Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
zgredka wrote:Ja też uwielbiam nauczyciela, ten Mateusz z włosem na dzolero
Zgredka, to skąd Ty jesteś, bo on jest z mojego miasta;) widzę w podpisie krk, a on z Radomia, czyzbys tez z Radomia pochodziła?
Edit: Ana, mocno trzymam kciukasy;)
Maniek, nosz cholera, niektórzy to za grosz taktu i wyczucia...Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2015, 08:37
-
nick nieaktualny
-
Summi: tak wychowalam się z rmia, a ten koleś chodził że mną do liceum, pnoc już parę samochodów rozbił i jest znany w mieście (z tego że jest znany)
Maniek: Jagoda od zawsze tak ciszy wymagała? Bo my specjalnie nie chodziliwmy na palcach, żeby mała umiala spać w trudniejszych warunkach -
Hej,
U małej dzis poziom rozdrażnienia i marudzenia 300%, nic tylko rączki
Pyt. Masujecie dzieciom dziaselka? Dostałam szczoteczki do masażu i nie wiem czy uzywac juz, czy dopiero gdy zaczną wychodzić zabale?Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2015, 10:43
-
zgredka wrote:Summi: tak wychowalam się z rmia, a ten koleś chodził że mną do liceum, pnoc już parę samochodów rozbił i jest znany w mieście (z tego że jest znany)
Maniek: Jagoda od zawsze tak ciszy wymagała? Bo my specjalnie nie chodziliwmy na palcach, żeby mała umiala spać w trudniejszych warunkach
Ha, to jesteśmy ziomalkami;) bo ja tez stad i czesto bywam - nawet teraz jestem. Tego kolesia tez znam, bo mieszka na sąsiednim osiedlu, a jego młodszy brat bardzo dobrze kumplował sie z moja siostra cioteczna...czyli wnioskuje, se chodziłaś albo do IV albo do VI Liceum, ja do IV;) a on jest znany chyba z pieniędzy mamusi - taki przedsiębiorca...
-
Arienna, gratulacje! jaka ona sliczna i okrąglutka
jestem wypluta i wymęczona po weselnym weekendzie. coraz częściej boli mnie brzuch tak "okresowo"... jestem następna w kolejce
miłego dnia:*Arienna, Misi@ lubią tę wiadomość
-
zgredka wrote:Tak też się smialam wczoraj, że go jako przedsiębiorcę podpisują..
Ja 6lo obecnie jeszcze do rmia w odwiedziny do rodziców
Noo, to tak, jak ja - ale u rodzicow czesto bywam;)
Lara, moja Zuza tez dziś płakała w nocy...co do masowania, to ja dopiero jak były zeby, ale moja szwagierka masowala, bo mała bardzo swedzialy
-
Chyba to czekanie jest najgorsze, dobrze, że moja wyskoczyła z nienacka i nie przezywalam tego, ale zawsze jest myśl, że po czekaniu nastąpi tylko radość, no chyba, że dziecko będzie małym terrorystą
Sami: a gdzie Ciebie wyrzuciło? Pewnie gdzieś do stolicy? -
zgredka wrote:Chyba to czekanie jest najgorsze, dobrze, że moja wyskoczyła z nienacka i nie przezywalam tego, ale zawsze jest myśl, że po czekaniu nastąpi tylko radość, no chyba, że dziecko będzie małym terrorystą
Sami: a gdzie Ciebie wyrzuciło? Pewnie gdzieś do stolicy?
Tak, mieszkamy pod Warszawa;)
Ja zbieram sie juz cały rok do wywołania zdjeć...;(
-
Znieczulenie było błogosławieństwem i nie bolało
Dziś było jak uśpić dziecko a kiedy będzie jak wybudzic? Młoda jadła 4 godziny temu potem trzy godziny temu zasnela po długich bojach potem byłyśmy na usg bioderek i jak zasnela tak wybudzic nie umiem już się zaczęłam bać że coraz nią nie tak bo śpi tak że aż jest wiotka... Byłam z nią w dyzurce i powiedziały że jak do dwóch godzin się nie obudzi sama to mam z nią przyjechać bo póki co jak tak mocno śpi nic nie zrobimy... Kurde aż mi się gorąco zrobiło bo ja ją budzę a ona mi się przez ręce przelewa tak mocno śpi... -
Ari tak dzieci maja przez te kilka dni
mnie położna uczyła kciukiem po stopie masować tak dość mocno i to działało na Jagodę. Ewentualnie madowaly ja pi pleckach i tez sie budziła.
Jak wrócisz do domu albo w 3 dobie będzie sie sama budziłaManiek
-
Oj to mnie uspokoiłas, jeszcze godzina jak się nie obudzi to idę do nich, mam nadzieję że się jej to unormuje bo pójdę do domu to będę sraczkowac non stop
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2015, 15:19
-
MANIEK wrote:Hehe Ari jeszcze bedziesz marzyć zeby mała spała 4 godz ciągiem
Moja właśnie śpi ale w wózku, na spacerze. A ja bym tak chciała obokzieeeeew