Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Arienna wrote:Mąż opieprzyl mamę za pomysły i mówił że choćby miał całą noc dziś robić to na jutro będzie gotowe, odbiorą mnie tylko ze szpitala posiedzę u nich do wieczora żeby w domu dobrze się z dziesiejszej farby wywietrzylo i zabiera nas do domu i bez dyskusji, a kuchnie będzie sprzątać jutro po pracy żeby matka się odczepila
Arienna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyArienna wrote:Mąż opieprzyl mamę za pomysły i mówił że choćby miał całą noc dziś robić to na jutro będzie gotowe, odbiorą mnie tylko ze szpitala posiedzę u nich do wieczora żeby w domu dobrze się z dziesiejszej farby wywietrzylo i zabiera nas do domu i bez dyskusji, a kuchnie będzie sprzątać jutro po pracy żeby matka się odczepila
Arienna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Moja tez juz spi, ale była dzis bardzo marudna i dała mi w kość
Teraz co jakiś czas wymachuje nożkami do góry heh
Teraz siedze z kochankiem (laktatorem) i robię PP... I oglądam Hells kitchen
Dobranoc -
nick nieaktualnyAri super mąż ...dobrze, że wytłumaczył mamie i wziął się do roboty
U mnie położna była tylko w łazience umyć ręce i nawet wytarla ręce w mokry ręcznik mimo, że obok był suchy ;p i oglądała mnie i maluszki. Też mieliśmy ankietę dotyczącą warunków mieszkaniowych.
U mnie była teściową. Nie bardzo chciałam. Żeby dziś przychodziła bo nie spalam dziś i byłam zmęczona, ake ona i tak robi swoje. Nie dalam jej więc Antoniego. Zasnął mi na rękach i tak go tulilam, przez dwie godziny.
Kurcze wredna jestem, ale wprosilam by dziś nie przychodziła. Najbardziej wkurza mnie jak kilka razy mnie pyta, czy napewno wszystko w porządku z małym...nosz kurcze przecież krzywdy mu nie zrobię. Ciągle. Się czegoś doszukuje! A może jestem przewrazliwiona;/
A wogole hasło czy moi rodzice byli. No nie bo nie maja jak zajmują się wnukami do 20 bo moja siostratak ddługo pracuje. A ona twierdzi, że moi rodzice mniej się cieszą z Antoniego bo już maja wnuki. A to akurat nie jest prawda i wkurza mnie jak tak mówi...ok trochę mi ulzylo. Czas się w końcu dziś pouczyc. Bo nie miałam dziś kiedy. Oby mały spał dziś lepiej niż wczoraj. -
nick nieaktualnyDzień bry
Zgredziu byłby szał gdyby przesypiała całą noc, albo chociaż 3\4
Witam się z bolacymi gardłem i zatokami, mam nadzieję że niuni nie zarażę...
Wczoraj odebrała jej wyniki krwi, prawie nic nie jest w normie, wszystkie strzałki albo w górę albo w dół, jutro wizyta u pediatry..... -
Dobry
Witam się oficjalnie w trzecim trymestrzeWyczytałam że najpiękniejszy okres ciąży się skończył i teraz będzie tylko gorzej
Skoro moje dolegliwości do tej pory, to był piękny czas to strach pomyśleć co będzie teraz
Buziaki dziewczyny, nie dajcie się teściowym i nie dajcie sobie wmówić że coś robicie źleA jak podpadną to priorytetem je do studni lub szamba przysyłajcie
Już ja się tutaj nimi zajmę
Malenq kciukam za wizytę.
U mnie cukier wyszedł średnio bo naczczo dobrze, po 1godz za wysoki a po 2 lekko wyższy. Zobaczymy co gin powie
Idę spać bo całą noc zdrętwiała byłam i brakuje mi pozycji do spania... Może w dzień uda mi się odespaćAnastazjaaa, Malenq, LaRa, Biedroneczka83, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
A ja się witam z cyckiem w kulki, zapchal się w nocy ;(
Bo mała się obudziła tylko o 3, a potem rano ehh
Jak to było? Nie masowac, dostawiac dostawiac, kapusta i co jeszcze?
A mała nie chce za bardzo jeść ;(
Malenq: wacaj do zdrowia
Anuska: gratulacjejeszcze z miesiąc powinno być dobrze
Anuśka lubi tę wiadomość
-
Krokodylica wrote:Teściowa... temat rzeka.
O mojej by książkę napisał...
Ari w życiu bym do niej nie poszła tylko i wyłącznie do siebie.chciałabym aby synowa mnie lubiła ale czas pokaże jak się życie ułoży
Anuskamwielkie gratulacje, trzeci trymestr wow chętnie się z tobą zamienię
Maleng nie daj się tej jesieni, zdrowka.
Zgredka z cycem nie pomogę oby szybko przeszloAnuśka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Anastazjaaa wrote:Najbardziej przeraża mnie ze ja tez kiedyś będę teściowa
chciałabym aby synowa mnie lubiła ale czas pokaże jak się życie ułoży
Anuskamwielkie gratulacje, trzeci trymestr wow chętnie się z tobą zamienię
O nie nie kochana nie zrobię Ci tegoJak mogłabym Ci oddać sam najgorszy czas ? Co za koleżanka by ze mnie była? Ciesz się początkiem a za chwilę drugim pięknym trymestrem, męcz się w trzecim i niech moja rocznica ślubu jawi Ci się jak wybawienie
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZgredziu tak tak dostawiać dostawiać...
Groszku zaraz będzie dobrze, po to by w połowie listopada być coraz gorzej heheh
Anas staram się nie dać, ale różnie to wychodzi.....
A na weekend teście maja się zjechać buuuuuuuuuuuuAnuśka lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry...to się okaże mamy szczepienie
mala cos kaszlala ale nie ma kataru ani gorączki wiec zobaczymy trzymajcie kciuki.
Malenq współczuję gardła a jeszcze bardziej teściów! :*
Taki okres nie lubię ani jesieni ani zimy brrrr
Anuska gratki 3trym!
Miłego dnia spadam nas szykować. PaaaaaWiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2015, 08:32
Anuśka, Malenq lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Smoczku, tez zaciskam kciuki
Ari, nie daj się.. Nawet jak będziemy popełnaić błędy, to trudno "teściowe" tez wszechwiedzące od razu nie były, aż się boję co moja będzie wyprawiać...wydali osttanie dziecko (córkę) za mąż i teraz mają aż za dużo czasu wolnego...najwyżej będę udawać, że nie słysze dzwonka do dzrwi...wkurza mnie takie przychodzenie bez zapowiedzi i posiadówy bez celu...
co do odwiedzin położnej obawiam się jedynie jej erakcji na naszego psa w 34m mieszkaniu i tego, że akurat trafi na okres intensywnego zrzucania siersci i akurat jak przyjdzie nie bedzie idealnie wysprzatane... -
Witamy sie i my...nadal chorzy. maz dzis gorzej, Leon chyba lepiej, ja bz zmian, Hanka ciezko powiedziec, ale kaszki dzis zjadla wiecej, wiec mam nadzieje ze lepiej. aaa i piszczec znow zaczela, wiec pewnei gardlo mniej boli
Malenqu, zdrowka.....hahaha moi tescie dzis z Grecji wracaja i tez sie pewnei w weekend zjawia