Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
LaRa wrote:Kurcze, nie wiem co to dzis u nas
Niby zmęczona, a płaczu przy tym, bo usnąć nie mozespacer był na rękach i z krzykiem.... Do bani dzis wszystko...tylko rączki i rączki.
Marudanie lubie jak taka jest, bo w myślach grzeszę ;(
Czekam na malza żeby sie mała zajął a ja zjem coś na szybko bo mi sie w głowie kręci i zabiorę sie za segregacje ciuszków. Jak dobrże ze to juz weekend
Lara a próbowałaś technik Dr Karpia? Podobno są świetne i działają.
Nenuś najlepszego dla DiegoWiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2015, 17:21
Nenaaa lubi tę wiadomość
-
Anuska, a co to?
Padła ale oczywiście na rękach przy (.) i jest nieodkladalna a ja mam gwiazdki w oczach.
Malz dotarł wiec spróbuje przełożyć
Anuska, juz wygooglowalam, poczytamWiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2015, 17:32
-
LaRa wrote:Anuska, a co to?
Padła ale oczywiście na rękach przy (.) i jest nieodkladalna a ja mam gwiazdki w oczach.
Malz dotarł wiec spróbuje przełożyć
Masz opis. Nie ma niestety pełnego filmu ale gość bardzo płaczące dziecko uspokaja w 2 minuty
https://www.youtube.com/watch?v=qtM0H7J9Abk
Znalazłam trochę dokładniejszy filmik:
https://www.youtube.com/watch?v=n7m7iWdXypYWiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2015, 17:32
-
Odłożona i raz dwa trzy, oczy jak piec zł i płacz.
Poszłam juz jeść a teraz terroryzuje ojca.
Z tego wszystkiego zapomniałam o jutrzejszym basenie, ze musze sie przygotować, spakowac itd. -
nick nieaktualnyAnastazjaaa wrote:Kurcze miksowanej mrozonej dyni też nie probowalam
Ale jak zamrozisz i odmrozona i dodasz do placków lub ciasta....
A jak zamrozisz i odmrozona i w garnku pod gotujesz dodasz jakieś słodzidlo, cynamon, kardamon lub imbir...pychotka.... -
nick nieaktualny
-
Ana, nie martw sie, ja miałam gorsze tsh i zaczęłam brać leki w 19 tyg o jestem dobrej myśli. Z Zuza w 6 tc miałam 3,8 ft4 w dolnej granicy, nikt mnie nie skierował do endo, nie dawał leków, a Zuzka zdrowa i nad wiek bystra;)
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
Anastazja wszystko bedzie ok, ja zaczelam brac leki od 10 tc a mialam podobne tsh, wszystko bedzie dobrze
ja po porodzie odstawilam, trzeba skontrolowac potem tsh i wyjdzie czy to tylko przez ciaze czy moze niedoczynnosc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2015, 19:18
Anastazjaaa, Summerka lubią tę wiadomość
-
Anastazjaaa wrote:Dzięki dziewczyny
Jejku te forum razem z wami to normalnie dar od niebios
Ana, w ciazy z Zuza w ogole nie brałam leków (a powinnam, a nie wiedziałam), to teraz biorę, choć pozno, bo od 19 tc, ale nie wiem jakie wyniki miałam na poczatku (podejrzewam, ze zbliżone do tych z Zuza), wiec nid martw sue!!
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZGREDKO jak wrzucałaś zdjęcia ubranek to na co?? to jakieś konto w google?
kombinuję i mam nadzieję,że mi wyjdzie:
https://goo.gl/photos/iG9QwhgDYZGnkxxz6
Misiaki wsztystkie ciuszki na sprzedaż, 68/74 lub napisane jest 6M, lub 6-9 ale moja mała grubiutka i już nie założę...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2015, 20:49
-
Dobra, porobione
jednak od czasu do czasu takie przewrócenie wszystkiego do góry nogami jest wskazane, "poznajdywalam" pajace o których zapomniałam i doszłam do wniosku, ze Ania ma więcej ciuchów niz ja i malz razem hehe
Co do tsh tez mam teraz odstawione. Kontrola w październiku.
Malenq, ta sukieneczka z 3 zdjęcia, to jaki to rozmiar???Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2015, 20:50
Krokodylica, Anastazjaaa lubią tę wiadomość