X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my spały do teraz ;)

Malenq: a co to za avatar? Ja widzę na nim rozsypane narkotyki! Za dużo seriali ogladam ..
    Ja odkąd urodziłam to się prawie znnikim nie koleguje, jestem pierwsza z dzieckiem wśród znajomych, chyba to wzbudza jakieś przerażenie.

Beszko: usmialam się z tym męża cycem ;) a ma takie duże :o ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2015, 11:19

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 września 2015, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Taki grad 2dni temu u mnie padał....jeżeli chodzi o awatar ....

Dzisiaj w TVN mówili, że brak przyjaciół tak samo szkodzi jak palenie papierosów, więc ją już dawno powinnam nie żyć

zgredka lubi tę wiadomość

• MANIEK Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq to ja tez powinnam paść z braku przyjaciółek na ja nawet za bardzo koleżanek nie mam:(

Beszko co maz na Twoja propozycje?

Jejku Jagoda mi dziś nie chce spać mimo ze sama zrobiła dwie giga kupy to spi po 15 min a teraz powinna zacząć swoją duża drzemkę czyli 2-3 godz ... Ja tez przy okazji z godz bym podpala i obiad zrobiła a tak to wożę ja wózkiem i jeszcze pies mi chce zgwałcić nogę:/

zgredka lubi tę wiadomość

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 września 2015, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maniutku moja nie śpi od 5tej...:-\

• Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heh Maniek sorki ale się uśmiałam z tego psa ;) kupcie mu dziewczynę :D mój 4kg ratler ma swoją dziw** jak to mój mąż ja nazywa to duży zielony pluszowy smok ;) byście widziały jak go ciągnie za szyję w najcenniejszy kat pokoju i wiadomo co robi ;)
    Współczuję ze maluchy nie spia. Moja odpukać noce przesypia plus 3-4 drzemki po 1-1,5h.
    Ale może taki dzień jakiś.
    Malenq tez myślałam że to jakiś proszek ;) a noc nie wciagam ani nie oglądam ;)

Lili83 lubi tę wiadomość

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• MANIEK Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Buuu moja od 6:20:(
    Malenq Ty chyba mówiłaś ze ćwiczyłam z chodakowska prawda? Ile ćwiczyłas i codziennie ? Były jakieś efekty ?

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• MANIEK Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smoku dobre z ta dz***a psia. My z mężem myśleliśmy kiedyś ze przydałby sie burdel dla psów :)
    On ma swoją kaczkę ale tylko ja gryzie i sie bawi a jak ma chęć to przychodzi polizać stopy - taka gra wstępna i potem hop na nóżkę :) na szczęście nie robi tego często.

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 września 2015, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maniutku ale ją przed ciążą čwiczylam, teraz od ważyłam się dopiero 2 razy...
    Czasem ćwiczyłam 45min czasem 80min, efekty w cm w obwodach były już po 2-3tyg. Ćwiczyłam też z melb

• Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahaha gra wstępna dobra! To fetyszysta jeden! :D mój lizal niuni stopy póki ona ich nie wkladala do buzi teraz musi mu jego laska wystarczyć!
    Ja Was podziwiam z tymi ćwiczeniami i zazdraszczam. ..mi to się nigdy nie chciało i tak mam do tej pory :(

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• MANIEK Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale codziennie czy kilka razy w tygodniu ?

Anuska pięknie wyglada to łóżeczko jak z bajki :)

Wczoraj odbyłam poważna rozmowę z mężem i podjęliśmy decyzje ze po nowym roku ewentualnie na wiosnę podejmiemy starania o drugie dziecko. Ciezko mi to sobie jeszcze wyobrazic bo wciąż mam w pamięci poród ale nie chce zeby Jagoda była sama i doszłam do wniosku ze juz niech mnie te dzieci przyczołgają z tymi ciążami porodami kupami kolkami i zębami bo jak z tego wyrosną to będę szczęśliwa:) a boje sie ze jak dochowam Jagodę to nie zdecyduje sie wrócić do pieluchowych czasów .
    Chciałabym tylko mieć jakiś 2 tyg urlop w przyszłym toku nie będąc w ciąży, no ale pożyjemy zobaczymy:)

Lili83, Malenq, beszka, Anuśka, LaRa, Krokodylica lubią tę wiadomość

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• Arienna Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eeeeeeeeeeee to ja mam dobrze z moim psiakiem, on jak suki mają cieczki to tylko wzdycha pod oknem :P Romeo jeden :P bardzo uczuciowy jest ale nas nigdy się wciągał w zabawy erotyczne, ani naszych rzeczy :P

Anuska- łóżeczko jak z bajki :D

Maniuś- to super :) mój małż też chce od razu zrobić drugie- hehe zobaczymy czy jak Zuza się urodzi czy mu nie przejdzie zapał :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2015, 12:15

Anuśka lubi tę wiadomość

Aniołek 11.10.2014 (5tc) ***Gang 18+***
    ewebii4.png
    klz9tv73qklgbi72.png - 7 kg
  • Lili83 Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hallo!

Malenq poprawiłaś mi humor z cycami;)bo taki jakiś wisielczy przez ostatnie dni mam:(No i oczywiście wielki szacun za ściąganie!
    A pierwsze co pomyślałam jak zobaczylam twój avatar - narkotyki?;)

Konwi my też oduczamy Leo od cycania cyca w nocy (ta sama sytuacja budził się co 1,5 godz) i też pod górkę:(w dzień nie ma problemu ale od 4 w nocy to już wyższa szkoła jazdy:(

Maniek jak tylko chwilkę wolna bedę miała to napisze ten przepis kto będzie miał ochote to skorzysta;)

Wszystkim potrzebującym dużo dużo zdrówka:)

Pati jak tak u was?

Anuśka superaśna pościel sama bym tam wskoczyła i do snu utulia;)

Jutro pierwszy dzień do pracy:(nie lubie:(trudno tak po dłuzszej przerwie no cóż najgorszy będzie początek a potem to już mam nadzieję lepiej będzie.

Malenq, Anuśka, Yasmin lubią tę wiadomość

BW1ip2.png

5b09qtkfjh1k59fq.png

*******Gang18+*******B
  • MANIEK Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smoczku teraz to i mi sie nie chce bo wolałabym pospać ale nie chce sie sflaczec i to mój sposób na rozładowanie złych emocji a ponieważ nie mam jak z domu wyjsć bo maz cały dzień w pracy to chce sama cis zacząć tylko nie wiem co :)

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• Blondik Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam, podczytuje Was tylko żeby nie marudzić za dużo...trochę "kłopotów rodzinnych" mamy...babcię rodzice zdecydowali sie oddać do osrodka...od miesiąca tak wariuje, jest agresywna, nie śpi...wyzywa, bije...teraz sie pochorowała, coś jak jelitówka...zrobiła awanturę na IP, zwyzywała wszystkich, pobiła, dała sobie jedynie kroplówkę podłaczyć i nie zgodziła się na położenie na oddział...a dziś mama w szpitalu, tata został sam i ciagle dzwoni, ze ma dość, babcia od 4 rano, wszystko demoluje w domu, nie daje mu spać(był w pracy na 24h), odmawia leków, nie chce jeść...wrzeszczy...masakra...
    pojechałabym mu pomóc, ale się boję...

dziś mam wizytę o 15, trzymajcie kciuki

wszystkiego dobrego dziewczynki :*

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • Lili83 Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondik to trudna decyzja, ale z drugiej strony tam babcia będzie maiła dobrą opiekę 24/24h specjalistów którzy się nia zajmą. Najważniejsze zeby taki osrodek dobrze sprawdzić tzn. jak wyglada opieka, ile personelu czy prowadzą zajęcia ruchowe, kulinarne, treningi pamięciowe itd. Dużo siły i wytrwałości życzę!

BW1ip2.png

5b09qtkfjh1k59fq.png

*******Gang18+*******B
  • Arienna Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondik- współczuję kochana przejść z babcią, starość bywa niestety straszna, trzymam kciuki za sytuację - w ośrodku babcia będzie miała lepszą opiekę bo całodobową i jeszcze koleżanki i zajęcia - będzie dobrze :)
    trzymam też kciuki za wizytę :)

wiecie co?? faceci są zajebiści- uwielbiam mojego faceta- bezradny jak dziecko :P mówi do mnie dziś : TY nic nie rób, leż sobie przez tv i odpoczywaj a na obiad zamów pizzę, przy czym - pies nie wyprowadzony, żarełko dla psa nie kupione w domu syf i kasy też nie wybrał więc żeby zapłacić za pizzę muszę iść do bankomatu :P ale co tam ja mam leżeć i nic nie robić :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2015, 12:35

Anastazjaaa, LaRa, Anuśka, marissith lubią tę wiadomość

ewebii4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 września 2015, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondik tulam :-*

Lili, Zgredko i kilka innych narkotyki posiadanie...a głównemu chleb na myśli...

Maniutku co drugi dzień ćwiczyłam, czasem codziennie..zależności od humoru, ale weekend sobie odpuszczałam... I szacun za chęci drugiego potomka....

Lili83, MANIEK lubią tę wiadomość

• Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondik tulam wiem co to znaczy z moja babcia tez tak było :*
    Też bym chciała drugie...żeby sama Zośka nie była tak jak ja ale nie wiem...chyba bym nie ogarnęła :/ zobaczymy.
    A właśnie wy kiedy do pracy wracacie?

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Dobry :)

Anastazja ja to mam jazdy przedporodowe :) A jak u Ciebie? Wszystko dobrze?

.
    Jest mi mega niedobrze więc chyba to dobrze ;)

Łóżeczko przepiękne, w moich kolorach bardzo mi się podoba.

I gołąbki ummmm ale bym pojadla.... Ale niem mam tak dużego garnka do oazenia kapusty :/

Anuśka lubi tę wiadomość

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • Arienna Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anastazja - a moja siostra nie parzy kapusty w garnku tylko wrzuca do mikrofalówki i są sparzone tak samo - robi tak z racji braku dużego garnka, wrzuca na trochę, potem zdejmuje liście sparzone i wrzuca z powrotem i tak do momentu aż sparzy całość :)

można tak:

https://www.winiary.pl/przepis.aspx/76531/uproszczone-parzenie-kapusty-na-golabki-

albo tak:
    Wiadomo że z kapustą jest najwięcej pracy jedni parzą w garnku A ja się nie lubię w tym paprać i jak ktoś ma Mikrofalówkę to polecam.Ściągamy z kapusty niepotrzebne liście i te co się przydadzą i schodzą bez sparzenia.Gdy już to zrobimy wkładamy całą główkę do mikrofali i włączmy na około 2-3 minut zależy jaka i czekamy.Wyciągamy zdejmujemy liście które się da i powtarzamy czynność.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2015, 13:19

Anastazjaaa lubi tę wiadomość

ewebii4.png
‹‹ 1203 1204 1205 1206 1207 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ