Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
zgredka wrote:Wychodzi na to, że ja sama najgorzej nazywam dziecko od gnojka po smroda..
My byliśmy na basenie.. Mała było grzeczna, ale po pewnym czasie trzeba było ją karmić..
Dziś lepszy dzień. Wczoraj w nocy się ostro spielismy, ale tego było trzeba. Zastanawiam się nad pójściem do psychologa, co by mi pomógł zaakceptowac sytuację..
Teraz oglądam przyjaciół..
Widzę każdy ma jakiś problem, a to teście, a to dziadkiem ehhh
Gorszy problem z tymi co mówią mi do dziecka jak do ułomnego, coś typu "cio tam niuniusiu", "a cio tam maś", " chceś na rąsie?"...o losie, nie trawię...zgredka, Malenq, Krokodylica, Lili83, justta lubią tę wiadomość
-
Manek, amco ten tesc.....zboczony czy co? No sorry alemco go interesuje czy maz ci piersi masuj? A meza nie ma? Niech on pomasuje
Mala wydarla sie na urodzinach kuzynki i juz wykapana lezy przy cycu. Mam nadz.ze dzis bedzie lepiej spala....
A mnei cos boli z prawej str.brzucha...ciezko okreslic gdzie dokladnie. Oczywiscie juz sie sfilmowalam, ze moze wyrostk i co Hanka bez cyca pocznie...i mleko strace.....ja to mam filmy -
Manku, w wolnej chwili zerknij na priv.
Boże, dziecko sie wyspalo, bo praktycznie cały dzien na dworze. A ja padam ;( śpię na stojąco, a ta teraz zabawy na macie uskutecznia
No i musze sie pochwalić, ze leżąc na brzuszku podnosi pupę do góry opierając sie na paluszkach u stop (o mamunciu, juz widze te ucieczki na czworaka)
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
No oczy w dupsku nawet trza mieć Lara, ćwicz już refleks i kondycję, jest "wesoło"
Mój uciekinier zapitala zawsze tam gdzie nie należy i łapie za to, za co nie powinien. No nie byłam na to przygotowana, na ten level, starość panie, starość
Malenq lubi tę wiadomość
-
Nenaaa wrote:No oczy w dupsku nawet trza mieć Lara, ćwicz już refleks i kondycję, jest "wesoło"
Mój uciekinier zapitala zawsze tam gdzie nie należy i łapie za to, za co nie powinien. No nie byłam na to przygotowana, na ten level, starość panie, starość
Szykuj sie, bo kolejny level jest jeszcze trudniejszy i stresujący dla matki...
-
nick nieaktualnyZgredko to ja gorsza, bo zdarza mi się "gremlinem" nazywać małą....ale jak ktoś by mi wypalił coś takiego to by w pałę dostał i tyle................
Nenaa a za zdrobnienia to już 100razy miałam kłótnie w rodzinie, NIE-NAW-IDZĘ tegoooooooooooooooNenaaa lubi tę wiadomość
-
Summerka wrote:Szykuj sie, bo kolejny level jest jeszcze trudniejszy i stresujący dla matki...
Summerka lubi tę wiadomość
-
Lara ready.
Jestem wykonczona...wizytacja ok, Jagoda spokojna i kochana, ja padam na twarz ide się prysznicować i spaaaaaaaaaaaaaaaaaaać.
spokojnej nocy:)
PS
dziś w windzie syn sąsiadów lat ok 7-8 mówi do nas " a u nas jest grzyb:) na co sąsiad się uśmiechnął...a syn dalej " mama wychodowała grzyba" hehe ośmiałam się na maxa...musimy ich zaprosić na piwko:)Malenq, Blondik lubią tę wiadomość
Maniek
-
Hehehe wczoraj mezowie a dzisiaj tescie;)nie proznujecie:)tesciow mam spoko i jak was tak slucham to nie mam na co narzekac:)
A co sie stalo Kroko?
Co ja to chcialam a maz odkupil swoje winy zobaczymy na jak dlugo:/
My do Leo zazwyczaj kluska mowimy albo Leonidas:)no dobra smrodek tez sie zdarza;)
Chcialam wam zdj z chrztu Leo podeslac bo brat dal na face ale ze nie mam linku to nie zapodam:(
Krokodylica lubi tę wiadomość
*******Gang18+*******B -
Hej laski
Widzę że stresujecie się teściami i durnymi pytaniami... Na teściów polecam studnięA na głupie pytania polecam mądre odpowiedzi
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/2a0db771028e.png
I nie stresujcie się. KP to nie obowiązek i znam dzieci, które cycka nie tykały a są zdrowe i wypasioneWięc luzzz
Ja jutro mam trzecie genetyczne USG, sprawdzimy narządy wewnętrzne. Mam nadzieję że będzie dobrzeLili83, Koniara, Malenq, Blondik, marissith, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Moja Hanusia chora
goraczki wysokiej nie ma bo tylko 37,5 ale w zw. Z tym ze baaaardzo mocno plakala dalam jej nurofen w syropue - forte....a ta po chwili zwymiotowala. Ale jak. Ona cala do przebrania, ja i spiworek do prania....teraz lezy i pojekuje.....jeny mam nadz.ze juz wymiotowac nie bedzie, bo z takim maluchem to chyba szpital od razu
-
Beszko ;( zdrowka dla Hani, oby szybko przeszło...
Oglądam masterchefa, ta laska co chciała siebie uratować to straszna sucz, oby wyleciała jak najszybciej
Ze tez tacy ludzie sie rodzą ;(
Uciekam spać
Dobranoc -
Ja też nie byłam karmiona
Mój obejrzał na balkonie taką scenę:
Dwóch pijanych chlopaczkow rozmawia, jeden pewniaczek opowiada malenkiemu jak się bić "musisz się kręcić, krecic i patrz na nogi" co demonstrował kręcąc się wokół tamtego jak czub, wreszcie tak sie zakrecil, ze popchnal malego nieprzygotowanego, tamten upadł
Wstaje i mówi "ej jak to się stało? Ale to działa stary"
A ja niestety musiałam wtedy karmić ;( choć sama relacja posrednia doprowadziła mnie do łez ..
Anuśka, LaRa, Lili83 lubią tę wiadomość