X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • Blondik Autorytet

Wysłany: 1 października 2015, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oby tylko się nie zaczęło w sobotę rano, bo J wyjeżdża na cały dzień robić zdj na weselu, a zastępstwa na ten dzien nie ma, bo za dużo imprez...

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2015, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondiku nie kracz hehehe a tak poważnie to są skurcze przepowiadając już u Ciebie, ale spokojnie one jeszcze z 2 tyg mogą takie być lub.....możesz za kilka dni urodzić....

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2015, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała śpi, niestety ją muszę leżeć obok, i z nudów olx przeglądam, suknię ślubne heheh ależ ludzie interesy życia robią, suknia kupiona za 5000 a sprzedają za 500/....nic tylko salon używanych sukien otworzyć

• PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 1 października 2015, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój też ma ciemieniuche ale ja z tym nie walcze. Po co?

BLONDIK masz stresa;)?

Nie mogę się już BN doczekać. W tamtym roku, jeszcze z brzuchem nie miałam odwagi wyobrażać sobie świat z maluchem. Bałam się ze coś będzie nie tak.
    No ale narazie mamy 1 październik :).
    Od dzisiaj przestaje jeść słodycze!

Nieukowa lubi tę wiadomość

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 1 października 2015, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale powiem wam ze ze słodyczami to u mnie masakra. Przed ciąża dietkowalam lekko i starałam się trzymać linie. Potrafiłam się powstrzymać od słodyczy i jakoś bardzo nie cierpiałam. W ciąży zaczęłam jeść sporo słodkiego ale miałam nadzieję ze po wszystko wróci do normy. Niestety jest tragedia.
    Jestem jak nałogowy palacz. Jak zjem slodycz to mam wyrzuty sumienia i mowie ze to ostatni raz a za pare godzin myślę tylko jak gdzieś coś słodkiego zdobyć. Cdn.

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 1 października 2015, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doczytalam, ale nadrukowalyscie.

Blondik faktycznie zbliża się godzina zero, teraz wypoczywaj do woli

Mari, kciuki za połowkowe

Beszko, sto lat dla Hanusi.

Kroko, napisałaś ze dałaś małej nabiał - jaki i jak? Kobsultowalas to z pediatra?

Tak pisalyscie o jaglanej ze tez dziś zapodam patrykowi

Kotka, zazdroszczę takich wakacji

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2015, 11:49

beszka lubi tę wiadomość

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 1 października 2015, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje myśli są wtedy ogarnięte poprostu przez cukier. Nic się nie liczy. Jak zombi kupuje coś i zjadam.
    Może jak skończę kp to mi przejdzie??

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2015, 11:47

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 1 października 2015, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to z niezwalczonej Ciemieniuchy nie ma potem kłopotów z włosami?
    Ja mecztpam małą żeby zasnęła, w sensie ja się kladlam i ona obok, ale zasnąć nie chciała ale z godzina tak przedrzemalam

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Blondik Autorytet

Wysłany: 1 października 2015, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w rossanie widziałam taki płyn/olejek do psikania na ciemieniuchę wlaśnie. niecałe 20zł kosztowal...można wypróbować

mam stresa :) że będę sama i spanikuję :( no i ogólnie bólu, no ale na to nie ma ardy, trzeba przeżyć :)

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 1 października 2015, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co do naszego urlopu
    Nie będę kłamać ze nie ma czego zazdrościć;-). Ale czasem też mam ochotę do domu juz do mojego łóżka :P.
    Btw. Włosi uwielbiają małe dzieci. Często do nas podchodzą i zaczepiają Domisia wykrzykując przy tym bambino, amore, belissimo :-D. To moze przez to ze u nich kobiety późno rodziny zakładają? Widzę bardzo malo niemowląt i dzieci w ogóle.

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • MANIEK Autorytet

Wysłany: 1 października 2015, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kotka bo ciemienucha zrobi ma głowie Dominika "czape" i skóra nie może oddychać oraz będzie problem z włosami tzn nie będa chciały rosnąc a te co są wypadną bo będą osłabione. Ciemieniuche trza wyczesywać koniecznie.
    Ja mam odwrotnie- jadłam dużo słodyczy a teraz mogą leżeć i nie ciągnie mnie w sumie wcale. Wolę zrobić ciacho takie na maślance z owocami niż zjeść gotowca.A że wczoraj zrobiłam ten mus z gruszek to dziś zjadłam jeden słoik i uszy mi się trzęsły ze smaku i radości:) PS ale do wagi sprzed ciąży jeszcze mam parę kg..take walczę dalej, a Ty chyba już od dawna wróciłaś do formy?

Lara ready:) nie ma problemu jak coś CI potrzeba to pisz tylko zawsze daj znać tutaj bo zapominam sprawdzać wiadomości na priv:)

Konwalio a jak u was ze zdrówkiem?

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• MANIEK Autorytet

Wysłany: 1 października 2015, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    słuchajcie oglądałam kozaki....jessssuuuu jak mi się podobają....

https://www.venezia.pl/kozaki-p-17339-27-15.30.27.html

pamięta ktoś z dzieciństwa?

http://www.mojewypieki.com/przepis/zebra

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2015, 12:10

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• zgredka Autorytet

Wysłany: 1 października 2015, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mpna ciemieniuche smarowac oliwka i część powinno starczyc, jak nie to ja bym po tygodniu kupiła od razu oilatanu taki specifik bez czesania i mycia, nam starczyło czesanie i oliwka, acz powinnam tomdluzej robić bonwidze parę strupkow na głowie jeszcze indzis zaatakuje, a tymczasem na spacer bo piękne słońce mmm

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Summerka Autorytet

Wysłany: 1 października 2015, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maniek, my na ciemieniucha stosowaliśmy emolium, na ciemidniuche maja preparat, bo oliwka nie pomagała.

Malenq, jesteś moja bohaterka, ze dajesz rade tyle ściągać...

Blondik, nie martw sie, kazdy cyc wykarmi dziecko;)

Blondik lubi tę wiadomość

klz9zbmh5xgwp3to.png
    mjvyt5odxe9y0ge4.png
  • Nieukowa Autorytet

Wysłany: 1 października 2015, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe, Psotka mam to samo ze slodyczami :( waga stanela mi na 2+ do przedciazowej i dalej nie raczy zejsc ;P

0hf8y4n.png
    t2fbolv.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2015, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aj Summerka czego nie robi się dla dzieci:) jak mam mleko to mogę ściągać....

Summerka lubi tę wiadomość

• PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 1 października 2015, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NIEUkowa a propos podróży z dzieckiem. Jeśli chodzi o sama jazdę autem to zależy pewnie od dziecka. Domi albo śpi albo płacze wiec trzeba się wstrzelić zawsze w drzemkę żeby gdzieś w spokoju jechać. Q tak poza tym to dziecku jest wszędzie dobrze i dostosowuje się do rodziców.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2015, 14:55

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 1 października 2015, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej laseczki,
    Najadłam się knedli z truskawkami i aż mi niedobrze bleeee.

Co do jazdy dziecka w aucie nasz młody kochał od urodzenia jazdę autem ;) minute po ruszeniu spał jak susel

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 1 października 2015, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde, ręce mi dzis odpadną chyba, 2 h z mała na rękach, na spacerze....najpierw ja nosiłam, pokazywałam zeby zmeczyc a i tak skończyło sie rykiem (ale jakim!) i powrotem do domu na rękach :( od razu musiałam wziąć psa na spacer wiec tez z mała na rękach (wymiękam)
    I teraz serio zaczęłam sie zastanawiać nad przeprowadzka do spacerówki.... Poczekam do ukończenia 6 mscy, albo wcześniej mi ręce odpadną i kręgosłup rypnie.
    No to sie pozalilam...

Mari, jak tam?

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • Nieukowa Autorytet

Wysłany: 1 października 2015, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lara a probowalas chusty?

Psotka to pocieszajace ze maly fajnie sie adaptuje :)
    Ja jak gdzies jade- do rodzicow lub tesciow, to nie zauwazam zmiam zachowania u malego... Tzn... Poki co :P

Nasz jedymy feler to stanowczy protest na spanie w dzien. Meczybula taka ze szok, marudzi, ryczy, piszczy, pluje smokiem a nie zasnie... Dobrze ze w nocy nie ma problemu...

0hf8y4n.png
    t2fbolv.png
‹‹ 1255 1256 1257 1258 1259 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ