Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Farbą ponoć już nie czuć a nie będzie odciec robił tylko narazie zostawi... Pojechał tylko podłogi pomyc i skręcić łóżeczko i przyjedzie po nas a jutro skończymy sprzątanie w kuchni i tyle
Kotka dziękuję :-*
Malenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ari i bardzo dobrze, co się masz denerwować.
Dzięki Malenq, jak będziesz coś miała, to na bieżąco mi podsylaj co bardziej chłopięce
Beszko, zdrowia
Kroko, najlepszego dla Zuzy
Smoku, dorodna dziewczynka
Kotka, ile jeszcze będziecie podróżować?Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Malenq wrote:Lara zapomniałam zapytać dlaczego "randkujesz" z laktatorem??? Ty nie KP?
przeważnie piers podaje do usypiania, bo inaczej robi sobie ze mnie smoczek i 2 h spi z piersią w buzi
a tak....ściągnę, szybko sie naje i spi, a ja w tym czasie robię co innego.
Byłam w Pepco, kupiłam przejściowy kombinezon of kors różowywzięłam 74 bo 68 byłby na styk, a wiadomo, ze coś pod spod musi być ubrana
Potem szybkie spotkanko z Yas no i odbiór kompletu do spacerówki minkyja domowilam jeszcze kocyk
W szufladzie małej przejrzałam ubranka, zrobiłam bye bye i schowam do worka próżniowego
Jutro ogarnę pranie i poprasuję
Dobrej nocy -
Hmmm na allegro, Yas znalazła
linka wyślę na priv na fb
Pomyslałam o Tobie gdy zobaczyłam wzór z kolorem miętowym
W czym przemycalyscie gluten? Chce spróbować za tydzień podać pierwszy raz -
nick nieaktualny
-
Dzień dobryy
Malenq współczuję i zakaz całowania Kosii zdrówka żeby możliwie szybko przeszło!
Mnie też coś brało ale szybko vicks i Wit C i chyba dziś juz lepiej.
Lara ten kombinezon to w kwiatki? Bo widziałam ale jakoś nie mogłam się zdecydować. A nie chciało mi się małej sszarpać po szczepieniu i przymierzac.
A właśnie po szczepieniu ok
U nas całe 2 stopnie masakra!ale ładnie będzie bo mgła ze szok.
Wszystkim miłego dzionka -
nick nieaktualny
-
Hej misie
Pierwsza noc w domu - bajka
Zuza spokojna zrobiła kupę zjadła przed 1 i spokojnie spała do 6ja wreszcie się wyspalam
prawie
a teraz mała pije pierwszy raz bez płaczu, jednak nie ma jak u siebie, nawet mała to czuje
A Nikos wogole się nią nie interesujeLaRa, Blondik, marissith, MANIEK, Nieukowa, Summerka, konwalianka, Lili83, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Hej,
Ari, superoby tak dalej
spokojna mama to i dziecko tez spokojne
Malenq, zdrowka biedaku ;(
http://allegro.pl/komplet-wkladka-motylek-ochraniacze-na-pasy-minky-i5510469740.html
Polecam, fajnie wykonanei domowilam tez kocyk lekki
Mam nadzieje, ze etap marudzenia mamy za sobą, teraz mała na macie, piszczy i sie bawi...ale nie zapeszam
Miłego czwartku -
nick nieaktualnyKroko sto lat dla Zuzi
Kotka i ja zazdroszcze
Ari pieknie spaliscie. Moj maly spi max dwie godziny i pobudka na godzine.
Malenqa uwazaj na siebie...zdroweczka zycze.
Ps czym przykrywacie swoje malenstwa? Jakos do spiworka nie moge sie przekonac bo ma raczki zimne, wiec poki co spi w rozku. Ale co bedzie jak z niego wyrosnie
Milego dnia!Krokodylica lubi tę wiadomość