Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Wrocilam z roboty, kolega z pokoju podetknal mi pod nos wniosek o ekwiwalent za Mikołaja.
Nic nie załatwilam niestety.
Muszę załatwić 3 tyg wolnego, a tu rodzicielski można wziąć min 8 tyg więc będę musiała wypoczynkowy zużyć
Yas: gratki dla Kingi..
Oł yeah: moja właśnie zrobiła 1 przewrot z pleców na brzuch i to nagralamWiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2015, 13:01
LaRa, Yasmin, Misi@, Nieukowa, Lili83, beszka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Gratuluję kolejnych dokonań przez wasze maleństwa
A ja się wczoraj wkurzylam. Zrobili u nas pod Auchan miejsca parkingowe dla ciężarnych. Super tyle że wszystkie zajęte przez auta w których są już foteliki więc zajęte przez mamusie. I nawet by było ok gdyby nie to że mamusie były w sklepie bez dzieci bo widziałam conajmiej trzy które wychodziły i wsiadaly do tych aut. A jedna wsiadala taka chuda że albo jest na początku i szersze otwarcie drzwi jej nie potrzebne albo nie była w ciążyi inicjatywę szlag trafił
-
Hej laseczki, Melduję że żyje. Zayladam do was nieraz ale mam teraz taki młyn że nie mam czasu na nic, a jak wygospodaruje wolna godzinkę to ogarniam dom, po całym dniu jestem tak zmęczona że chodzę spać z synem około 20-21
Więc życzę miłego tygodnia wpadnę w weekendMalenq, Arienna, zgredka, Yasmin, Summerka, LaRa, Blondik, Misi@, Nieukowa, Lili83, beszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyByła położna..mały przybrał waży 3300
\ ma jeszcze zżółkniętą skóre, ale wystawiamy na słonku to może niedługo zejdzie
szwy mi się rozeszły i niestety musi się to wszystko samo zagoić więc potrwa to jakiś czas.najbardziej bolało zdjęcie szwów z cewki, ale dałam radę położna powiedziała, że jestem dzielna, ale pewnie mówi to kazdej;pSummerka, Anastazjaaa, Nieukowa, marissith, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Misi@ z czasem bedzie coraz lepiej
super ze Antos wyszedl na prostan;)
Zgredka, Psotka, Jussta, Yas gratuluje osiagniec malcowmoja mala malpeczka juz biegla w zabawach rekami i probuje sie smiac w glos
Maris ekstra uczucie, nie
Ana ty sie tam nie przemeczaj z tym sprzataniem! Wrzuc na luz...
Psotka to rewelacyjnie ze dziecko w podrozy okazalo sie niebardziej klopotliwe niz na codziennadzieja dla nas, bo chyba pierwszy wyjazd Radka bedzie do Tyrolu na sanki kolo lutego
Yasmin, Misi@ lubią tę wiadomość
-
MANIEK wrote:Misia oby sie szybko zagoiło. Super ze Antoś tyle przybrał brawo.
Psotka nie martw sie brzuchem, poćwiczysz i będzie git.
Nieukowa biegasz? Jak (.)(.) ?
Mo niestety gut juz nigdy nie bedzie bo mi sie bardzo skora rozeszla i wisi pomarszczona:'(.
Ktos jestcze poza Misia urodzil albo sie szykuje? -
Nieukowa
gratki biegania
Psotka, udanego wypoczynku. Nie trać nadziei, moja koleżanka miała podobny problem z nadmiarem skóry. Baaardzo powoli, ale się zstąpiła w końcu.
Misia, super waga. oby tak dalej
U nas do przodu z opinią o wczesnym wspomaganiu. P. pedagog również bardzo miła i Kinia ją urzekła. Pochwaliła nas jako rodziców (dumna). Stwierdziła, że widać iż Kinga rozwija się w kochającej rodzinie i że bardzo o nią dbamy. Twierdzi, że żadnych kłopotów z opinią nie będzie (zobaczymy). Zespół orzekający ma się zebrać 29.09. Do miesiąca wyznaczą też termin komisji do orzeczenia.Malenq, beszka, LaRa, Misi@, Anuśka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhttp://www.dobreprogramy.pl/Facebook-wprowadzi-weryfikacje-kont-poprosi-o-przyslanie-mu-dokumentow,News,30338.html
To się stało z moim profilem na FB....
Założyłam nowy ot co
Zgredziu wysłałam zaproszenie na FB do znajomych, wysoki mi proszę zaproszenie do gangu +18 bo nie mogę znaleźć http://sznupkowiewpodrozyzycia.blogspot.com/2015/04/moje-potyczki-z-facebookiem-czyli-jak.html -
Malenq: a ja właśnie działa! Cię na googlu pytalam koleżanki
zapomnialam, że przecież znam Twoje nazwisko
Jutro przybywa chrzestna małej, jako, że ostatni kupiła jej konia dla dziecka 5-letniego, to tym razem ma iść że mną. Wolę pieluchy, ale zabawkę też chce kupić, więc chyba na zaś wezme sorter, a może karuzelę.. Jak się u Was karuzela sprawdza??Malenq lubi tę wiadomość
-
Malenq, a ja sobie myśle, co to za laska mi tu zapro wysyła? Myśle sobie...nie znam.... A to Ty hehe weryfikacja ze wzgl na brak nazwiska? Wtf????
Zgredka, u nas karuzelka sie spisuje super, Ania teraz ja potrafi złapać (tzn zaabawki) i je ciagniepolecam tez zawieszkę np do wózka ( kupilam w Sm..) sowę, z dzwoneczkami
rewelka
U nas zreszta wszystkie zabawki, ktore wydają dźwięki
Uciekam spać, do jutra -
nick nieaktualnyLara my dziś dostalismy sowke na prezent ,,
masakrycznie dziś mnie brzuch i krzyżboli do tego czuje ssię mega słabo. Mąż chce mnie zabrać na morfologię ale myślę, że to brz ssendu bo wiem, że mam słabą. Biorę leki muszę jakoś dojść do siebie. On twierdz, że za mało pije, a to niestety też prawda.
Malenqa ale nr z tym FB.
Yas gratulujeKingunia ma świetnych, kochających rodziców;)
Zgredko od kiedy cwiczysz. Ja mam zakaz do 3 miesiąca. Musi mi się tam wszystko zagoic.
Manku a Jagodka od kiedy ma kolki? Strasznie się ich boje.
Psotka może są jakieś zabiegi w medycynie estetycznej na brzuch?
Naukową Ty to jesteś lux torpedązazdroszcze Tobie i zgredzi samozapatcia i cwiczen
DobranocYasmin lubi tę wiadomość
-
Misia: chyba od czerwca czyli gdzie od drugiego miesiąca ale też nie super regularnie niestety..
Muszę chyba sobie fote strzelić teraz jako "spaslak" a potem po efekcie ćwiczeń, ale boje się, że jak zrobię fotke to nic z tego nie wyjdzie ;(
Miłego dnia
Ja zabieram się za kaszę mannę, a dla małej jarzynowka. Znowu ma katar ale nosefrida jest odrzucona, kręci głową a potem płacze ;(Yasmin lubi tę wiadomość