Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
oj wylewać to nieeeeeeeee
crocodile stylepewno nie pamiętasz, ale kiedyś publikowałam podobny wycinek krokodylka ze śpioszków od Kini. Jedyne które na nią wtedy pasowały (w miarę bo też za duże były...) ech te wspomnienia
ps, wczoraj wywołałam kolejną partię Kiniowych fotek. Uwielbiam je oglądać
Czas na mnie, jutro pracowity dzień przyjęciowo imprezowy. Dobranoc (ziew)Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2015, 23:05
Malenq, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zgredzia, Ania juz długo nie je w nocy. Do dzis.... Jak na złość gdy wypiłam bro
zanim usnęłam, mała sie obudziła i walczymy aby ja Uspac
teraz malz ja nosi na rękach na leniwca a ja chociaż chwile poleże...
-
U nas do tej pory jedno mleko nad ranem.
Tzn Zuzia ma tak że przesypia mi np całe trzy noce z rzędu
i myślę sobie: ale fajnie mamy już przespane noce, po czym
kolejny tydzień znów budzi się około 4 / 5 na mkeko.
Zuz właśnie usypia po jedzeniu a ja piję herbatę z sokiem malinowym
bo drugi dzień mnie rozkłada. -
nick nieaktualny
-
Cześć, mnie dziecko do 4m-ca przesypialo noc, a teraz co? Budzi się co 2h ale to się zmieni, bo od trzech dni z mężem walczymy i jest coraz lepiej.. Dostaje cyca o 22 na śnie, następnego o 3.30 nie wcześniej, wiec jak się obudzi to dostaje smoczek, trochę płacze, marudzi ale usypia. Dziś mąż miał dyżur i mówi że aż 30min mu płakał.. Ale jest już lepiej, bo wcześniej budził się jeszcze przed 24 na karmienie, później o 1.30 i o 2.30-3.00 a tej nocy dopiero wstał o 1.30.. Następnie o 3.18 wiec jest ok. Zobaczymy jak będzie.
Mari, śliczne.
Mam do sprzedania kilka rzeczy, np dwa kombinezony 0-3 zimowe- biały i kremowy po 32zl, leżak Fisher Price 0-9 kg za 6 5zl i mate BabyOno hipopotam za 45. Gdyby któraś była zainteresowana - dajcie znać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2015, 11:51
-
nick nieaktualnyhttp://www.fotosik.pl/zdjecie/7508068feb2abed5
http://www.fotosik.pl/zdjecie/35e6f01e21c771ba
Przedstawiam ciociom swój skarb.
Antoni ma przedgłowie, ale usg nie wykazało, żadnych nieprawidłowości.
Jest kochany, śpi, je i ogląda z zaciekawieniem świat.
Pięknie się karmimi piersią...bardzo to lubi mój mały smok
BuziakiWiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2015, 12:57
Anuśka, Malenq, Arienna, LaRa, beszka, Summerka, Lili83, Anastazjaaa, marissith, Krokodylica, Nieukowa, Blondik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Misia: ale chude długie nóżki, a nie takie serdelochy jak moja ;(
Aż się lezka kręci, jak człowiek przypomni sobie te wszystkie badania i nerwy, a tu taki zdrowiutki maluch
Moja też !miała chyba coś podobnego z główka, nic się nie martw..Misi@ lubi tę wiadomość