Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Lara ja chyba nie pomogę bo podaje tylko glutenowa i to troszkę do obiadku...i moja lekarka tez tak radziła bo Zosia to kawał baby i nie ma co jej tyczy dodatkowo (wiem już mówiłam ale moje guru - Malenq tez
Biedra super ze mala daje Ci się wyspać
Ana zamawiam heh obyi fajnie ze Tiago się cieszy
Anastazjaaa, Malenq lubią tę wiadomość
-
Smoczyca1 wrote:Mam nadzieje ze wszystkie dobrze spaly
Miłego dnia!
Dobry
Witam się i ja z nerwicą powiekMiałam plan, żeby się przed porodem wyspać i wyleniuchować a tu doopa
Nie ma takiej pozycji, w której mogłabym spać dłużej niż godzinę bez bólu doopy lub drętwienia którejś kończyny
STAN BŁOGOSŁAWIONY
Nic to jednak i tak nadal mam plan że od razu po macierzyńskim staramy się o drugie
Będziemy się mnożyć jak bakterie na szmacie
Mariss gratuluję KluseczkiTeraz dziewczynki rządzą
Smoczyca1, LaRa, Anastazjaaa, MANIEK, Blondik, PsotkaKotka, marissith, Malenq, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Kaszka idzie przez butle hehe, taka rzadka to je, gęsta nie do przełknięcia
Zastanawiam sie czy nie dać małej dzis potrawki z krolika z warzywami? Albo nie...spróbuje jeszcze te dynie z ziemniaczkami, moze pójdzie.
Anuska!!!! Ale mnie rozbawiłaś heheheWiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2015, 08:45
Anuśka lubi tę wiadomość
-
Anuśka wrote:Dobry
Witam się i ja z nerwicą powiekMiałam plan, żeby się przed porodem wyspać i wyleniuchować a tu doopa
Nie ma takiej pozycji, w której mogłabym spać dłużej niż godzinę bez bólu doopy lub drętwienia którejś kończyny
STAN BŁOGOSŁAWIONY
Nic to jednak i tak nadal mam plan że od razu po macierzyńskim staramy się o drugie
Będziemy się mnożyć jak bakterie na szmacie
Mariss gratuluję KluseczkiTeraz dziewczynki rządzą
Anuśka lubi tę wiadomość
-
Hello to czekamy na położna
Kotka - moja trze i drapie więc jej do karmienia zakładam skarpetki na ręce... Kurcze została mi jeszcze do ogarnięcia kuchnia może jeszcze zdążę
Covdo nocek to moja jadła o 23.00 potem obudziła się o 4.00 i spała do 9.oo a teraz dz a teraz szama śniadanie
Znalazłam dobrą pozycję do karmienia hehe moja kanapa do tego jest świetna i jeden skutek mi się już zaleczyl został jeszcze drugi ale to już połowa sukcesu... I dziś po wyjściu położnej jak mała pozwoli to wreszcie pospieWiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2015, 09:30
-
U mnie też tylko łyżeczka manny innej kaszy nie będę wprowadzać
Kotka: moja lekko przecięta oczy po wstaniu, potem nie, za t przy jedzeniu ostatnio umyslila sobie kopać prawą nogą (zresztą na bujaku właśnie też to robi)
Moja obudziła się po 3 a potem po 7 a ja chciałam jeszcze spać ;(((( -
To chodzi o tę sytuację z Ameryki gdzie zrobili przyjęcie wszystkie ciotki i całe taltajstwo calowalo dzidziusia i zarazilili dziecko opryszczka i maleństwo zmarło... Nawet tego nie oglądam bo mi się będzie płakać chciało... taka wrażliwa się zrobiłam
-
Czy naprawdę naprawdę oni teraz mówią o psie jakiejś Polko amerykanki? Matko....
Oglądałam ostatnio żony Hollywood i ten Reggie jej mąż malował SE pazury zamiast cwiczyc z treneremWiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2015, 09:56
-
U nas znow jest tak, ze gdy mała usypia to co jakiś czas podnosi nóżki do góry i z siła je spuszcza
A przy karmieniu raczka mizia mnie po twarzytakie to słodkie
Asha i miałam spytać: od kiedy mozna dać dziecku chrupka kukurydzianego?Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2015, 09:59
-
Hellol,
To, ze nie można całować dziecka w usta, to wiedziałam, bo opryszczka jest bardzo groźna dla malycha (ale chyba tu chodzi o noworodki, małe niemowlęta), to była moja obsesja.
Teraz Zuza umie dawać buziaki, ale tylko w policzek;) nie oblizuje tez łyżeczki, smoczka, etc. Ani nie jemy wspólnymi sztućcami;)
Co do chrupkow kukurydzianych, to dawałam chyba od około 6-7 mcy, bo tylko tego sie nie bałam, bo miekkie