X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Manku: bardzo dobrze, oszukuj oszukuj ;) z każdym dniem będziesz mogła zjeść zarcia raz więcej ;)

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • beszka Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry (po malo ciekawej nocce - u nas tez chyba kupa nie chce sie zrobic ;) )

Maniek, jak mala juz kolek takich nie ma, to ja bym probowala z nowym jedzonkiem, z tym ze z tym pomidorem, to bym poczekala do jutra. Daj chociaz te dwa dni na jeden produkt (u mnie neistety roznie z tym bywalo i potem nie wiedzialam po czym ja boli, a wbrew moim opiniom Hanka na to co jadlam reagowala bardzo i nawet nadal czasem reaguje placEm...).

Ja mam kryzys w zw. Z Hanki spaniem :( ehhhh dzis podajemy jaglnke. Zobaczymy jaka bedzie reakcja. Jesli ok, to za 2-3 dni bedzie ziemniak. Nie wiem. Moze jak zacznie jesc normlanie, to i lepiej bedzie spala.....

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
  • MANIEK Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beszko tak robię jem cos nowego i czekam 2 dni.
    Wiele dzieci moich znajomych uspokoiło sie po wprowadzeniu stałych pokarmów. Jak nie to może zróbcie badanie jelit Hanusi moze to nie kwestia jedzenia ? Życzę jednak by juz było normalnie :)

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• zgredka Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beszko: kroko pisała, że u nich wraz z podaniem nowego jedzenia problemy odeszły (acz brzuszkowe, ale może dobrze też u Was podziała)
    Ja może łyżeczkę kleiku ryżowego niedługo podam

Krokodylica lubi tę wiadomość

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuska, Twoje obawy sa jak najbardziej usprawiedliwione :/
    Co do kupowania, to trzymaj sie listy gangowej i bedzie dobrze :) nie ma co przesadzać, a teraz w sklepach jest taka dostępność produktów ze jesli bedzie potrzeba, to maz zawsze podskoczy :)

Cycki do góry :)

Anuśka lubi tę wiadomość

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moja odpłyneła podrzemie troche dam jej flache za 45min i idziemy po Zuze :)

wrzuciłam filmik na fb na naszej grupie zabawa w chowanego :)

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Summerka Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny,

Dziś doszłam do wniosku, ze muszę bardziej sie oszczędzać, ale jednak małe dziecko w domu jest absorbujące...id dwoch dni tak boli mnid brzuch, ze wczoraj myślałam, ze padnę, ale dziś jest juz okej, wiec mozliwe, ze sie przepracowałam;( za tydzien mam wizyte, wiec juz wytrzymam...

Anuska, Ari, panika od czasu do czasu jest chyba normalna, mnid tez dopada, boje sie, ze nie dam rady z dwójka małych dzieci, ze przez to TSH cos bedzie nue tak, etc., ale musi byc dobrze, bo jak nie my to kto? I juz chciałabym ten styczeń, Anuska zazdroszczę, bo do grudnia wydaje sie tak blisko, a do stycznia daleko;(

Ja kupiłam juz prawie wszystko, dziś tobie wielkie pranie i prasowanie, póki mam zapał i w miarę sie czuje...k tez kupowałam ba Allegro, bo inaczej kupiłabym stos niepotrzebnych rzeczy;(

Konwi, Nieukowa, dla chłopaków sto lat!!!

U nas tez po pokarmach stałych skończył sie kupkowy problem;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2015, 11:15

Anuśka, konwalianka lubią tę wiadomość

klz9zbmh5xgwp3to.png
    mjvyt5odxe9y0ge4.png
  • beszka Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki dziewczyny....no mam nadzieje, e tym razem stale pokarmy Hance nie zaszkodza i bedzie tylko lepiej

Zgredko, pamietam ze Kroko pisala, że u nich sytuacja sie poprawila po wprowadzeniu pokarmow stalych. Mialam nadz.ze i u nas tak bedzie, ale niestety bylo gorej po probie...moze teraz bedzie lepiej

Summerka, niestety przy maluchu nie da sie polezec. Pamietam jak sie cieszylam, gdy J chodzil na drzemki. Zamiast szalec wtedy, to sie kladlam z moim brzusiem i robilam nic ;)
    Mialam tez kontuzje kolana. Na poczatku wielki bol...a gdy bol przeszedl a ja dalej tylko w lozku moglam lezec, to sie nawet troche cieszylam, bo to byla jedyna szansa na odpoczynek w tej ciazy ;) potem byla przeprowadzka i porod ;) no i Jas....a tak Jaskiem sie kuzynka moja zajela przez 3 tyg

Summerka, MANIEK, Krokodylica lubią tę wiadomość

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 września 2015, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć :)
    ja od rana robię porządki w szafie, musimy zrobić miejsce na ubranka dziecka :) z tej okazji wyciągnęłam torebkę, która będzie w sam raz na pieluchy, jest wielka, ciężka i skórzana :D teraz ponad godzinę ją pastowałam, bo niestety przeleżała w szafie ze 2 lata

ile miejsca potrzeba na ubranka? nie wiem jak bardzo mam uszczuplać moje ubrania

miłego dnia!

Summerka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 września 2015, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mari duzzzzzo miejsca.......

• Summerka Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mari, uwielbiam te Twoje pytania;)) zawsze poprawiaja mi humor;) Malenq ma ta je - duxo, duzo miejsca, no o duży kosz na pranie;)

klz9zbmh5xgwp3to.png
    mjvyt5odxe9y0ge4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 września 2015, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    Mari duzzzzzo miejsca.......

oł noł :(
    Summerka wrote:
    Mari, uwielbiam te Twoje pytania;)) zawsze poprawiaja mi humor;) Malenq ma ta je - duxo, duzo miejsca, no o duży kosz na pranie;)

Ty się nie śmiej, bo ja pytam na poważnie :P myślałam, że jedna półka wystarczy!!! mamy małe mieszkanie a ja mam dużo wszystkiego ;) kocham moje buty i torebki i ubrania

• Arienna Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja zrobiłam tylko jedną dużą półkę - póki co starczyło a po remoncie chcemy zaadaptować jedną szafę na wszystkie rzeczy małej, póki co półkę uzyskałam wrzucając i wywożąc wszystkie moje rzeczy w które nie wchodziłam do garażu i chyba ich nie przywiozę już :P bo są stare wiec zawsze jest pretekst na kupienie kilka nowych fajnych ciuszków :P

przyszedł telefonik i nie dość że nie ten kolor co chciałam (ale już zostawię bo srebrny tez mi się podoba)to jeszcze muszę iść do salonu bo telefon jest na kartę microsim a moja jest zwykła i nie wchodzi :P

młoda dziś tak się rozpycha w stronę żeber ze mam wrażenie że mnie rozerwie - normalnie nie mogę się ruszać ani siedzieć... masakra jakaś, brzuch mam jeszcze strasznie wysoko i cały napór jaki mała robi idzie w żebra

Aniołek 11.10.2014 (5tc) ***Gang 18+***
    ewebii4.png
    klz9tv73qklgbi72.png - 7 kg
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U Ani katar ;(

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • Arienna Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LaRa wrote:
    U Ani katar ;(
    biedna :(

Aniołek 11.10.2014 (5tc) ***Gang 18+***
    ewebii4.png
    klz9tv73qklgbi72.png - 7 kg
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pozdro z z sardynii .Domi przekreca sie juz na plecki z brzuszka:-)

Malenq, beszka, Yasmin, zgredka, Misi@ lubią tę wiadomość

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • PsotkaKotka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • PsotkaKotka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ari: idź do jakiegokolwiek serwisu i Ci wytna mikrosimke z Twojej.
    Mari: ja mam szufladr w łóżku dla małej jakiś metr na 60 cm żeby być skrupulatna...

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 września 2015, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaczyna się od jednej szuflady........
    U nas katar, gorączka, płacz i spanie na rękach......nie lubię jesieni

‹‹ 1197 1198 1199 1200 1201 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kiedy ginekolog może zaproponować pessaroterapię i jak przebiega wdrożenie?

Obniżenie macicy, nietrzymanie moczu, ryzyko przedwczesnego porodu – to tylko niektóre z problemów, z którymi zmaga się wiele kobiet. Dla tych, które chcą uniknąć operacji, a jednocześnie poprawić jakość życia, rozwiązaniem może być pessaroterapia. Dowiedz się więcej, czym jest ta metoda i komu jest polecana. 

CZYTAJ WIĘCEJ