Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja też mam kilka rzeczy z lidla, jedne dobre inne nie.. Akurat piżamy były dobre.
Ja daty dopiero teraz trochę używam, wcześniej też odpaxala.
Beszko, zdrowia dla was..
Misia podziwiam za chęci do nauki
Maniek, faktycznie nieźle by było -
Malenq wybacz że dopiero teraz, poszło pw.
Lara metalowej łyżeczki nie używa się do słoiczka, aby go nie uszkodzić.
A jeśli dajesz z kubeczka czy z miseczki to sądzę że dziecku krzywdy nie wyrządzi. Wiadomo, lepiej plastikową.
Konwalia współczuję tego płaczu.
Misia nic się Zuzi do pupy nie przyklejało, a dad nie lubię i nie używam.
Ja rzeczy z lidla lubię bardzo, i dla siebie i dla męża i dla Zuzki.
-
Dobry wieczorem
Dopiero mam spokój mala śpi ostatnio za dnia nie śpi prawie w ogóle tylko na spacerze wiec jak woziłam to i 3 godz pospala.
Ari bądź dzielna i zawzieta bo ja poleglam.
Ja używam pampersow bo je lubię dad używałam ale takie sztywne mi się wydają.
Blondik teraz twoja kolejodpoczywaj ile wlezie!
U nas zamontowali wreszcie centralne a mój taki podjarany tym piecem bardziej niż mną! Łazi co godzinę do kotłowni!
Pyta mnie co ma kupić. Mowie co na kolacje Pepsi do drinka a potem dziki seks
On na to to mnie rozpal. ..to mówię idź do kotłownii tak wyginely mamuty
A najlepsza moja mama przywieźli nam płytki...szary korytarz i kuchnia, szare i biale łazience na dole szare i jasne szare w łazience na gorze a ona mówi ja się w takiej łazience nie będę kąpać! Juhu!pomyślałam.
A wychodząc mruczala pod nosem...ja nie zrozumiem tego świataWiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2015, 21:22
Krokodylica, Malenq, MANIEK, Anuśka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhej
byliśmy z mężem na zakupach w tesco i wybraliśmy sporo ciuchów dla kluski
http://i1188.photobucket.com/albums/z406/marissith/mobile%20uploads/th_20150928_174632_zpsjgrz908x.jpg
http://i1188.photobucket.com/albums/z406/marissith/mobile%20uploads/th_20150928_175513_zpsdt0k7dfj.jpg
http://i1188.photobucket.com/albums/z406/marissith/mobile%20uploads/th_img_20150928_175023_zpspmqlhraj.jpg
tematy dzieciowe są na tapecie więc się nie wypowiadamKrokodylica, Misi@, Anastazjaaa, Arienna, beszka, justta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Smoku ośmialam sie
Misia ja tez bym innych pieluszek spróbowała.
Ari to pięknie ze jeszcze sa pielęgniarki ktore niosą pomoc niedoświadczonym mamom a nie napychają dziecko mm. Super ze sie dogadujecie teraz będzie coraz lepiej. Brawo za kp
Blondik jak sie czujesz?
Anuska z tymi odwiedzinami dobry pomysł jak juz przyjdą to niech przyniosą Wam jadłoAnuśka lubi tę wiadomość
Maniek
-
Mari - zajebiste są te w pieski myśmy Zuzi kupili tą piżamke z pieskiem maskotka do spania
super są
Mała spryciula nie chciała zasnąć zaczęła plakac i szukać cycka... Przystawilam pocianela ze cztery razy i zasnelapociumkac sobie chciała
I pierwsze pytanie o kupkezielono żółta to normalne prawda?
Kurcze wysypalo mi brzuch chyba od hormonów bo jestem na ścisłej diecie więc to na bank nie pokarmowka coś czuję że jak przez całą ciążę miałam cerę jak dziecko to teraz wejdę w okres nastoletni przez te hormonymarissith, zgredka lubią tę wiadomość
-
Hej,
Kurcze, z tymi pieluszkami to ciekawe, u nas nic sie nie przykleja, a używam dad i pampersow
Dzis spanko przeciagnelam do 7, teraz mała wydobywa z siebie gardłowe dźwięki, niedługo zacznie "jodłować".
Ari, Walcz i korzystaj z pomocy położnych
Miłego -
nick nieaktualny
-
dzien dobry
Misia, ja bym pieluchy zmienila i zobaczyla czy bedzie lepiej..
Hanka wczoraj wydarla sie podczas podawania jej tranu dzieki czemu zobaczylam czrwone gardlo i powiekszone migdalkiczyli i ja dopadlo.
dzis Leos w domu. nie ma goraczki, energii mnostwo, ale lepiej niech posiedzi pare dni i dojdzie do siebie (w przyszlym tyg,mamy ferie jesienne i plany wyjazdowe). tylko starszak sie trzyma i mam nadzieje, ze tak zostanie (oby go w przyszlym tyg.nie rozlozylo).
mnie jeszcze brzuch meczyl i do 24 latalam do lazienki, a maz Hanka zajac sie nie mogl, bo sam ledwo zywy a i Leona muszal glaskac, bo plakalmasakra
Hanka zwymiotowala cale sniadanie. mam nadzieje, ze o jednorazowo bylo (w sumie to 3 razy podczas sniadania jej sie przytrafilo).
u nas dzis piekna pogoda i tak ma byc caly tydzienmam nadzieje.....
milego dnia -
Hej misie
Jak dobrze pójdzie to jutro idziemy do domu
Noc dzisiaj lepsza małą dało się obudzić na jedzenie w nocy dwa razy, rano też jadła sama, teraz śpi... Zobaczymy kiedy się obudzi ale zaczęłam zapisywać godziny żeby wiedzieć co ile je
Więc walczymychociaż sutki mam całe w strupkach i maltan nie działa
Ale chyba wyszedł mi hemoroidpóki co po tej diecie płynnej nie byłam w kibelku ale od dziś normalnie jem (dieta lekka ale stała i nie suchary tylko zupka mleczna i bułka z dżemem )więc może mnie ruszy...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2015, 08:53
Misi@ lubi tę wiadomość
-
MANIEK wrote:Anuska z tymi odwiedzinami dobry pomysł jak juz przyjdą to niech przyniosą Wam jadło
W niedzielę był Krzyśka brat z żonką i córkami i już uprzedziłam że jeśli potną mnie przed świętami to mogą przyjechać ale z jedzeniemA oni na to że spoko i jeśli będę jakimś cudem rodziła po świętach to żebyśmy my przyjechali do nich i nic w domu nie gotowali
Aż się miło na serduchu zrobiło
Mariss też mam te ciuszkiJak wpadłam do F&F to całą półę z przecenami zgarnęłam
Dziewczyny miałyście problemy z ciśnieniem w ciąży?
Mam ciśnienie 92/58 i puls 93 bardzo źle się czuję i zastanawiam się czy miałyście takie akcje? Wizytę mam dopiero 5.10 to pogadam z ginem.marissith, MANIEK lubią tę wiadomość
-
Tak Anuska, zdarzało sie podobne, ale pilnuj tego ciśnienia, zapisuj godzinę pomiaru i sam pomiar i pokaz na wizycie...
Fajna masz rodzinkę
Beszko ;(Anuśka lubi tę wiadomość
-
Anuska, ja mialam b.niskie cisnienie. spalam i spalam. glowa bolala. czasem kawe wypilam, ale lekarz mi mowil, ze kawa na poziom cisnienia wplywu nie ma...a na puls...
Arienna, wlasnie mialam Ci napisac, ze u nas w szpitalu polozne w 2 dobie przynosza kartke z roznymi kolumnami, w kotrych mama musi zapisywac o ktorej i jak dlugo karmila oraz z ktorej piersi, kiedy byla zmiana pieluchy - siku, ile kupek bylo itp. moja hanka tez duuuuzo spala, wiec polozne b.pilnowaly bym ja budzila i kartke sprawdzaly. gdy maialma duzo problemow by ja wybudzic, to na przewijak i rozbieralam. ewentualnie dupke pod kran
co do ran na piersiach, to mi za namowa Maelnqu, najbardziej olej kokosowy pomogl.
a co do hemoroida i 2czkito u nas nie pozawalaj jesc bialego pieczywa po porodzie, bo powoduje zatwardzenia i innych produktow niepomagajacych
(np.gotowana marchewka).
trzymam kciuki za Wasze wyjscie do domkuAnuśka lubi tę wiadomość
-
A na wizycie nie mierzą ciśnienia?
Ja w ciąży miałam lepsze wyniki niż zazwyczaj..
Beszko: haha białego pieczywa, to u mas dawali górę białego chleba
Ari: zaaplikuj sobie po powrocie proctoglyvenol, a na obchodzone powiedz lekarzowi, coś powinien ci dać..
Przemycilam dziś żelazo w jedzonku i poszło, mała nie miała kąpieli, bo padła wcześniej, za to obudziła się bo rodzice za głośno się przytulali (na szczęście zdążyli) i trochę potem gadala i się śmiała
Miłego dnia życzę moim paniom i dzieciakom..Misi@ lubi tę wiadomość
-
Właśnie na ddtvn Dawid woliński przedstawił swoja nową markę mąki MON ami dla dzieci, ale tak jak się spodziewalam ceny nie lekkie
No i teraz o gościu który dowiedział się o stwardnieniu bocznym zanikowym i decyzją żeby SE dziecko zrobić żeby kobieta nie została sama, co za debilizm, oby żył jak najdłużej, ale i tak za krótko, żeby dziecko wychowaćWiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2015, 10:43
-
Normalnie jestem w szoku była u mnie pani szpec od laktacji jeszcze raz pokazała jak przystawic prawidłowo mała i powiedziała że jest ok i mała da sobie radę i mnie nauczy
Blondik, Malenq, marissith, Misi@, LaRa, zgredka, MANIEK, Nieukowa lubią tę wiadomość
-
hej ja tez używam różnych złote papmersy,zieolne pampersy,dady, helen harper z Auchana, belle i nic wszystko ok teraz rozmiarowo najlepiej pasują nam fany fit z rossmana bo to taka przejściowa 3
Mari jak bedziesz cos potrzebowac to pisz wyprzedaje całą częśc wyprawkową hehe rozm 50-56marissith lubi tę wiadomość