Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
My po porannym warzywku.
Dziś chce skoczyć do pracy porozmawiać z prezesem (nawet nie wiem czy zwykły pracownik jest przyjmowany czy trzeba się umawiac, czy też pismo pisać)..
Mała obudziła się z mega glutem, tylko, że u nas nie da się odciągnąć bo mała rusza głową nawet jak staram się przytrzymać ;( trochę poszło -
Hellol Lejdis,
Misia, dziewczyny maja racje z ta dieta.
My tez śpimy we trójkę, ale z uwagi na to, ze dziś rano obudziło mnie łup...wstaje, a Zuzka gapi sie na mnie, stojąc na podłodze. Chyba zeszła, a potem padła, bo nie pisnela nawet, to choćby darła sie w niebogłosy, nauczymy sie spać w łóżeczku...Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2015, 08:08
-
nick nieaktualnyHej
Chciałam powiedzieć, że chyba czuję ruchy, takie pływanie i delikatne bąbelkiwczoraj podczas kąpieli nawet mężu poczuł bąbelka
czekam na więcej
Misi@, LaRa, Lili83, Arienna, Yasmin, Summerka, Nieukowa, Blondik, beszka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAri Twój wielki dzień nadchodzi
A będziesz mieć CC ? Pijesz napar z liści malin?
Malenqa mam prośbę czy masz sprawdzony przepis na zupę dyniowa? Nigdy nie jadlam a chciałabym spróbować póki jest sezon. Ty jesteś naszym ekspertem kulinarnym więc pewnie masz w zanadrzu gdzieś sprawdzony przepis
A może Wy dziewczyny też macie? -
nick nieaktualny
-
Hej
Misi@, w szpitalu położna i pediatra mówiły, ze kichanie to norma ponieważ drogi oddechowe oczyszczają sie z wód płodowych. Jesli masz ciepło w domu to wystarcza te Body (lepiej nie przegrzewać).
U nas jakby lepiej, mniej glutkow i spokojna noc.
Zdrowka dla reszty chorowitek
Misi@, co do pilnowania tego co sie je to ja pilnowałem. Jadłam głownie grillowana pierś z kurczaka z ryżem i marchewka lub buraczkami i łososia w takim samym wydaniu. Kiedys odruchowo zjadłam oliwkę z pasta paprykowa i cały wieczór był krzyk (nie mogłam sobie darować że przez moja głupotę dziecko cierpi) ale to ja.
Tak jak dziewczyny piszą lepiej jeść i wtedy eliminować...
U nas dzis szpinak z ziemniaczkami-pierwszy raz (zobaczymy jak bedzie) bo owocki wchodzą swietnie
MiłegoMisi@ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMisia dynie kroisz w ćwiartki, wkładasz do piekarnika aż będzie miękka, ok 15 min, możesz skropić oliwą, wyjmujesz, łyżką skrobiesz środek, blendujesz. Do tego wg uznania możesz dodać marchewkę i ziemniaka albo pomarańcze i imbir
http://www.jadlonomia.com/2012/10/ulubiony-codzienny-krem-z-dyni.html?m=1
Misi@ lubi tę wiadomość
-
Mari gratuluję kochana :-*
Misia nic nie piję bo muszę doczekać do piątku, bo mam wizytę na której będziemy się mierzyć i decydować czy SN czy cc więc póki co z sobą jak z jajkiemmarissith, Blondik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZawsze na bulionie, dynia pieczona jak u Mari, a do tego marchewka pieczona, i koniecznie mleko kokosowe (odkąd spróbowałam w tej wersji to innej nie robię), do tego ciut pieprzu cayenne i soku z cytryny....a do posypania pestki dyni
oczywiscie.....warzywa po upieczeniu blendujemy, zalewany bulionem, połowa mleka kokosowego, odprawiany, zagotowujemy...jak za mało słona to odrobinę sosu sojowego....ją przed upierzeniem dynię posypuję imbirem, pieprzem, co kto lubiMisi@ lubi tę wiadomość
-
hello
Marigratki ruchów
super
Misiu, Antoś oczyszcza sobie drogi oddechowe, spokojnie. Pewno używasz roztworu soli morskiej do noska?
Lara, fajnie że katarek zelżał
Ja też pilnowałam co jem, ale wprowadzałam wszystkie produkty.
My po rehabilitacji. Robimy spore postępy. Kinga zaczęła dziś się "cofać do tyłu" czyli książkowo, po kolei
teraz wiszę na laktatorze, później uzupełnię teczkę z dokumentami i lecę na podbój PPP. trzymajcie kciuki, dziś pedagogWiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2015, 10:11
marissith, beszka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Yas, śmiesznie to brzmi ze robi postępy do tylu
heh
Trzymam kciuki za powodzenie spraw
Mari, gratki ruchówtaka chudzinka z Ciebie ze sie nie dziwie, ze malz tez mogl poczuć
Yasmin, marissith lubią tę wiadomość
-
hihihi w ogóle sformułowanie "cofać do tyłu" (brawo dla Yas) jest mega, tak choćby można się było cofać do przodu lub w bok
miałam na myśli to, że przed raczkowaniem powinien być etap cofania się (co dzieci irytuje bo one mają zamiar poruszać się do przodu jednak)
w każdym razie my robimy postępy do tyłu
dziękuję za kciukiLaRa, Malenq, justta, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Witam i ja
Lara ja daje na łyżeczke cebion 2x po dwie kropelki
Moja panna dziś zaczeła ładnie sie bawić na macie
Mari gratki ruchów
kurcze już mam całą małą paczuszke ubranek po LILI do sprzedania omg jak to leci
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Heja Mari, Yas gratulacje
Misia ja tu chyba jestem najdłużej na diecie bo cały czas, po tych kolkach tak sie boje ze szok ale powoli wprowadzam nowe produkty . Często robiłam klopsiki z mielonego indyka dodawałam płatki owsiane pieprz sól majeranek i lepiłam kuleczki dusiłam na wodzie do której wrzuciłam starta marchewkę i cukinie w kosteczkę. Szybko sie robi jadłam z kasza jęczmienna albo jaglana - było pycha. Robiłam tez zupy z cukinii albo z buraka. Krupnik, rosół... I chyba to cały zestaw mojego menu:/
Zrobiłam szybkie przemeblowanie w pokoju i sama nie wiem czy mi sie podoba ale juz nie mam siły przestawić mebli znów tak jak byłypoczekam na męża . Zupę z dyni tez bym zjadła chętnie
Yasmin, Misi@ lubią tę wiadomość
Maniek
-
Hejka kochane
Z tego co pamietam
Yas gratki dla Kini z cofaniemLeos dalej zamiast do przodu do chodzi do tylu, hihi za to podciaga sie do wstawania i stoi na palcach, mala baletnica
Mari super uczucie, uwielbiam
Nenus Diego boski, jaki wielki kawaler juz
Malenqa i Lara wspolczuje przeziebienia maluszkow, nie lubie bardzo, duzo zdrowka, jak leos mial katar w wielku 6 tygodni tez tylko dawalam wapno masc majerankowa kropelki wody morskiej no i odciaganie ciagle
Wiecwj nie pamietam, u nas dzemkaubranka za male pochowane do pudel i leza, teraz nosimy 74 z przewaga na 80
Aha ja podczas kp nie stosowalam zadnej diety, jadlam wszystko oczywiscie zdrowo i zadnych problemow Leos nie mialWiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2015, 12:05
Nenaaa, Yasmin, Nieukowa, beszka lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny!W koncu dorwalam darmowego neta.
Po pierwsze gratulacje dla MISI!
My na campingu. Domi spi super w Namiocie.stoimy przy samej plazy. Chyba bedziemy musieli w domu dzwiek fal z YouTube puszczac:-PArienna, Misi@, Nieukowa, beszka lubią tę wiadomość