Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
czesc laski,
zaraz zbieram sie na podgladanie malenstwa, mam nadzieje ze ginka potwierdzi płec, a ja jej nie powiem co mi na genetycznym powiedział
wizyta na 14:45 3majcie kciuki :
a i strasznie mnie cos głowa boli i spac mi sie chce na siedząco (nie lubie)
papapappapa
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
LaRa wrote:czesc laski,
zaraz zbieram sie na podgladanie malenstwa, mam nadzieje ze ginka potwierdzi płec, a ja jej nie powiem co mi na genetycznym powiedział
wizyta na 14:45 3majcie kciuki :
a i strasznie mnie cos głowa boli i spac mi sie chce na siedząco (nie lubie)
papapappapa -
nick nieaktualny
-
hej yo!
hmmmmm wszystko OK!! moje malenstwo wazy 205 gr ma "ładne" kości udowe
ginka stwierdziła córcie ale chyba jednak wole poczekac do 100% potwierdzenia
aaaaa i sie smiała ze mała ułozyła sie jak żaba, rzadko sie zdarza ujac dziecie w takiej pozycjiWiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 15:40
Malenq, Lili83, cati, Tamka, Krokodylica, Nieukowa, Nenaaa lubią tę wiadomość
-
żartowałam przeciez... ja "schudłam" od ostaniej wizyty 1! kg a ginka powiedziała ze dobrze bo mam zapasy hihi (nie widze w tym nic smiesznego)
Krokodylica, Nieukowa lubią tę wiadomość
-
Hejka dziewczynki
Biedroneczko teraz bede brala naprzemiennie 37.5 i 50 euuthyroxu
Lara sliczna zabeczka
Nenuś ja tez mam takie twardnienia brzucha jak leże na plecach, ale to góra 3-4 w ciągu dnia, myślę że to mogą być te skurcze ćwiczace przed porodem ale możesz się dowiedzieć u gina
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2014, 16:41
-
juz w ten kalendarzyk nie wierze! miałam czuc ruchy a tu dupaaaa, tylko sie nakrecilam!
rozmawialam z ginka o tym i powiedziala ze za ok miesiac powinnam cos czuc, bo przez tłuszczyk troche gorzej to wyczuc
a i ze szcuple dziewczyny łatwiej rodza niz te "z własnym brzuszkiem" -
Zgredka nie ma reguły na prawde!Ja szczuplutka i sie męczyłam 12 godz. a koło mnie babka postawna i w 2 godz. urodziła!
Dziewczyny miałam was sie pytac i ciagle zapominam czy wasze piersi tez są takie gorące?Cały czas mam uczucie jakby się w nich gotowało.....
*******Gang18+*******B -
Ja chce juz usg (((((((((
ohh zazdroszcze
Lili83 wrote:Dziewczyny miałam was sie pytac i ciagle zapominam czy wasze piersi tez są takie gorące?Cały czas mam uczucie jakby się w nich gotowało.....
moze zamowienie złożył twoj mały na mleczne kako i sobie je teraz podgrzewa xD
A tak serio to moja znajoma tez na to sie skarżyła.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2014, 17:08
Lili83, Tamka, Krokodylica, Nieukowa lubią tę wiadomość
-
cati wrote:Ja chce juz usg (((((((((
ohh zazdroszcze
moze zamowienie złożył twoj mały na mleczne kako i sobie je teraz podgrzewa xD
A tak serio to moja znajoma tez na to sie skarżyła.
Cati po porstu padłam!!!!
A usg już tuż tuż....Tamka lubi tę wiadomość
*******Gang18+*******B -
Zgredka, nie wiem jak to jest naprawde z tymi porodami ale sadze ze to bardziej od organizmu zalezy no stresssssssssss
piersi nie mam goracych, natomiast sa duze i jędrne, małż sie na nie napatrzec nie moze -
Lara super ze malutka taka zgrabniocha faktycznie fajna żabka
ja też Cati nie moge sie doczekać hehe a to juz w środe
dzis siknełam na pamiatkowy kasetoy test ale krechy wyszły hehehe niech moc bedzie z nimiKrokodylica, Malenq, LaRa, Nieukowa, Tamka lubią tę wiadomość