Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ari: ale ładnie spała ;o zazdrocha, moja się obudziła po 24, a potem z raz albo dwa ale jeczala bo katar ją męczył a mnie złapała gęsią skórka, a ona takiego cycka nie lubi
Moja też pajac i kocyk. A z rożka wyrosła ok 6kg, więc Misia masz czas
Malenq: wracaj do zdrowia, no "starasz się być z dała od małej", a " urlop" sobie od dziecka wzięłas? -
Mój śpi tutaj w śpiworki albo ze mną pod kołdra.
Domu wyrobił sobie godziny spania. Miedzy 19 a 20 chce bezwzględnie iść juz spać i wyje w niebogłosy. Wstaje punktualnie o 7mej. Brrr jak wrócimy to będzie o tej godzinie ciemno i zimno.
Miłego dnia:) -
nick nieaktualnyZgredziu no l4 chciałam, ale aż jej lew z rączki wypadł...i nici...
Na razie płuczę gardło wodą z solą, żrę czosnek, pije herbatę z malinami i mam nadzieję.......
Kotka nie narzekaj....
Moja śpi z nami, a w łóżeczku to pod kocykiem i tak się rozkopuje.... -
nick nieaktualnyzgredka wrote:Matko zasypia o 20 a wstaje o 7 ma rze nie, aa moja i tak mnie nie przemecza specjalnie
moja robi "strug", wszystko wkłada do buzi i wyszarpuje, śmiejąc się przy tym, że te 3ząbki zaczepiają o wszystko hhehe
która umie dobrze exel?????????
bo mi potrzeba najzwyklejszą rzecz zrobić, a ja już nie pamiętam (5lat już exela nie używałam)
a na jedynce film o Jarosławiu(jedna z nas tam mieszka) hehehe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2015, 08:43
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny- Zuzi juz drugi raz (pierwszy raz dwa dni temu) ulało się na żółto z takimi brązowymi klaczkami czy to może być od tego że mam poranione sutki i sie mała może nalykac strupkow i krwi? Jutro zapytam też położnej ale może też tak mialyscie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2015, 08:42
-
Witamy sie i my
Moja Hanka spi w rampersie i od kilku nocy w spiworku (w sypialniach nie wlaczamy ogrzewania, wiec jest b.zimno).
Malenqu, wspolczuje i lacze sie w bolu....jak ja marzylam wczoraj zeby ktos zabral H an spacer i chorego Leona pdo swa opiekenikogo chetnego... a maz tez chory, wiec jakbym kolejne dziecko chore miala
Hanka do tej pory jadla jaglanke z holle. dzis chcialam sama jej ugotowac. my i tak pelno roznych kasz mamy, bo jadamy na sniadanie, to zem jej ugotoawala a ta pogardzila -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bry, o dziwo w sumie wyspana.
Malenq , Beszka wracajcie szybko do zdrowia!
Ari mi sie wydaje ze To mleko i wody płodowe, mój bratanek tak ulewal.
Psotka tez Ci zazdroszczę tego urlopu.
Malenq pamietam ze jak sie Kosia urodziła to jeszcze chciałaś drugie dziecko , kiedy Ci to minęło? Pytam bo zastanawiam sie czy mi tez minie , póki co wciąż chce.
Jaga spała od 20 do 1 a potem do 6:30 - fajnie bo szybko zasypiała po jedzeniu.
....ale zeby nie było - kupy brak i humor zły
Beszko a jak Hania?beszka lubi tę wiadomość
Maniek
-
no szlag skasowało mi całego długiego posta- więc w skrócie
wujek google twierdzi ze to przez poranione sutki, więc jak małż wróci z pracy wyśle go po kapturki, jutro zapytam położnej a teraz robię okłady z maltanu by przed następnym karmieniem usunąć te strupki -
nick nieaktualnybeszko o żesz hanka ma 6m
zdrówka i przespanych nocy:)
Ari jak chcesz karmić przez kapturki to jednocześnie smoka daj, tak samo ten silikon działa hehehe
Maniek minęło mi jak hormony opadły czyli w jakimś 3m życia małej wszystko przed Tobąbeszka lubi tę wiadomość
-
MANIEK wrote:Ari mi sie wydaje ze To mleko i wody płodowe, mój bratanek tak ulewal.
-
Malenq wrote:Ari jak chcesz karmić przez kapturki to jednocześnie smoka daj, tak samo ten silikon działa hehehe
po za tym jak wczoraj przyjechaliśmy to tak walnęliśmy wszystkie szpitalne torby i trzeba z tym zrobić porządek
-
Hej,
Malenq, tak, mamy nie biorą zwolnienia - Zuza takim samym dzieckiem jest;) ja wiele razy byłam chora bardzo, a Zuza nie złapała, wiec częste mycie rak, nie całuj małej i bedzie okej;)
Ari, skoro wujek Google tak twierdzi;) a tak poważne - to smaruj, szkoda, ze nie wiedziałam, bo mam nowe nakładki do oddania...