Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej wieczorowa pora!
Mari gratki!
Nieukowa pięknie gadasz
Tyle napisalyscie ze juz nie pamiętam co miałam odp
My dziś załatany dzień. Wiadomo spacer 3 godz musowo po obiedzie pojechaliśmy z mala do mojej szefowej o dziwo mala zadowolonaale szefowa się zmartwila bo ja powiedziałam ze chce iść na wychowawczy tzn w sumie muszę bo nie mam co z mala zrobić. I jest plan taki ze na urlopie zrobimy drugie baby
ale za pracą tez mi tęskno ehhhhh
Ari gratuluje malza
I spokojnego wieczoru życzęSummerka, marissith, MANIEK lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziękuję dziewczyny
Podobno dziewczynka, ale jeszcze zobaczymy. Nie chciała się pokazać ani pomierzyć, spała zwinięta w kłębuszek. Niestety nadal jadę na lekach i to coraz mocniejszych, jak wyniki się nie poprawią za miesiąc wezmą mnie do szpitalaWiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2015, 19:04
-
marissith wrote:Dziękuję dziewczyny
Podobno dziewczynka, ale jeszcze zobaczymy. Nie chciała się pokazać ani pomierzyć, spała zwinięta w kłębuszek. Niestety nadal jadę na lekach i to coraz mocniejszych, jak wyniki się nie poprawią za miesiąc wezmą mnie do szpitala
I wielkie gratulacje dziś 20 tc wow kiedy to zlecialoWiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2015, 19:09
marissith lubi tę wiadomość
-
Mari, gratuluje
i zdrowka zycze. A co sie dzieje, źe wyniki kiepskie?
Dziewczyny, pamuetacie czy mialyscie kryzs laktacyjny w okolicach 6 m.z. ? Bo moja ostatnio drze sie o drugiego cyca, a zawsze jeden wystarczala.
Mnie cos sie z zoladkiem dzieje od paru dni i chyba do lekarza bede msiala sie udac, jak jeszcze pare dni tak bedzie
Przed chwila moja tesciowa zadzwonila. Chce zabarc H na spacer jutro. No nie wierze! Co tej sie stalomarissith lubi tę wiadomość
-
Beszko: ja miałam kryzys jakiś tydzień temu, a teraz mam cyce jak donice
Mari: gratki dziewunipolecam się z ubraniami
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2015, 20:31
marissith lubi tę wiadomość
-
Ooo przegapiłam pytanie Nieukowej.
niestety mała nie lubi nosidełka, a chusta nie dysponuje
Najadłam sie popcornu, ściągnę mleko, ide sie wykapać i wreszcie spać
Dobranoc -
Maniek na godzinę przed kąpielą wysmaruj główkę oliwką. Potem po kąpieli wyczesać. Zuzi po dwóch dniach zeszła ciemieniucha.
Konwalia czemu miałam to konsultować? Wedle harmonogramu który zostawiła mi położna wprowadziłam nabiał.
Wczoraj dałam jej gotowy słoiczek z gerbera, jabłko, winogron i twarożek.
Na jutro mam też słoiczek owoce z jogurtem.
Mari gratuluję szparki.
Beszka teściowa na pewno coś kombinuje.marissith lubi tę wiadomość
-
U mnie śpią wszyscy, a ja buszuje w łóżku na tablecie, a to w bibliotece osiedlowej czegoś szukam a to na allegro...
Czytam obecnie skandynawski kryminał, gdzie bohaterem jest gość o nazwisku Knutas
Misi@ lubi tę wiadomość
-
Hejo.
My juz po śniadaniu tzn lala po śniadaniu.
Moja tez juz jakiś czas temu jadła twarozek a wczoraj pół żółtka u było ok.
Te poranki juz takie zimne brrrrr
Pies zakopany pod kocem i na dodatek przy grzejniku a ja skarpety po kolana
Mam nadzieje ze wszystkie dobrze spaly
Miłego dnia!Anuśka lubi tę wiadomość
-
Yo
Jak dobrze, ze ten ciezki wczorajszy dzien minął, a mała zrekompensowała mi to spiac calutką nocOoo tak
Dzis jedziemy na usg bioderek....
Aha, jak Wasze dzieci zareagowały na kaszkę? Tzn czy chętnie jedzą? U nas totalna lipaprzeważnie ja musze to zjeść
raz mi sie udało przemycić w butelce, macie jakiś sposób na niechęć do kaszki?
Dzis piatenieczunieczekmiłego
-
Witam serdecznie.
Wczoraj powiedzialam tiago że będziemy mieć dzidziusia a on na to ja już wiedziałem
I poinformowalam rodziców i siostry
Pytam się męża kiedy powie swojej mamie a on ze sama się gdzieś dowieBlondik, beszka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
LaRa wrote:Yo
Jak dobrze, ze ten ciezki wczorajszy dzien minął, a mała zrekompensowała mi to spiac calutką nocOoo tak
Dzis jedziemy na usg bioderek....
Aha, jak Wasze dzieci zareagowały na kaszkę? Tzn czy chętnie jedzą? U nas totalna lipaprzeważnie ja musze to zjeść
raz mi sie udało przemycić w butelce, macie jakiś sposób na niechęć do kaszki?
Dzis piatenieczunieczekmiłego
Na początku robiłam mu bardzo rzadka