Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Mari - można, tylko u nas dentyści się boją bo po pierwsze ząb jest na górze, nie można prześwietlić a boją się żeby nie był wrośnięty w zatokę (skoro nie boli to możemy poczekać do porodu), po drugie w ciąży boją się żeby krwotoku nie było ( bo mamy teraz większość ilość krwi) więc wolą (jeśli nie boli) poczekać do porodu, co prawda mam teraz podwyższone przez to CRP bo ząb zepsuty i mnie czasami pobolewa, ale to błędne koło jest .... ale już niedługo i wyrwę dziada
i od razu zaczynam leczyć wszystkie , każę sobie zrobić panoramę i leczyć po kolei wszystko co mam - mi się zęby psuja od środka więc jak zaczynają boleć to już się nadają do rwania, ale jak mi wszystkie prześwietlą to będą wiedzieli co i jak i zrobię po kolei wszystkie, będzie spokój na kilka lat
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2015, 11:27
-
nick nieaktualnyHej!
My już w domku;)
Dziewczyny czy kupka przezroczysta o zabarwieniu musztardowym ze śladami śluzu to biegunka?
Wczoraj w nocy pilam kefir mogło mu to zaszkodzić?
nick nieaktualny, nick nieaktualny, Anastazjaaa, Arienna, Summerka, Blondik, zgredka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA i pediatra miała zeby m przez najbliższe 6 mmiesięcy odzywiala się bezglutenowo i rozszezac dieye dopiero po tych 6 miesiącach nie wcześniej.
Dziś mały sam z pleckow przekrecil się na boczek..kurcze już nie wspomne o silnej główce i zastanawiano się czy wszystko gra. Muszę umówić się z ta rehabilitantka.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2015, 11:56
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMisi@ wrote:A i pediatra miała zeby m przez najbliższe 6 mmiesięcy odzywiala się bezglutenowo i rozszezac dieye dopiero po tych 6 miesiącach nie wcześniej.
Kochana jeżeli występują u Was problemy z glutenem, to jak najbardziej odżywiaj się bg, ale tak to nie ma potrzeby abyś unikała...a że po 6m to POPIERAM całym serduchem -
nick nieaktualny
-
My juz po basenie, wykupiliśmy karnecik bo Ańia czuła sie jak ryba w wodzie
cały czas uśmiechnięta i piszcząca z radości 
Oczywiście teraz padła i myśle ze troszkę pociągnie sen, bo patrząc od rana to za długo nie spała (przed basenem ok 20 min)
Teraz sie zbieram i lecimy na Rodos
Anastazjaaa, Arienna, Summerka, nick nieaktualny, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
a u nas organizowane są jeszcze dla niemowlaków zajęcia z muzyki, muszę zadzwonić do tej szkoły zapytać ile kosztują bo prócz basenu chciałabym chodzić z małą na coś jeszcze
fajne może być 
moje dziecko musi umieć dobrze pływać - bo ja nie umiem i to ból straszny i chciałabym by grała na jakimś instrumencie
a jeśli słuch będzie miała po mnie to skrzypce murowane
( ja nie gram przez niechęć moich rodziców którzy musieli walczyć z moją starsza siostrą która chodziła do szkoły muzycznej i pół roku przed końcem chciała zrezygnować - staruszkowie się zniechęcili i mnie nie posłali- a szkoda )no a tatuś chciałby by mała strzelała sportowo, albo z broni palnej albo z łuku - więc dziecko będzie zajęte
no chyba że będzie miała inny pomysł na siebie to ja jestem tolerancyjna 
ok śmigam się szykować bo małż zaraz wróci i jedziemy kupować farby i na obiad do teściów- papa :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2015, 13:30
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ari: widzę, że chcesz swoje marzenia dzieckiem realizować, ja też tak gadam, ale ponoć łatwo tak dziecko skrzywdzić. I z tego samego powodu ja chce, żeby moja pływała.
Misia: mija też miewała taką kupe, zwłaszcza po szczepieniu na rota. Obserwuj kolejne kupy
-
Oj tak, pływanie to podstawa, zwłaszcza ze ja plywan tak sobie ( póki czuje grunt pod nogami to plywam), ale chciałabym żeby Ania chciała chodzić na kurs tańca
towarzyski
piękne rruchy i figury
eghhh
-
nick nieaktualnyCo fajnego i niezwiazanego z dzieckiem ostatnio sobie kupiłyście????
Bo leżę i myślę że zapomniałam w tym wszystkim o sobie.....nie liczę ciuchow itp. Kiedyś masowo kupowałam gadżety kuchenne i książki z dietami, przepisami....
Lubilam kupować książki dla A. Sprawiać małe przyjemności...?
Teraz...uhmmmmmmmmmmmm -
nick nieaktualnyChciałam kupić takie body z Muminkami ale rozmiaru nie było

http://www.reserved.com/pl/pl/kids/newseason/lu023-00x/printed-bodysuit-moomin
Jak będziemy mieć córkę (a czuję w moczu, że będzie dziewczyna) chciałabym, żeby była niezależna i znała własną wartość, czyli była taka jak ja, moja mama i babcia
A co do niespełnionych marzeń, tata próbował nauczyć mnie kilku sportów, skończyło się na kilku szwach i bliznach, dał sobie biedny spokój
-
Moja będzie baletnica potem przejdzie na emeryturę na taniec towarzysko poza tym będzie prawnikiem po mamie lub lekarzem..
Ja dostałam od kuzynki torbę moschino i choć nic nie zapłaciłam to jakby nowość
a sobie hmmmm biżuterię na iloko.pl ale parę miechów temu, no i pewnie jakieś buty, a nie sukienkę i spódnice i bluzkę w ciucholandzie (jednak jestem rozrzutna)
Summerka, nick nieaktualny, Arienna, MANIEK lubią tę wiadomość