Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzien dobry (po malo ciekawej nocce - u nas tez chyba kupa nie chce sie zrobic
)
Maniek, jak mala juz kolek takich nie ma, to ja bym probowala z nowym jedzonkiem, z tym ze z tym pomidorem, to bym poczekala do jutra. Daj chociaz te dwa dni na jeden produkt (u mnie neistety roznie z tym bywalo i potem nie wiedzialam po czym ja boli, a wbrew moim opiniom Hanka na to co jadlam reagowala bardzo i nawet nadal czasem reaguje placEm...).
Ja mam kryzys w zw. Z Hanki spaniemehhhh dzis podajemy jaglnke. Zobaczymy jaka bedzie reakcja. Jesli ok, to za 2-3 dni bedzie ziemniak. Nie wiem. Moze jak zacznie jesc normlanie, to i lepiej bedzie spala.....
-
Beszko: kroko pisała, że u nich wraz z podaniem nowego jedzenia problemy odeszły (acz brzuszkowe, ale może dobrze też u Was podziała)
Ja może łyżeczkę kleiku ryżowego niedługo podamKrokodylica lubi tę wiadomość
-
Anuska, Twoje obawy sa jak najbardziej usprawiedliwione
Co do kupowania, to trzymaj sie listy gangowej i bedzie dobrzenie ma co przesadzać, a teraz w sklepach jest taka dostępność produktów ze jesli bedzie potrzeba, to maz zawsze podskoczy
Cycki do góryAnuśka lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny,
Dziś doszłam do wniosku, ze muszę bardziej sie oszczędzać, ale jednak małe dziecko w domu jest absorbujące...id dwoch dni tak boli mnid brzuch, ze wczoraj myślałam, ze padnę, ale dziś jest juz okej, wiec mozliwe, ze sie przepracowałam;( za tydzien mam wizyte, wiec juz wytrzymam...
Anuska, Ari, panika od czasu do czasu jest chyba normalna, mnid tez dopada, boje sie, ze nie dam rady z dwójka małych dzieci, ze przez to TSH cos bedzie nue tak, etc., ale musi byc dobrze, bo jak nie my to kto? I juz chciałabym ten styczeń, Anuska zazdroszczę, bo do grudnia wydaje sie tak blisko, a do stycznia daleko;(
Ja kupiłam juz prawie wszystko, dziś tobie wielkie pranie i prasowanie, póki mam zapał i w miarę sie czuje...k tez kupowałam ba Allegro, bo inaczej kupiłabym stos niepotrzebnych rzeczy;(
Konwi, Nieukowa, dla chłopaków sto lat!!!
U nas tez po pokarmach stałych skończył sie kupkowy problem;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2015, 11:15
Anuśka, konwalianka lubią tę wiadomość
-
Dzieki dziewczyny....no mam nadzieje, e tym razem stale pokarmy Hance nie zaszkodza i bedzie tylko lepiej
Zgredko, pamietam ze Kroko pisala, że u nich sytuacja sie poprawila po wprowadzeniu pokarmow stalych. Mialam nadz.ze i u nas tak bedzie, ale niestety bylo gorej po probie...moze teraz bedzie lepiej
Summerka, niestety przy maluchu nie da sie polezec. Pamietam jak sie cieszylam, gdy J chodzil na drzemki. Zamiast szalec wtedy, to sie kladlam z moim brzusiem i robilam nic
Mialam tez kontuzje kolana. Na poczatku wielki bol...a gdy bol przeszedl a ja dalej tylko w lozku moglam lezec, to sie nawet troche cieszylam, bo to byla jedyna szansa na odpoczynek w tej ciazypotem byla przeprowadzka i porod
no i Jas....a tak Jaskiem sie kuzynka moja zajela przez 3 tyg
Summerka, MANIEK, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycześć
ja od rana robię porządki w szafie, musimy zrobić miejsce na ubranka dzieckaz tej okazji wyciągnęłam torebkę, która będzie w sam raz na pieluchy, jest wielka, ciężka i skórzana
teraz ponad godzinę ją pastowałam, bo niestety przeleżała w szafie ze 2 lata
ile miejsca potrzeba na ubranka? nie wiem jak bardzo mam uszczuplać moje ubrania
miłego dnia!Summerka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMalenq wrote:Mari duzzzzzo miejsca.......
oł noł
Summerka wrote:Mari, uwielbiam te Twoje pytania;)) zawsze poprawiaja mi humor;) Malenq ma ta je - duxo, duzo miejsca, no o duży kosz na pranie;)
Ty się nie śmiej, bo ja pytam na poważniemyślałam, że jedna półka wystarczy!!! mamy małe mieszkanie a ja mam dużo wszystkiego
kocham moje buty i torebki i ubrania
-
a ja zrobiłam tylko jedną dużą półkę - póki co starczyło a po remoncie chcemy zaadaptować jedną szafę na wszystkie rzeczy małej, póki co półkę uzyskałam wrzucając i wywożąc wszystkie moje rzeczy w które nie wchodziłam do garażu i chyba ich nie przywiozę już
bo są stare wiec zawsze jest pretekst na kupienie kilka nowych fajnych ciuszków
przyszedł telefonik i nie dość że nie ten kolor co chciałam (ale już zostawię bo srebrny tez mi się podoba)to jeszcze muszę iść do salonu bo telefon jest na kartę microsim a moja jest zwykła i nie wchodzi
młoda dziś tak się rozpycha w stronę żeber ze mam wrażenie że mnie rozerwie - normalnie nie mogę się ruszać ani siedzieć... masakra jakaś, brzuch mam jeszcze strasznie wysoko i cały napór jaki mała robi idzie w żebra -
nick nieaktualny