Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
zgredka wrote:Ari: idź do jakiegokolwiek serwisu i Ci wytna mikrosimke z Twojej.
Mari: ja mam szufladr w łóżku dla małej jakiś metr na 60 cm żeby być skrupulatna...
dobra idę z psem na spacer , do tesco i odezwę się wieczorkiem- no chyba żeby coś zaczęło się dziać to napiszę wcześniej
ech mamy dziś 2 rocznicę ślubu a tu nawet pobzykać się nie można- bo nie chcę przyspieszać porodu - chcę doczekac wizyty u ginki w piatekWiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2015, 15:08
-
Malenq, współczuje
u nas "tylko" katar i mam dosyc a co dopiero reszta ;( siły mamusiu!!!
Ari, wszystkiego najjjjj
Aha i chciałam spytać o Cebion dla malucha, chyba mozna nie? I zaczynam sama brać od dzis rutinoscorbinArienna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Malenq współczuje, skąd juz te katary i inne goowna przecież dopiero wrzesień sie zaczął
U nas dziś wieje strasznie ale ogólnie ciepło maz bierze tran bo zawsze on do domu choroby przynosi mam nadzieje ze w tym roku jakos nam sie uda przetrwać .
Mari ja mam cała komodę z ikea na ubranka a i dodatkowa kolka półek jeszcze pustych ale to pewnie kwestia czasuManiek
-
nick nieaktualnyLaRa wrote:Ok to wyślę malza po ten Cebion i słyszałam tez o maści majerankowego zeby nosek smarować, tzn pod noskiem
I inhalacje z soli fizjologicznej też pomagaja (zawsze po inhalacji trzeba opukać dzieciątko i odciągnąć do co zleciało)
Moja śpi (budzi się tylko na jedzenie i przebranie pieluchy, a tak to rączki, aktualnie śpi przy prawie gołej matce..)Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2015, 15:36
-
Współczuję chorób i szybkiego wyzdrowienia życzę! Im moje dziecko starsze tym bardziej absorbujące, ja już nie mam nawet minuty dla siebie...hardkorowo jest.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2015, 13:40
Yasmin, Summerka, Lili83, zgredka, LaRa, Anuśka, marissith, Malenq, Nieukowa, beszka, Arienna, konwalianka, Anastazjaaa, Krokodylica, Misi@, Biedroneczka83, justta lubią tę wiadomość
-
uuu Nenuś
ale przystojniacha
Laruś((( buuuuu co to z tym katarkiem
moze po basenie
nasza Kinga ma 2 drzwiową głęboką szafęale trzymam tam wszystko od ubranek po kocyki, śpiworki, kołderki i posciele
Malenq - siły w chorobie Kosi... buziaki
Anuśka, nie kupuj na siłę... czego zabraknie to Ci dokupią/dowiozą. Przyniosą w prezencie... minimalizm kochana
co tam ja jeszcze chciałam dodać...
dcn
Maniuś, super że kolki ustały tak szybko
Beszko, trzymam kciuki za rozszerzenie diety. oby pomogłoWiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2015, 16:01
Nenaaa, Anuśka, beszka lubią tę wiadomość
-
marissith wrote:Ty się nie śmiej, bo ja pytam na poważnie
myślałam, że jedna półka wystarczy!!! mamy małe mieszkanie a ja mam dużo wszystkiego
kocham moje buty i torebki i ubrania
Powiem tak; początkowo była jedna komoda, teraz sa dwie plus szafa i 3 szuflady plus szafka z trzema polkami z Ikei . Pamiętaj, ze prócz stricte ciuszków sa: kocyki, rożki, pieluchy flanelowe, prześcieradełka, nie mówiąc o artykułach higienicznych...ktore tez gdzieś trzeba trzymać...a pózniej cała masa zabawek...
Malenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Malenq, jak sie robi inhalacje takiemu maluchowi? Tak z ciekawości pytam.... Bo ja to robiłam głowę pod ręcznik i nad garnek heh i nie moge sobie tego wyobrazic z maluchem
Edit: zaś rozbiłam stronę, w nagrodę chciałabym aby katar ustąpił
Yas, gratulacje dla konikaWiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2015, 17:42
Malenq, Nieukowa, Yasmin, beszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLaRa wrote:Malenq, jak sie robi inhalacje takiemu maluchowi? Tak z ciekawości pytam.... Bo ja to robiłam głowę pod ręcznik i nad garnek heh i nie moge sobie tego wyobrazic z maluchem
Edit: zaś rozbiłam stronę, w nagrodę chciałabym aby katar ustąpił
Yas, gratulacje dla konika
Kochanie to już czas nabyć inhalator/nebulozator dla całej rodziny, bo to początek....
Brawo Linia, a Nenus jaki przystojniaczek rośnie....Nenaaa, Yasmin lubią tę wiadomość
-
Laski, któraś pisała, że ma na sprzedaż kombinezony? Szukam czegoś fajnego, ciepłego na zimę 74 i/lub 80...
Ale dziś masakra pogodowa... wszyscy domownicy u mnie jak zombie: mąż leży i marudzi, dziecku nic się nie podoba i marudzi, kot chodzi z kąta w kąt i marudzi, a ja po prostu marudzę ;(
Ps. Mamy 3 miesiąceWiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2015, 18:20
Anuśka, Nenaaa, Arienna, zgredka, Krokodylica, Misi@ lubią tę wiadomość
-
No my dzis w domu, ze względu na katar, a wiatr za bardzo wieje zeby wychodzić z maluchem.
Cebion nabyty (jak go podajecie? W mleku? I ile kropli?) i oczywiście w mojej świetnej aptece maści majerankowej brak, bedzie jutro.
Aaa czy przy użyciu nosefridy Wasze maluchy tez robią takie wieeeelkie oczy? -
nick nieaktualnyLaRa wrote:No my dzis w domu, ze względu na katar, a wiatr za bardzo wieje zeby wychodzić z maluchem.
Cebion nabyty (jak go podajecie? W mleku? I ile kropli?) i oczywiście w mojej świetnej aptece maści majerankowej brak, bedzie jutro.
Aaa czy przy użyciu nosefridy Wasze maluchy tez robią takie wieeeelkie oczy?
Ją daję na łyżeczkę i do paszczy...
Tak robi takie oczy....beszka lubi tę wiadomość