Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja nie powiem mój jest dobrym tatą, co mogę zaobserwować przy starszym dziecku i co nie ukrywam też mnie wkurza
Ana: nie mam pojęcia o złym TSH w ciąży, ale dziewczyny się znają i slucham ichbędzie git, nie możemy się martwić każdym złym wynikiem...
Do mnie przybył dziś spiworek ciepły do wózka i snu..
Blondik: wracaj do zdrowia i zazywaj ostatnich chwil odpoczynku..
Ja zaraz smigam na step oł yeah!! -
Biedroneczka83 wrote:Ana spokojnie mnie dawka z 25 skoczyła stopniowo do 88 w ciązy ma prao rosnąć i trzeba dawke zwiekszać zeby unormować
Mam nadzieje ze za miesiąc tsh nieco spadnie.
W piątek ważne usg, już nie mogę się doczekać -
Anastazjaaa wrote:*witam się w smutnym nastroju.
Dostałam wyniki tsh, pomimo brania leków moje tsh rośnie teraz wynosi 4,25
Zwiększono mi dawkę ale jakoś zaczęłam się martwić...
Źle się czuję a syn się uparl żeby przyprowadzic kolegów
Męczą mnie dlosci a tu po domu biega trzech krzykliwych chłopców, bawią się w wojnę
Do tego zostałam wezwana na komisje lekarska z racji tego że jestem na chorobowym, niby wiedziałam że tak będzie ale dlaczego dowiedziałam się o tym dziś? W tak ciulowy dzień
Ana, kochana nie martw sie tym - po pierwsze bierzesz leki, po drugie ja mialam gorsze tsh 5,13 i to dopiero zaczelam brac euthyrox w 20 tc. Moja endo twierdzi, ze wady to nie przy takim tsh, a w ogole w ciazy z zuza mialam 3,7 w 6 tc, nie leczylam sie i jest okej
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Summerka wrote:Ana, kochana nie martw sie tym - po pierwsze bierzesz leki, po drugie ja mialam gorsze tsh 5,13 i to dopiero zaczelam brac euthyrox w 20 tc. Moja endo twierdzi, ze wady to nie przy takim tsh, a w ogole w ciazy z zuza mialam 3,7 w 6 tc, nie leczylam sie i jest okej
-
tez mialam takie tsh jak zaszlam w ciąże, tzn. zbadane równoczesnei zbetą. spadło od razu ponizej 2 ale bralam na zmiane tabletki 75/ 100 i tak biore do tej pory. przy takim tsh dawka 25 to chyba zbyt mało
jesli chodzi o smectę...nie wiem czy wogóle ją dzieciom takim malutkim można podawać...ją sie dawmkuje jakoś w zalezności od kg... głupi przykład, ale np. jak moja psina ma biegunki to wet pozwala dawać, dawkowanie w książeczce mam zapisane 1/2 saszetki na 15kg masy ciała...
wiem, ze nijak się to ma do dawkowania u ludzi,ale może lpeij od razu całej saszetki nie dawac... -
Umari, orzytulam. Na pewno bedIe dobrze.
Smoczku, a ile tych kupek bylo? NajwazniejsE zeby pila
Z nami lekarka sie skontaktowala. Hanka dostala leki na te kupke. Pewnie. Skier.na usg dostanie. Kupka z placzem juz byla....ehhh tak mi jej zal.
A ja padam. Gosci mielismy. Dopiero co poszli.... -
Kupek było ze ho ho ale takie dość małe jak to nazywam takie kleksy niektóre. Na ulotce jest jedną saszetka na 50ml wody i to małymi porcjami przez cały dzień wiec tak zrobię a jutro skontaktuje się z lekarka.
Pije pije wodę i glukozę duuuuuuuzoWiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2015, 20:22