Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hejo,
Mała jednak jest niezniszczalna. Byliśmy ma imprezie do 23. Karmienie noszenie spanie, muzyka na full, a ta w wozku smacznie spała na dworze...wybawilam się, ale na końcu mojemu i tak się oberwalo bo chciał zostać dłużej i się ociagal
Idę Was poczytać. Dziś chrzest LiliMisi@, Lili83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Arienna wrote:Byłam pytać i też kanały budzić tylko chyba źle przystawiam bo ona nie chce łapać ja nie wiem jak jej pomóc i obie się męczymy jak ją wykapia to przyjdą mi pomóc i pokazać bo sobie słabo radzę
ale niech cie nie kusi dokarmianie butla bo bedzie tylko ciezej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2015, 21:04
-
Muszę poprostu być cierpliwa bo mała robi polgodzinne przerwy póki co widocznie musimy poznać swoje zwyczaje
Ana -ona i tak jest dokarmiana bo u mnie dopiero zaczyna się laktacja więc muszą ją karmić bo się nie najada więc pewnie dlatego teraz nam ciężko.... Ale nie powiem wcale nie jest tak łatwo jak na filmach -
nick nieaktualny
-
już dobrze, a miętka wypita pod koniec karmienia i kolejne za parę h, więc liczę, że zniknie z mleka, a i nie wpłynie na laktację (nie wiem na co to ma wpływ)
oglądam masterchefa
jeden gość ode mnie z miasta i liceum, taki cwaniaczek, ale może zacznę mu kibicować -
nick nieaktualny
-
Bry, Misia dzięki za przepis.
Konwi masakra to najgorsze jak robisz wszystko co możesz nosisz tulasz i nic:( dobrze ze juz po wszystkim i znasz winowajcęu nas cały weekend zalatany wczoraj Jago budziła sie co 2 godz a ja co godz miałam sie przekimac w dzień ale sprzątanie gotowanie zakupy i znajomi zjawili sie o 16 także na sen zabrakło mi czasu:( potem o 19 męża siostra której nie znoszę przyjechała z kolejnym wujkiem.... A Jagoda płakała strasznie... Nosiłam ja a ta mi nagle jakimś misiem zaczęła machać przed twarzą małej ... Myślałam ze jej przyp****e tym misiem bo mi sie dziecko rozdarlo jeszcze bardziej. Siedzieli do 20 a wychodząc trzasnęła drzwiami i mi obudziła Jagodę ... To juz mi ciśnienie na milion wskoczyło i powiedziałam mężowi ze ostatni raz pozwalam na odwiedziny o tej porze. W dodatku to ze ona przyjedzie maz mój kochany powiedział mi wczoraj popołudniu aaaaa.
Ari dasz rade, budź i karm bo im wiecej przystawiasz tym wiecej dziecko zje od ciebie i tym szybciej bobudzisz laktację. Mi mlesio przyszło w 4 dobie po cc.
Zgredka zazdroszczę u nas trzeba być cichutko jak mała spiManiek
-
Hej dziewczyny w końcu dziś spałam normalnie, wstalam na siku tylko dwa razy i zasnelam bez problemu, czuje się jak młody bóg
A trraz do pracy, życzę miłego dnia.
Aaaa nie licząc dzisiejszego dnia do wizyty pozostało mi już tylko dwa dni
Mam nadzieje ze wszystko ok i wówczas zacznę się uważać za ciężarówkęSummerka, LaRa, Misi@ lubią tę wiadomość