Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzien dobry?
Kurcze, obudziłam sie z bólem gardla, fuckchyba za bardzo sie rozebrałam wczoraj do pracy w ogródku, no i mam....
No i śniło mi sie, ze maz mnie zdradza... Ale jakoś sie nie wzruszyłam, bo sama bym siebie zdradziła, zmieniłam sie po urodzeniu dziecka ;( musze nad sobą chyba popracować, a sen to chyba podświadomość, albo... ?
Miłego fajniedzialku -
Cześć
Beszka - ojej, współczuje - zdrówka dla małej...
Lara, ja tez jestem nie do zniesienia;(
Tez oglądałam MC i to szok, ale niezle ja załatwili i tak nie mogła sie ocalić, a pogrążyła sie maksymalnie...
Anuska - kciukam, ale ten czas leci;)Anuśka lubi tę wiadomość
-
My dziś po południu lecimy na szczepienie żółtaczka i 5w1 więc pekam, a teraz lece z małą do Xero (jak zwykle wysyła jakieś papiery mojemu i pocztę chce oblecie) i do lidla bo wiecie dziś WIELKI SZAL w lidlu
(nie, nie płacą mi za to)
Zdrowia dla wszystkich mam i maluchowAnuśka, Lili83, Malenq lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny..ja nadal bez tel, wiec zadziej bede zagladac..
Maly lepiej, choc ostatnio mniej je..zaczal sie podnosic do siadania- w sumie ton juz czas:)
buziaki dla wszystkich
ps. nieco czytalam o relacjach z facetami i naprawde dziewczyny faceci sa dziwni, inni ale jesli chcecie jakos wspólnie życ, trzeba sie dogadac.. faceci nie lubią byc odsunięci..Krokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAri to dla Ciebie
http://dziecisawazne.pl/nie-mam-sily-mam-dosc-swoich-dzieci-jak-sobie-radzic-w-momentach-slabosci/
Zdrówka chorowitkom, u mnie powoli mijaWiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2015, 10:33
justta lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry chciałam sie pochwalić ze dziś moje jednojajowe bratanice przyszły na świat silne i zdrowe
Julia 2150 Pola 2350 ....znowu sie popłakałam ze szczęścia
LaRa, Summerka, Malenq, Blondik, marissith, Anastazjaaa, Nieukowa, justta, Lili83, Krokodylica lubią tę wiadomość
Maniek
-
Manku, gratulacje
i jakie wagi piękne
super...
A mi sie chyba tęskni za brzuszkiem... Czasami mam wrazenie ze coś/ktos mnie kopie od środka i sie ruszahihi wiem, wiem wali mi na łeb
Anuska, trzymam kciukasy!!! Odezwij sie po badaniuWiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2015, 11:40
-
LaRa wrote:Manku, gratulacje
i jakie wagi piękne
super...
A mi sie chyba tęskni za brzuszkiem... Czasami mam wrazenie ze coś/ktos mnie kopie od środka i sie ruszahihi wiem, wiem wali mi na łeb
Anuska, trzymam kciukasy!!! Odezwij sie po badaniu
Lara - chetnie sie zamenie na etapy: ja biore prawie 6 miesieczbe dziecko, a Ty brzuch...okej?
Manku, gratulacje!
Konwi - dovre wuadomosci.
zgredka - kciuki za szczepienie
LaRa lubi tę wiadomość
-
Dzięki laski:)
Zgredka kciuki zaciskamy:)
Konwalii gratulacje, niedługo Patrys będzie juz siedział ....jej jak to szybko mija.
Malenq, Justa, Bedzka a wy jak sie czujecie? Choróbska juz przeszły?
Powiem wam ze rano pocwiczylam z chodakowska niby 45 min ale jezu chryste zlana potem byłam tak jakbym wyszła spod prysznica, a i mięśnie mnie teraz jeszcze bolą. Mam nadzieje ze jakos uda mi sie wytrwać i do świat BN osiągnąć upragniona sylwetkę......by na wiosnę zmów ja sprzeniewierzyć kolejna ciąża jehehe
Blondik hop hop jak sie czujesz?
Lara a moze to tasiemiec ? .... Żarcik oczywiście ale szalona jesteś ja nieznosilam tych kopniaków zwłaszcza juz pod koniec.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2015, 14:06
justta, Summerka lubią tę wiadomość
Maniek
-
Hejka melduje ze u mnie tez lepiej juz, jeszcze cos na gardle siedzi, ale jest o niebo lepiej, w kolo wszyscy chorzy, Leos sie trzyma jak na razie i zaczal lepiej spac w nocy, odpukac dopiero drugi dzien ale to juz cos, milego dnia laseczki
zgredka, Malenq, MANIEK lubią tę wiadomość
-
Lara: nie wali Ci, bo ja miałam tak że dwa razy i nawet się zleklam że zaszlam w ciąże, choć z geniuszem, skoro kopie już w 3 tygodniu
Mała w trakcie szczepienia raz jeknela i koniec
Waga 7400 wzrost ponad 64 cm, więc szalejemy
Wcześniej w lidlu kypilys!y jedną zabawkę i body, bo reszta nie wydała mi się dobrej jakości, nie na cenę (jak pomyśle, że w ciuchach można kupić za parę zł i super jakość)
Po szczepieniu z kolei bylysmy na poczcie, jedną baba się ostro pieklila na kolejkę, a stała z rachunkami, na pewno NET ma (młoda) i sobie i innym by czas zaoszczedzila ale nie chciałam być złośliwa
Maniek: gratki dla brata i rodziny
A ja po basenie mam normalnie zakwas w udach, a prawie nic nie plywalam.. Zamierzam codziennie robić brzuszki z melbSummerka, Lili83 lubią tę wiadomość
-
Halo halo
Witam sie nieprzytomna
Hanka po zwymiotowaniu ten jeden raz jeszcze odbijala i chyba ja mdlilo. Plakala cala noc. Najorzej bylo o 4 rano. Wtedy maz ja przejal.....
Drzemki w ciagu dnia to koszmar, bo ona spi tylko na dworze. Gdy szla na poranna drzemeczke, to miala 38 st.i maz musial ja uspic na dworze. Potem w pralni siedzieliteraz tempka jej ladnie spadla bez zandych lekow i spi na dworze. Zaraz sie obudzi...apetyt kiepski. Nos zatkany i tyle. Mysle ze to chyba cos z zoladkiem....
Ja bez zmian, ale to chyba tez przemeczenie tak dziala, ze nie moge wyjsc z chorbska. Nie da sie przy 3 dzieci polezec....jeszcze gdyby H byla wieksza lub latwiejsza, np. Za dnia spala z cycem a na wieczor bezladnie sama....
Ale powiem wam jak sie dzis wkurzylam....Hanka kupy nie moze zrobic, wiec po ponad tygodniu walki roznymi naturalnymi specyfikami zadzwonilam dzis do przychodni, by wizyte umowc. Nie dosc ze musialam sekretarce, ktora nie ma zadnego medycznego wykrztalcenia wyjasniac co sie dzieje z moim dzieckiem, to jeszcze ta zadecydowala, ze mam sie zglosic to czegos takiego jak poradnia dzieci zdrowych, wiec jej tlumacze, ze Hanka nie jest zdrowa. Ma goraczke. W tej porani tylko pielegniarka przyjmuje i wiem co powie, bo wszystkie moje dzieci mialy podobny problem, wiec juz wszystkie te metody wykorzystalam i kupki brak. A ta dalej, ze ja mam do tej pielegniarki zadzwonic a ona przekaze lekarzowi i ten moze laskawie oddzwoni. Ja pierdole. Co to ma byc. Pielegniarka sie rozesmiala. Powiedziala, ze zrobilismy wszystko co kna mogla zalecic i pora na doktora. Powiem wam, ze szlag mnei trafil i skladam skarge do takiej instytucji, ktora pilnuje praw pacjemnta i rzeczywiscie zajumuja sie sprawami, bo juz 2 razy pisalam do nich w innych sprawach. A gdyby tak mala miala niedorzne jelita....to paranoja....
Maniek, ogromne gratulacje -
nick nieaktualny
-
On, Zgredzia słuszna waga Lusi
sadze, ze moja wazy podobnie, lecz jest dłuższa
fajnie, ze szczepienie przeszło ok
A co do "ruchów" to serio, tak jakby mi coś od czasu do czasu bulkało, czyli to jelita, bo w ciąży mam zamiar być za rok o tej porze
Beszko, toz to gorzej niż u nas na NFZ ;( pisz skargi gdzie się da!!! I oby Hani ulżyło z kupka
Ja korzystam z ostatnich ciepłych chwil i przyszłam z księżniczka do ogródka, mała śpi, mamuśka walnie Karmi i pózniej pójdziemy do domku. Jeeej jakie u mnie cudne niebo
Anuska, babo, jak badania???
Kroko, pracusiu
Blondik, masz skurcze?Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2015, 16:28
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
*witam się w smutnym nastroju.
Dostałam wyniki tsh, pomimo brania leków moje tsh rośnie teraz wynosi 4,25
Zwiększono mi dawkę ale jakoś zaczęłam się martwić...
Źle się czuję a syn się uparl żeby przyprowadzic kolegów
Męczą mnie dlosci a tu po domu biega trzech krzykliwych chłopców, bawią się w wojnę
Do tego zostałam wezwana na komisje lekarska z racji tego że jestem na chorobowym, niby wiedziałam że tak będzie ale dlaczego dowiedziałam się o tym dziś? W tak ciulowy dzień -
Anaa, wiem, ze się denerwujesz, ale nie masz już na nic wpływu. Pozatym gorsze wyniki tsh były i dzieci były zdrowe. Jak to moja endo powiedziała... Kiedyś się nie badało tarczycy a dIeci rodziły się zdrowe. Natomiast moja Glinka powiedziała, ze maluchy wysysają wszystko co najlepsze od matki.
A chlopcow możesz poprosić żeby bawili się ciszej.
Życzę poprawy samopoczucia. -
jestem, nadal z chorym gardłem (aż prowokuje do wymiotow), bez skurczów, bez objawów wicia gniazda, czopa nie widac...nic się nie dzieje, może to i dobrze, lepiej się najpierw wykurować... za to pociekło kilka kropelek z jednego cycka i jestem dumna jak paw
Jak czytam o waszych problemach z facetami to chocbym widziała mojego czasami...też ma tempo żółwia, na wszytsko czas... chyba mu zrobię fałszywy próbny alarm żeby wiedziec jak szybko się pozbiera
Anastazja, a jaką dawkę bierzesz? Tabletki bieresz rano pół godziny przed jedzeniem, zeby na pewno dobrze się wchłoneły?Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2015, 16:08
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Blondik, hehe zrób fałszywy alarm, zrób
a wtedy się okaże czy da radę czy nie
Chociaż opieka nad dzieckiem to co innego i gdy taki maluch przykładowo zacznie płakać to wszystko robi się ekspresowo
A gdy widzę ruchy posuwistno-odwrotne to mnie trzepie ;(
Z dzieckiem wszystko musi być rach-ciach, i trzeba już myślec na zapas o kolejnych krokach działania.
U facetów to nie działa -
Eh Beszko nie rozumiem takiego systemu "zdrowia" jesteś mama 24/h z dzieckiem i wiesz kiedy mu cos dolega a ludzie ze służby zdrowia traktują Cie jak panikare zamiast wam pomoc, skoro wykorzystałas juz wszystkie zalecane metody. Wytrwałości i zdrowia wam zycze.
Ana wiem ze to takie słowa tylko ale będzie dobrze zobaczysz, staraj sie myślec pozytywnie to wbrew pozorom ważne jest.
Blondik kuruj siei tak jak Lara mówi to dopiero pózniej sie okaże czy maz to typowy facet-ojciec czyli powolny wiecznie zastanawiający sie stary buc który sie nie rozdwaja hehe
Anuska bakterio co u Ciebie?Maniek