Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kurcze dobrze ze jesteście, bo dzisiaj sklad pielegniarek jest do dupy miały przyjść godz temu i cisza małą wybudziłam wyla 15 min potem udało się przystawic ale po 15 min ssania zasnela znów... Chyba dam jej spać najwyżej w nocy znów będą ja karmić sztucznym
A przerwę miała ponad 6 godzWiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2015, 17:32
-
Ari nie dawaj jej spokoju i wybudzaj ją sama smyraj po pleckach masuj stopy kciukiem ale tak dość mocno 6 godz to a dużo dla takiego maluszka. To jest bardzo trudne wiem ale musisz ją przystawiać bo tylko ona spowoduje że będzie mlesio Twoje a nie mm.Nie poddawaj się z każdym dniem będzie Ci lepiej szło, dasz rade i nie oglądaj się na pielęgniarki jak nie przychodzą to idz Ty do nich i już. Mają obowiązek CI pomóc.Maniek
-
nick nieaktualnyAri spadnie Ci mała w wagi i zostają Was jeszcze dłużej w szpitalu....wybudza, albo wzywając pielęgniary niech się one nie opierdzielają, 6h to za dużo dla takiej kruszyny, jak one nie garnie się do nauki przystawania niech małż na necie znajdzie doradcę laktacyjnego z Twojego miasta, i wzywaj NA JUŻ... Nie poddawajcie się maleńka, walcz o KP....a jak jednak nie czujesz się na siłach KP to i tak nie pozwalaj małej spać tak długo...
-
A maja być w lidlasie zabawki z fosherprice i jakieś ubranka, dzisiaj chodze po lidlu i stwierdziła, zw niedługo będę się tylko tam ubierac (co poczytuje jako zejście na psy)
Znowu robilam porządek w ubraniach, mam tone body ;( i portek dramaaaaSummerka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Z Raciborza... Byłam Znów u nich powiedziały że skoro 15 min possala to spoko po kąpieli się wybudzi bardziej... Kurde też się boję że nas zatrzymaja jak nie będzie jeść... Ech zobaczymy może jutro będzie lepiej
-
Halo halo...
Witamy sie chorobowo.....tzn.Leon, ja, Hanka chyba tez i od dzis mazsil brak. Poki co tylko J ske trzyma.
Hanka coraz bardziej do mnie przywiazana. Duzo wiecej czasu spedza z tata ńiz chlopcy w jej wieku a i tak tylko mamai jest coraz gorzej. Mam nadz.ze jej sie orzestawi zanim do pracy wroce, a z tata zostanie...
Ari, przystawiaj, wybudzaj i przystawiaj. Mialam ten problem z Leo i H. Spali i spali....
Malenqu a mozesz link do doradcow laktacyjnych z 3 miesta ( dokladniej Rumii ) przeslac i mnie? Bratowa rodzi w marcu, wiec info dla niej zbieram -
Ari, mi mówili na sr, ze należy wykonać taki ruch aby sutkiem dotknąć noska dziecka (oczywiście bardzo delikatnie) i pod noskiem i buzia wtedy sama się otworzy do ssania.
Nie wiem czy wiesz o co mi chodzi.... Hmmmm
Będzie, zdrówka dla was!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2015, 18:58
Misi@ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Beszko biedni jesteście. Współczuje i zdrówka zycze.
Zgredko jeśli pytasz o ubrania to wg mnie sa takie se. Mam spodnie i dwie bluzki do biegania i powiem szczerze ze szału nie ma, ale to każdy ma swoje upodobania:)
Ja leżę, Jagoda spi , pies chrapie a maz prasuje:) cudowna chwila.... Mam dziś meeeeega chęć na słodkie, a @ u mnie jeszcze nie było i boje sie ze moze nie być przez ten taki nieubezpieczony jeden numerek ....ale by było.Maniek
-
Misia ja używałam na początku bella i były super potem pampers premiom care bo sa delikatne dla skory a od dady dupcia była zaczerwieniona wiec wróciłam do pampersow.
A i przy każdym przesunięciu smarowałam i smaruje dupcie brpanthenem i nic sie nie przykleja.Misi@ lubi tę wiadomość
Maniek
-
nick nieaktualnyMy tez uzywalismy bella przez pierwsze dwa tyg. Teraz dada i no i cuda wychodza. Tez smaruje pupcie, ale ostatnio w nocy mi sie nie chcialo, robilam to po omacku ;( dzis zalozylam papy, zobaczymy jak sie obudzi bede mu zmieniac.
Moj maly zasypia mprzy muzyce i caly czass chodzimy, ocdkurzamy, rozmawiamy przy nim. Przynajmniej w dzien, wieczorem wyciszamy i zasypia przy kolysankach.
Dzis sie troszke pouczylamwracam znkw do nauki...buziaki
Ps Ari trzymam kciuki za laktacje.
Blondik, moze niedlugo zobaczysz sie z Madzia
Ja kupilam sobie spodnie ciwzowe w lidlu i mialam je dwa razy. Okazaly sie za duze i niezbyt fajne ;( -
Moja ma zatem dupe żelazną, bo nic jej się po niczym nie dzieje, też nie bardzo wiem co znaczy, że się przykleja, a i w nocyigdy nie zmieniam bo śpię
i też spoko (ale nie dzwoncie do opieki społecznej)...
Teraz zamiast kąpieli śpia chłop na piłce, a wcześniej spał więc niewiele mi pomógł właściwie wcale ooo
-
No i nocna zmiana zadziałała cuda (prawie
)są teraz takie fajne babki, przyniosły mi rożek do karmienia pokazały jak przystawic prawidłowo spod pachy i okazało się że mała łapie sciagnela mi z jednego cycka co było z drugiego (po 40 min na cycek )resztę dolaly żeby nie była głodna i mała spokojna... Co prawda jeszcze nie śpi bo ma czkawke ale leży najedzona
jednak co madry personel to mądry personel... Tym co są teraz chce się pracować
konwalianka, Anastazjaaa, Malenq, zgredka, Krokodylica, Misi@, MANIEK, Anuśka, justta lubią tę wiadomość