pociechyA ja nie dość że Maniuchny potulać nie mogę to jeszcze jakiś stres przedporodowy mnie dopada. Chyba za dużo o tym myślę. Boję się że będą powikłania, że do szpitala nie wezmę wszystkiego, że nie będę miała w domu tego co powinnam mieć do pielęgnacji. Wiem że jeszcze mam dużo czasu ale jakaś paranoja mnie ogarnia
Mam wrażenie że powinnam wpaść do sklepu, zgarnąć wszystko co stoi na półkach dla niemowląt i z pełnym wózkiem różności wrócić do domu. Może wtedy byłabym spokojniejszaWiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2015, 08:36
-
Anuska: jak nie wezmieaz wszystkiego to Ci dowioza, co za problem, nie zaprzataj sobie głowy takimi drobnostkami
Ja tam większość zamawialam na allegrowięc nic nie miusialam zgarniac - POLECAM, masz większą kontrolę nad wydatkami w sklepie możesz popaść w paranoje jak na półkach tyle rzeczy (na stronie ci się nagle tyle nie wyświetli)
Miłego dnia życzę wszystkim paniom i dzieciaków, w tym życzenia dla miesięczników dzisiejszych
Brokul ze słoiczka poszedłAnuśka, konwalianka lubią tę wiadomość
-
Słucham
jestem jestemdzień dobry dziewczynki
ale mnie teściowa poschizowała wczoraj- bo tak się przygląda i mówi, kurcze Ty ten brzuch masz taki kwadratowy jak przy bliźniętach, no patrz tu jakby leżało jedno a tu drugie... i mnie poschizowałapotem całe popołudnie żartowali że jak będą bliźniaki to posądzimy gina o alimenty
a ja wieczorem miałam kryzys jakiś płakałam bez powodu- z jednej strony trochę ze strachu z drugiej sama nie wiem z czego, nie lubię sytuacji kiedy nie wiem na czym stoję a tu nie wiadomo nic, może się zacząć w każdej chwili, nie wiem czy doczekam piątkowej wizyty, nie wiem co na wizycie ginka powie, i tak jakoś nic nie wiem a nie lubię tak.... wolę wiedzieć co mnie czeka.... ech....
dziś przyjdzie mi mój nowy telefonik
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2015, 09:30
-
Sto lat Patrysiowi i Radziowi
Lara hehe ja tak samo oglądałam MChefa i padłąm nawet nie wiem kiedy małż sie położył bo nastawiał 25 l winka winogronowegomłoda zrobiła pobódke dopiero o 4 rano szok pospałam ze hej
oho własnie obudział sie z drzemkikonwalianka lubi tę wiadomość
-
heja
Nieukowa, Konwi 100 lat dla chłopaków:)
Ja dziś oszukałam swoje dziecko....obudziła się o 23:30 pomyślałam że troche za wczesnie na karmienie bo zazwyczaj budzi się między 24:30 a 1:30 więc wstałam dałam smoka otuliłam pieluchą ( bo moje dziecie pięknie śpi jak ma szalik z pieluszki zrobiony ale tak żeby jeszcze sięgał do buzi podstrzymując smoczka i smyrał nos- taka cwaniara) i poczekałam aż zaśnie...fakt chodziłam do niej co 40 min ale karminie było o 3:30 i gdyby nie to że znów kupa wyjśc nie chciała to zasnęłaby w 5 min a tak to godz na rękach..ale zasnęła do 6:30.
Na szczęście po ciachu marchewkowym jest ok:)
Dziś też wszamałam żółty ser, poczekam zobacze jak to będzie...może jutro troche pomidora zjem bo już mi się bardzo marzy...i sphagetti albo domowa pizza mmmmkonwalianka lubi tę wiadomość
Maniek