Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziekujemy za zyczenia
Maniek, Hanke chyba mniej brzuszek boli. teraz to zalezy od tego co do jedzenia jej dam, ale ja jem juz coraz wiecej. na cebule dalej reaguje, wiec nei jadamnatomiast kupy brak. dzis dostala sliwki
ze spaniem dalej tragedia.podobnie jak Dominik, chce by ja spac polozyc kolo 19, ale mama musi tam byc i sluzyc cycempotem to roznie. kazda noc inna....normlanei noworodek
Ari, mi wlasnie polecila pani w aptece, ze jak chce H nauczyc smoczka, to mam kapturek ubrac na sutekze ja o tym wczesniej nie pomyslalam
-
Ari tez mialam tak ze 2x z malym, poranione sutki i przetrawione mleko...
Nie mam sily nadrabiac, po egzaminach moj nozg zamienil sie w galarete
Psotka ale Domi ci grzecznie spi! Radek jest teraz na etapie sen na 2 raty po 4,5h. Ale nie narzekam, moze okres pozniej przyjdzie jak bede karmic w nocy
Malenq wspolczuje przeziebienia, karmisz dalej odciagnietym? Wiec raczej Kosi nie zarazisz, ale wiadomo ze lepiej sie ubezpieczac:)
Maniek moze nie masz tak wymagajacego dziecka jak MalenqJa planowalam kolejne za 3-4 lata a teraz zaczynam sie zastanawiac, czy za rok nie zaczac staran...
Radek skradl mi serce i coraz fajniej mi byc mamaaz boje sie do roboty wracac z tesknoty
-
Malenq, dajesz małej odciągnięte z powodu Twojej infekcji? Chyba nie ma sensu, bo dziecko z mlekiem dostaje tez przeciwciała, wiec nawet, jesli mana chora, to moze karmić, no chyba, ze miałabyś antybiotyk...
Nieukowa, oo, super, mydle, ze mała różnica wieku jest fajna, chociaz moja Zuza była bardzo wymagająco- płaczącym i nieśpiącym dzieckiem;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2015, 09:37
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySummerko ja już 8m odciągam mleko, bo mała odrzuciła kategorycznie pierś..
tak tak, myję ręce, nie całuję, ale przytulać muszę, bo nie zaśnie, ani się nie uspokoi, a zęby dają o sobie znać i wtedy w ramionach mamy ukojenie....
NIEUKOWA super PP Ci wyszedł, ja bałam się małą na plecy w chuście wrzucać, w mt nie mam problemu....
Ari i oby tak dalej, też marzyłam o tym by mieć takie "spokojne" dziecko...Arienna lubi tę wiadomość
-
Lara jestem prawnikiem ale innej "specjalizacji" nie radca prawny ale wysłałam CI zaproszenie to napisz co tam masz za kwiatka:)
Moje dziecko chyba ma ciemienuchenosz q***a jeszcze mi tego brakowało, w dodatku nie wiem jak z tym walczyć...oliwka na 15 min przed kąpaniem potem wyczesanie i to wystraczy czy lepiej kupić jakąś ziajkę na ciemieniuche??? HELP
Maniek
-
nick nieaktualny
-
Blondik wrote:witam, co do kp...cycki mi zmalały
chyba nie będę miała czym ;/
miłego dnia dziewczynki, korzystajcie ze słoneczkateż tak miałam ba dzień po porodzie mi ją dokarmiały bo nie miałam nic- teraz nie mieszczę się w stanik do karmienia- taka mleczarnia
spokojnie zmalały bo robią sobie miejsce
Blondik lubi tę wiadomość
-
Malenq ale to raz dziennie? wieczorem tylko, czy trza czesac i czesać jak często się da? zawsze z oliwką?
Beszko 100 lat dla Hanusiśliczne zdjęcia:)
Ari super że mleczka jest dużo:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2015, 11:07
beszka lubi tę wiadomość
Maniek
-
nick nieaktualny
-
Maniek, priv
Wiem, ze z Musteli jest jakiś środek na ciemieniuche, ale tez słyszałam właśnie o ziajce.
Mari, bananku, o której masz polowkowe? (Omg, to juz połowa!!!!!) teraz juz z górki(choc wagowo to pod górkę )
-
tak, zapięte na ostatni guzik. w nocy miałam porzadne skurczybyki, trochę się zestrachałam, ale minęły...mój J tylko przewrócił się na drugi bok i powiedział zeby go obudzić jak sie zacznie, ehhe
Malenq, Misi@, Arienna, Nieukowa, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyManiutku ją przed kąpielą smarowała główkę, po 15min kąpiel i wyczesywanie.... Aaaa i ugotowane płatki owsiane na papkę dodane do kąpieli i umycie główki też sporo pomaga...
Blondiku uuuu no to już na poważnie zegar zaczął cykać......Blondik, MANIEK lubią tę wiadomość