Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hejka kochane ja już po kontrolnym u endo, wynik tsh mam 1,55 , ft4 1,0 i endo kazała brać zamiast 50 codziennie to naprzemiennie 37,5 i 50 no i kontrola następna za 3 tygodnie i tak już pewnie do końca.
Tamuś super, że wypad się udał a małemu też się podobało
Nieukowa ja na szczęście miałam CMV, bo badania robiłam na początku ciąży, za to toxo negatywne i tak trzeba uważać
Miłego dnia laseczkiTamka, Malenq, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dobry,
jaki tu ruch i zguby się znalazły
Kroko, cudna córa!
Malenka, współczuję dolegliwości... już niedługo... Dasz radę Ja 3 trymestr zaczynam w poniedziałek, tak mówi belly We wtorek wizyta u endo i u gina, liczę na jakieś usg, może być szybkie, byleby zobaczyć co u Młodego i ile waży
Justa, wyniki super, cieszę się, że jest poprawa
Konwalianka, Lili, ja tam rozumiem Wasze frustracje dotyczące płci, też chciałabym mieć kiedyś parkę...także, podejrzewam, że jeśli okazałoby się, że drugi chłopiec w piekarniku...cień zawodu pewnie by się pojawił...Pewnie, że każde dziecię mile widziane i byleby było zdrowe...ale...
Tamka, no to się odstresowałaś troszku Kochana, dobrze, że jest dobrze
I co tam jeszcze, u mnie może być, zgaga czasem dokucza (coraz częściej), ciężej mi się łazi, oddycha i porusza Żrę i tyję
Brzucho mi twardnieje czasem...niepokojące to bo nie wiem czy normalne...Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2014, 13:10
Malenq, Lili83, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
a propos wagi - dzisiaj rano moja noga na niej postała i ... 63,5! startowałam z 57... specjalnie mnie to nie rusza, jedyne co mnie przygnębia to okropny celullit jakiś tam miałam przed ciążą, ale teraz wygląda koszmarnie i cieszę się, że jestem w tej ciąży zimą...
Nena, to trzymam kciuki żeby zrobili USG, nigdy za wiele kontaktu wzrokowego z dzieciemNenaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhhehehe pikuś ..... ja mam 13+ już......
Nenaa skarbie raźniej mi jak widzę, że kolejna wkracza w III trymetr.......
musisz sobie zacząć liczyć twardnienie brzucha, jak więcej niż 4 na godzinę to jest już niepokojące....zapytaj się na wizycie.......tak będzie najlepiej....... -
Tamka, też nie lubię...polubiłam drugą część Twojego posta Cóż zrobimy...taki los kobiet ciężarnych...mam nadzieję, że wszystkich, hehe, chociaż znając życie to zaraz nam tu jakaś farciara wyskoczy z tekstem, że ma super gładkie ciało mimo wszystko
Malenka, zapytam ofkors, zdarza się to szczególnie gdy leżę na plecach i po zmianie pozycji ustępuje...Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2014, 13:33
Tamka lubi tę wiadomość
-
Tamuś długo cię nie było;)
Nie chciałam pisać o kg, bo nie chciałam być zbesztana startowałam z 49 a już 55,5, dodatkowo na belly piszą, że od teraz bede tyła ok. 500 g tygodniowo:0a apetyt dopisuje:(najgorsze, że wszystko idzie w uda i dupe!
Już zapowiedziałam mężowi, że po porodzie ma mnie przypilnować to ten się śmieje, ze bedzie mnie wyganiał biegać a on autem będzie za mną jechał, tak dla kontroli;)
A jutro jade do Polski na 5 dni juhuuuuuu, wyjazd nie planowany, ale mam nadzieję ze będzie udany!Dzisiaj cały domek ogarniam i mezowi zapasy robie, żeby z głodu nie umarł. Trochę się stresuje lotem;)Tamka, Malenq, Nenaaa, Krokodylica lubią tę wiadomość
*******Gang18+*******B -
nick nieaktualnyLili83 raz przytyjesz 500gr, innym razem 1kg itp. nikt Cię besztać nie będzie......
ja sama na początku myślałam (oj głupia istota), że uda mi się przytyć do 15kg w ciąży.....taaaaaaaaaaaaaaaaaaa marzenia......jeżeli teraz mam +13kg, to na końcu dobiję do 20kg heheheh trochę mnie to przeraża............no nic - jak trzeba będzie to i ja zacznę biegać pod nadzorem hehehe
Lili83 lubi tę wiadomość
-
no co tu zrobić, fizjologia mnie się wydaje, że wcale jakoś dużo więcej nie jem, a jednak waga idzie w górę, widzę też, że zaczynam trochę zatrzymywać wodę - pod wieczór kostki jak serdelki
po porodzie będziemy wszystkie jogging z wózkami uprawiaćMalenq, Lili83, Nenaaa lubią tę wiadomość
-
ja przy Zuzi 15kg przytyłam z czego 2 dni przed porodem spadłąm o 2kg
Lili super to udanego pobytu
matko 3 trymestr jak tu trafiłąm to dopiero co sie dowiadywałyście o ciąży a tu juz koncówkaMalenq, Lili83, Nenaaa, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tamka hej Cieszę się że wyjazd udany.
Nena, masz rację, są takie co na cellulit nie narzekają, bo są zajęte ciągłym rzyganiem.
Przepraszam, ja się na żaden jogging z wózkiem nie piszę.
Biedroneczka ile Twoja Zuzia ma? Bo nie pamiętam. Teraz u mnie będzie Zuzka.