Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 września 2015, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ari współczuję problemów ze zdrowiem psa :( a czemu nie można wyrwać zęba w ciąży?

• Arienna Autorytet

Wysłany: 12 września 2015, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mari - można, tylko u nas dentyści się boją bo po pierwsze ząb jest na górze, nie można prześwietlić a boją się żeby nie był wrośnięty w zatokę (skoro nie boli to możemy poczekać do porodu), po drugie w ciąży boją się żeby krwotoku nie było ( bo mamy teraz większość ilość krwi) więc wolą (jeśli nie boli) poczekać do porodu, co prawda mam teraz podwyższone przez to CRP bo ząb zepsuty i mnie czasami pobolewa, ale to błędne koło jest .... ale już niedługo i wyrwę dziada :) i od razu zaczynam leczyć wszystkie , każę sobie zrobić panoramę i leczyć po kolei wszystko co mam - mi się zęby psuja od środka więc jak zaczynają boleć to już się nadają do rwania, ale jak mi wszystkie prześwietlą to będą wiedzieli co i jak i zrobię po kolei wszystkie, będzie spokój na kilka lat :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2015, 11:27

Aniołek 11.10.2014 (5tc) ***Gang 18+***
    ewebii4.png
    klz9tv73qklgbi72.png - 7 kg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 września 2015, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej!
    My już w domku;)
    Dziewczyny czy kupka przezroczysta o zabarwieniu musztardowym ze śladami śluzu to biegunka?
    Wczoraj w nocy pilam kefir mogło mu to zaszkodzić?

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Anastazjaaa, Arienna, Summerka, Blondik, zgredka, Krokodylica lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 września 2015, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A i pediatra miała zeby m przez najbliższe 6 mmiesięcy odzywiala się bezglutenowo i rozszezac dieye dopiero po tych 6 miesiącach nie wcześniej.
    Dziś mały sam z pleckow przekrecil się na boczek..kurcze już nie wspomne o silnej główce i zastanawiano się czy wszystko gra. Muszę umówić się z ta rehabilitantka.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2015, 11:56

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 września 2015, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misia nie wiem, nie było u małej takiej.....ale myślę że jak jednorazowa to nie ma problemu, reakcja na zmianę wody, na otoczenie ito

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 września 2015, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misi@ wrote:
    A i pediatra miała zeby m przez najbliższe 6 mmiesięcy odzywiala się bezglutenowo i rozszezac dieye dopiero po tych 6 miesiącach nie wcześniej.

Kochana jeżeli występują u Was problemy z glutenem, to jak najbardziej odżywiaj się bg, ale tak to nie ma potrzeby abyś unikała...a że po 6m to POPIERAM całym serduchem

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 września 2015, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok dzięki. Dzwonie do położnej ale nie odbiera.;/

• Arienna Autorytet

Wysłany: 12 września 2015, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misia- super że jesteście już w domu :) w wolnej chwili zmień sobie suwaka :P

ewebii4.png
  • Summerka Autorytet

Wysłany: 12 września 2015, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misia, Zuzka tak raz miała jak wypiłam kawę mrożona z lodami:( ale jednorazowa sprawa i wszystko było u nas okej

klz9zbmh5xgwp3to.png
    mjvyt5odxe9y0ge4.png
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 12 września 2015, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My juz po basenie, wykupiliśmy karnecik bo Ańia czuła sie jak ryba w wodzie :) cały czas uśmiechnięta i piszcząca z radości :)
    Oczywiście teraz padła i myśle ze troszkę pociągnie sen, bo patrząc od rana to za długo nie spała (przed basenem ok 20 min)

Teraz sie zbieram i lecimy na Rodos :)

Anastazjaaa, Arienna, Summerka, nick nieaktualny, Krokodylica lubią tę wiadomość

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 12 września 2015, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zobaczyć taka minke pluskajacego się szczęśliwego dziecka jest bezcenne :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2015, 13:08

Arienna, LaRa lubią tę wiadomość

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • Arienna Autorytet

Wysłany: 12 września 2015, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a u nas organizowane są jeszcze dla niemowlaków zajęcia z muzyki, muszę zadzwonić do tej szkoły zapytać ile kosztują bo prócz basenu chciałabym chodzić z małą na coś jeszcze :) fajne może być :D

moje dziecko musi umieć dobrze pływać - bo ja nie umiem i to ból straszny i chciałabym by grała na jakimś instrumencie :) a jeśli słuch będzie miała po mnie to skrzypce murowane :) ( ja nie gram przez niechęć moich rodziców którzy musieli walczyć z moją starsza siostrą która chodziła do szkoły muzycznej i pół roku przed końcem chciała zrezygnować - staruszkowie się zniechęcili i mnie nie posłali- a szkoda )no a tatuś chciałby by mała strzelała sportowo, albo z broni palnej albo z łuku - więc dziecko będzie zajęte :P no chyba że będzie miała inny pomysł na siebie to ja jestem tolerancyjna :P

ok śmigam się szykować bo małż zaraz wróci i jedziemy kupować farby i na obiad do teściów- papa :*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2015, 13:30

Anastazjaaa lubi tę wiadomość

ewebii4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 września 2015, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ari oby było zdrowe, a resztę napisze życie.....
    Ją swoje "chęci" szybko zweryfikowałam..... Będzie robiła to na co ma ochotę.... Oby to był jedyny problem.....

Anastazjaaa, Krokodylica lubią tę wiadomość

• zgredka Autorytet

Wysłany: 12 września 2015, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ari: widzę, że chcesz swoje marzenia dzieckiem realizować, ja też tak gadam, ale ponoć łatwo tak dziecko skrzywdzić. I z tego samego powodu ja chce, żeby moja pływała.

Misia: mija też miewała taką kupe, zwłaszcza po szczepieniu na rota. Obserwuj kolejne kupy

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 12 września 2015, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj tak, pływanie to podstawa, zwłaszcza ze ja plywan tak sobie ( póki czuje grunt pod nogami to plywam), ale chciałabym żeby Ania chciała chodzić na kurs tańca :) towarzyski :) piękne rruchy i figury :) eghhh

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 września 2015, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co fajnego i niezwiazanego z dzieckiem ostatnio sobie kupiłyście????
    Bo leżę i myślę że zapomniałam w tym wszystkim o sobie.....nie liczę ciuchow itp. Kiedyś masowo kupowałam gadżety kuchenne i książki z dietami, przepisami....
    Lubilam kupować książki dla A. Sprawiać małe przyjemności...?
    Teraz...uhmmmmmmmmmmmm

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 12 września 2015, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq ja sobie kupiłam dzisiaj.... Pieluchy :D Hi hi

Patrzę na te fajne ciuchy w sklepach i odwracam się w drugą stronę bo i tak w nic się nie zmieszczę ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 września 2015, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chciałam kupić takie body z Muminkami ale rozmiaru nie było :(
    http://www.reserved.com/pl/pl/kids/newseason/lu023-00x/printed-bodysuit-moomin

Jak będziemy mieć córkę (a czuję w moczu, że będzie dziewczyna) chciałabym, żeby była niezależna i znała własną wartość, czyli była taka jak ja, moja mama i babcia :)
    A co do niespełnionych marzeń, tata próbował nauczyć mnie kilku sportów, skończyło się na kilku szwach i bliznach, dał sobie biedny spokój ;)

• Summerka Autorytet

Wysłany: 12 września 2015, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój mauz- zapalony samochodziarz i miłośnik starych fur, ubolewa teraz, kto bedzie z nim na złoty jeździł??

klz9zbmh5xgwp3to.png
    mjvyt5odxe9y0ge4.png
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 12 września 2015, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja będzie baletnica potem przejdzie na emeryturę na taniec towarzysko poza tym będzie prawnikiem po mamie lub lekarzem..

Ja dostałam od kuzynki torbę moschino i choć nic nie zapłaciłam to jakby nowość ;) a sobie hmmmm biżuterię na iloko.pl ale parę miechów temu, no i pewnie jakieś buty, a nie sukienkę i spódnice i bluzkę w ciucholandzie (jednak jestem rozrzutna)

Summerka, nick nieaktualny, Arienna, MANIEK lubią tę wiadomość

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
‹‹ 1193 1194 1195 1196 1197 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Męska płodność – jakie składniki warto suplementować w czasie starań o dziecko?

Choć przez lata w procesie starania się o dziecko większą uwagę skupiano na zdrowiu kobiety, dziś wiemy, że męska płodność ma dokładnie takie samo znaczenie. Dobra wiadomość jest taka, że wiele wpływających na nią negatywnie czynników możemy poprawić, np. przez zmiany w stylu życia czy świadome uzupełnianie kluczowych składników odżywczych. Jakie suplementy na męską płodność mogą pomóc w staraniach o dziecko?

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ