X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wrocilam z roboty, kolega z pokoju podetknal mi pod nos wniosek o ekwiwalent za Mikołaja.
    Nic nie załatwilam niestety.
    Muszę załatwić 3 tyg wolnego, a tu rodzicielski można wziąć min 8 tyg więc będę musiała wypoczynkowy zużyć :(

Yas: gratki dla Kingi..

Oł yeah: moja właśnie zrobiła 1 przewrot z pleców na brzuch i to nagralam ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2015, 13:01

LaRa, Yasmin, Misi@, Nieukowa, Lili83, beszka, Krokodylica lubią tę wiadomość

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Arienna Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluję kolejnych dokonań przez wasze maleństwa :-D
    A ja się wczoraj wkurzylam. Zrobili u nas pod Auchan miejsca parkingowe dla ciężarnych. Super tyle że wszystkie zajęte przez auta w których są już foteliki więc zajęte przez mamusie. I nawet by było ok gdyby nie to że mamusie były w sklepie bez dzieci bo widziałam conajmiej trzy które wychodziły i wsiadaly do tych aut. A jedna wsiadala taka chuda że albo jest na początku i szersze otwarcie drzwi jej nie potrzebne albo nie była w ciąży :-/ i inicjatywę szlag trafił

Aniołek 11.10.2014 (5tc) ***Gang 18+***
    ewebii4.png
    klz9tv73qklgbi72.png - 7 kg
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej laseczki, Melduję że żyje. Zayladam do was nieraz ale mam teraz taki młyn że nie mam czasu na nic, a jak wygospodaruje wolna godzinkę to ogarniam dom, po całym dniu jestem tak zmęczona że chodzę spać z synem około 20-21 :/

Więc życzę miłego tygodnia wpadnę w weekend ;)

Malenq, Arienna, zgredka, Yasmin, Summerka, LaRa, Blondik, Misi@, Nieukowa, Lili83, beszka lubią tę wiadomość

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ari: ja kiedyś chciałam gonić takich co pod Ikea stanęli na miejscu dla rodzin bez dzieci..
    My spalysmy do 16 :-) ale obudziłam się z bólem głowy. Apap i obiad podzialal

Ana: trzymaj się :-)
    Ari: rodz :-)

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgredzia widze nowx avatar:-)

Przyjechali znajomi z corka w wieku Domisia. Kolezanka figura super i brzuch bez skazy:-(. Man niby tankini ale nie chce mi sie w nim dusic:-/. Pisze Post pod posten bo czasem wcina.

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 września 2015, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Była położna..mały przybrał waży 3300 :)\ ma jeszcze zżółkniętą skóre, ale wystawiamy na słonku to może niedługo zejdzie :)
    szwy mi się rozeszły i niestety musi się to wszystko samo zagoić więc potrwa to jakiś czas.najbardziej bolało zdjęcie szwów z cewki, ale dałam radę położna powiedziała, że jestem dzielna, ale pewnie mówi to kazdej;p

Summerka, Anastazjaaa, Nieukowa, marissith, Krokodylica lubią tę wiadomość

• zgredka Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misia: biedulko ;( ale najważniejsze że masz to już za sobą, ja się szykuje na zumbe..
    Mam nadzieję, że mała nie dostanie szału...

Misi@ lubi tę wiadomość

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Nieukowa Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misi@ z czasem bedzie coraz lepiej :) super ze Antos wyszedl na prostan;)

Zgredka, Psotka, Jussta, Yas gratuluje osiagniec malcow :) moja mala malpeczka juz biegla w zabawach rekami i probuje sie smiac w glos :)

Maris ekstra uczucie, nie :)

Ana ty sie tam nie przemeczaj z tym sprzataniem! Wrzuc na luz...

Psotka to rewelacyjnie ze dziecko w podrozy okazalo sie niebardziej klopotliwe niz na codzien :) nadzieja dla nas, bo chyba pierwszy wyjazd Radka bedzie do Tyrolu na sanki kolo lutego :)

Yasmin, Misi@ lubią tę wiadomość

0hf8y4n.png
    t2fbolv.png
  • MANIEK Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misia oby sie szybko zagoiło. Super ze Antoś tyle przybrał brawo.
    Psotka nie martw sie brzuchem, poćwiczysz i będzie git.

Nieukowa biegasz? Jak (.)(.) ?

PsotkaKotka, Misi@ lubią tę wiadomość

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• LaRa Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondik, co tam???

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • Arienna Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zgredka wrote:
    Ari: rodz :-)
    Nie :-P czekam do piątku na wizytę :-P

zgredka, marissith lubią tę wiadomość

Aniołek 11.10.2014 (5tc) ***Gang 18+***
    ewebii4.png
    klz9tv73qklgbi72.png - 7 kg
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooo na zumbie było spokojnie, wreszcie wkrecilam się w choreografię..

Mala już uspiona, a ja zlopie wodę

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MANIEK wrote:
    Misia oby sie szybko zagoiło. Super ze Antoś tyle przybrał brawo.
    Psotka nie martw sie brzuchem, poćwiczysz i będzie git.

Nieukowa biegasz? Jak (.)(.) ?

Mo niestety gut juz nigdy nie bedzie bo mi sie bardzo skora rozeszla i wisi pomarszczona:'(.

Ktos jestcze poza Misia urodzil albo sie szykuje?

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Psotka: nie, a myslalas nad plastyką brzucha? O ile jest tak źle jak mówisz...

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Yasmin Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieukowa :) gratki biegania :)

Psotka, udanego wypoczynku. Nie trać nadziei, moja koleżanka miała podobny problem z nadmiarem skóry. Baaardzo powoli, ale się zstąpiła w końcu.

Misia, super waga. oby tak dalej

U nas do przodu z opinią o wczesnym wspomaganiu. P. pedagog również bardzo miła i Kinia ją urzekła. Pochwaliła nas jako rodziców (dumna). Stwierdziła, że widać iż Kinga rozwija się w kochającej rodzinie i że bardzo o nią dbamy. Twierdzi, że żadnych kłopotów z opinią nie będzie (zobaczymy). Zespół orzekający ma się zebrać 29.09. Do miesiąca wyznaczą też termin komisji do orzeczenia.

Malenq, beszka, LaRa, Misi@, Anuśka, Krokodylica lubią tę wiadomość

8599csqvfcj5emu4.png
    w5wqsg188oym87yb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 września 2015, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.dobreprogramy.pl/Facebook-wprowadzi-weryfikacje-kont-poprosi-o-przyslanie-mu-dokumentow,News,30338.html
    To się stało z moim profilem na FB....
    Założyłam nowy ot co
    Zgredziu wysłałam zaproszenie na FB do znajomych, wysoki mi proszę zaproszenie do gangu +18 bo nie mogę znaleźć http://sznupkowiewpodrozyzycia.blogspot.com/2015/04/moje-potyczki-z-facebookiem-czyli-jak.html

• zgredka Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq: a ja właśnie działa! Cię na googlu pytalam koleżanki ;) zapomnialam, że przecież znam Twoje nazwisko ;)

Jutro przybywa chrzestna małej, jako, że ostatni kupiła jej konia dla dziecka 5-letniego, to tym razem ma iść że mną. Wolę pieluchy, ale zabawkę też chce kupić, więc chyba na zaś wezme sorter, a może karuzelę.. Jak się u Was karuzela sprawdza??

Malenq lubi tę wiadomość

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 23:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq, a ja sobie myśle, co to za laska mi tu zapro wysyła? Myśle sobie...nie znam.... A to Ty hehe weryfikacja ze wzgl na brak nazwiska? Wtf????

Zgredka, u nas karuzelka sie spisuje super, Ania teraz ja potrafi złapać (tzn zaabawki) i je ciagnie :) polecam tez zawieszkę np do wózka ( kupilam w Sm..) sowę, z dzwoneczkami :) rewelka :)
    U nas zreszta wszystkie zabawki, ktore wydają dźwięki :)

Uciekam spać, do jutra :)

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 września 2015, 23:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lara my dziś dostalismy sowke na prezent ,,:) masakrycznie dziś mnie brzuch i krzyżboli do tego czuje ssię mega słabo. Mąż chce mnie zabrać na morfologię ale myślę, że to brz ssendu bo wiem, że mam słabą. Biorę leki muszę jakoś dojść do siebie. On twierdz, że za mało pije, a to niestety też prawda.
    Malenqa ale nr z tym FB.
    Yas gratuluje :) Kingunia ma świetnych, kochających rodziców;)
    Zgredko od kiedy cwiczysz. Ja mam zakaz do 3 miesiąca. Musi mi się tam wszystko zagoic.
    Manku a Jagodka od kiedy ma kolki? Strasznie się ich boje.
    Psotka może są jakieś zabiegi w medycynie estetycznej na brzuch?
    Naukową Ty to jesteś lux torpedą ;) zazdroszcze Tobie i zgredzi samozapatcia i cwiczen
    Dobranoc

Yasmin lubi tę wiadomość

• zgredka Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 06:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misia: chyba od czerwca czyli gdzie od drugiego miesiąca ale też nie super regularnie niestety..

Muszę chyba sobie fote strzelić teraz jako "spaslak" a potem po efekcie ćwiczeń, ale boje się, że jak zrobię fotke to nic z tego nie wyjdzie ;(

Miłego dnia
    Ja zabieram się za kaszę mannę, a dla małej jarzynowka. Znowu ma katar ale nosefrida jest odrzucona, kręci głową a potem płacze ;(

Yasmin lubi tę wiadomość

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
‹‹ 1201 1202 1203 1204 1205 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Planujesz ciążę? Sprawdź, jaką rolę w organizmie odgrywa koenzym Q10

Przygotowania do ciąży to ogromne wyzwanie dla organizmu – na poziomie komórkowym zachodzą procesy wymagające dużych nakładów energii. Coraz więcej badań pokazuje, że koenzym Q10 może wspierać jakość komórek jajowych i plemników, dostarczając mitochondriom potrzebnego paliwa. Choć nie zastąpi kwasu foliowego ani terapii hormonalnej, może stać się cennym uzupełnieniem w staraniach o dziecko.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ