Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Zgredko, mnie malz wqrwia codziennie! I codziennie mu odpalam z jakimś chamskim tekstem, ale nie wytrzymuje czasami, bo on sie chyba czuje jak kawaler a nie ojciec i maz ;(
Ja musze myślec za nas wszystkich a i nauczyłam sie wcześniej juz planować co i jak i kiedy i robie czynności bardzo szybko, a u niego takie flaki z olejem, ze mnie nosi i kłótnia gotowa
Ech te chłopy -
nick nieaktualnyMlenqa
Neukowa, my nawet po CH chodzimy z małym...ostatnio bylismy kupowac garnitur dla męża to pani sprzedawczyni podeszła do wózka spojrzała na małego i rozmarzonym głosem mówi...ale pieknyA ja jej na to wiem, już chce mieć drugie, jest taki kochany
a ona spojrzała na mnie i pyta się to on wcale nie płacze ? ...hehe no cóż nie mam co narzekać jest cudowny :)Mój siostrzeniec płakał dzień i noc...biedny był i to od narodzin, ale duża winna była jej teściów, którzy nieakceptowali związku jej syna z moja siostra, bo wybrali mu inna zone i Gośka była zestresowana całą ciąże i potem jeszcze po ( mieszkali niby osobno, ale to było ich mieszkanie i przyjezdzali kiedy chcieli, grzebali jej w szafach sprawdzajac czy ma porzadek itp ;/)...do teraz sa do niej na dystans, ale udało się wytępić w nich to, że mówili do siostrzenca mój synusiu...jak teraz sobie mysle, ze ja w sumie nie mam co narzekac na tesciów..moja siostra top ma z nimi krzyz pański...
-
nick nieaktualnyLaRa wrote:Zgredko, mnie malz wqrwia codziennie! I codziennie mu odpalam z jakimś chamskim tekstem, ale nie wytrzymuje czasami, bo on sie chyba czuje jak kawaler a nie ojciec i maz ;(
Ja musze myślec za nas wszystkich a i nauczyłam sie wcześniej juz planować co i jak i kiedy i robie czynności bardzo szybko, a u niego takie flaki z olejem, ze mnie nosi i kłótnia gotowa
Ech te chłopyzgredka lubi tę wiadomość
-
No tak jak juz tak narzekacie to sie doloacze;)od dwoch dni ciche dni mamy:(ale nie odpuszcze
wczoraj mowie jestem wykonczina teraz twoja kolej na nocne wstawanie i wszystko byloby ok gdyby nie to ze obudzil mbie placz Leo nasluchuje i mowie do siebie nie idz ignoruj poradzi sobie po 15 min nie wytrzymalam wchodze do sypialni i ku..a spi stary buc odwrocony plecami do malego a Leo sie drze:(jak mozma spac przy takich dzwiekach to nie wiem!!!no ale mozna:(h.j mnie k...a bierze!sorry za slownictwo!teraz siedze puje szampana i knuje......
A tak w ogole to dobry wieczor!
Anuska rozbroilas mnie mnozeniem;)Nenaaa, Malenq, Krokodylica, zgredka lubią tę wiadomość
*******Gang18+*******B -
No, rzeczywiście...cieżko nie słyszeć
brak słów na tych facetów
Mnie drażni, a wręcz wqrwia gdy o coś proszę a on mi na to, ze sie nie rozdwoi, fuck a ja sie roztroic czasami umiem (i to nie tylko nerwowo)
BurakiLili83, Malenq, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Otototo mój kuzwa tez taki powolny, mowię dziś niech Jagoda poleży po jedzeniu trochę i potem przeżuć ja na brzuszek .... I w koncu zaczyna marudzić mowię bierz ja na ręce uspokój i hyc na brzuszek a ten zaczął sie zastanawiać co ma zrobić, to ja znowu no bierz ja ale oczywiście Jahoda juz sie wqu****a i rozpłakała na pół godz .... A teraz mnie pyta czemu ona sie tak rozpłakała ? Mowię bo tumanie ruszasz sie jak gowno w betoniarce, święty by sie wqu*** l a co dopiero dziecko.
Także rilax oni chyba maja takie zjebane geny.
Malenq super ze wytrzymałam:)
Misia rozbawiłaś mnie tymi parówkamiale głodnemu chleb na myśli:)
A gdzie Beszka, Konwalia, Pati i reszta gangusek ?
Lili83, LaRa, Malenq, Krokodylica, zgredka lubią tę wiadomość
Maniek
-
Kroko my planujemy chcrziny na początku listopada to jeszcze chwile poczekam bo nie wiem czy rozmiarowo będzie dobra. Jak Ci sie nie uda sprzedać do końca października moze trochę wcześniej i będzie rozmiarowo pasowała to chetnie ja od Ciebie kupie.
Krokodylica lubi tę wiadomość
Maniek
-
Lara, Maniek, Lili, jakbym czytała o swoim mężu...tez codziennie fight, bo on taki biedny, no nie ma czasu dla siebie, a ja to kurde mam..,dziś mamy gości i on of course se z nimi siedzi, a ja ogarniam mała..,ech, masakrach
Btw, Maniek mi Twoj awatar tez zawsze berlinki przypomina;)MANIEK lubi tę wiadomość
-
No, Anna sie wyspala i śpiewać jej sie zachciało.
Także ten...pospane
Tatuś chyba do 1 (jak nie dłużej) grał na xboxie wiec zaraz mu mała zaniosę a ja spróbuje pospać z godzinkę jeszcze
Dzien brySummerka, beszka lubią tę wiadomość
-
Misia leżę i kwiczę z parówek. Zaraz się zleję, daję słowo.
Co do siostry, jak mnie to wku*wia że teście potrafią komuś tak krwi napsuć!!!!
Ja dzisiaj do swojej "starej wszy" jadę na obiad...("stara wsza" ponieważ ostatnio do mojej Zuzi "pieszczotliwie" powiedziała "nasza mała gnidka". Bez komentarza.
Ja z teściową żyłam dobrze do czasu aż urodziłam dziecko.
A zaczęło się jeszcze w ciąży jak zadzwoniłam do niej i powiedziałam że będzie dziewczynka a ona mi na to "to trudno".
No ku*wa trudno, teraz widzi wnuczkę raz na miesiąc, mimo że mamy blisko. I dziś jadę tylko dlatego że ma urodziny, tak bym została w domu.Misi@ lubi tę wiadomość
-
Co do tych epitetów na mężów to się uśmiałam. Stary buc i burak. Haha.
Mój mnie też wkurza. Pytałam farfocla czy mam kogoś szukać do dziecka na 2 godziny dziennie czy on będzie z nią siedział żebym ja mogła pójść do firmy. Zadeklarował się że będzie z nią. I co? I g*wno. Jak pisała Lara: "nie rozdwoi się."
No buraki.
Maniek spoko, sukienka czeka. Zdjęcia kiepskie, ale ona naprawdę jest ładna na "żywo". Jak będzie rozmiar wtedy dobry to jeszcze Ci poszukam białe body pod spód, to będziesz miała cały komplet.MANIEK lubi tę wiadomość
-
U nas jak zwykle nocne imprezowanie.
Zuzia w spiworku! przemierzyla całe łóżko! I znalazłam ją w naszych stopach...
Po oswobodzeniu ze spiworka oparla się o mnie i z tej pozycji którą wczoraj dodałam zdjęcie trzy razy wstała i raz usiadła. Siala lala Zuza zapier*ala.LaRa, Malenq, Misi@ lubią tę wiadomość
-
Hejo,
Też się usmialam przy tekstach lili i mańkabeznadziejnie Ci kolesie
Malenq: tak jak zwyklemta są!a te!atyka, już nawet stan na wczoraj 22 było, że się rozstajemy, a dziś przyszedł i się przytulil, nawet doszło do poklotniowego ***
A z rzeczy strasznych to wyskoczył mi hemoroid, ale chyba tylko od targania małej, bo zawsze cwiczylam, teraz nawet nie siedze tak często i z toaleta ok a hemoroid gigant ;(
Mojej ze starych porodowych włosów został jeden kudelek na czubku głowy, a reszta nowe chyba ciemny blond
A i ta sprawą z księdzem gejem, no ją rozumiem można być gejem czy hetero ale co on mi tu wyskakuje z partnerem i w sutannie mi go tuli na wizji, jeszcze dodając, że zawsze będzie księdzem wrrrr -
Hej misie... Stało się to czego się obawialam, od wczoraj nie mam pokarmu od wczoraj udało mi się układać 60 ml na jeden posiłek a Zuzia ma jeść minimum tyle co dwie godziny... Nie poddaje się pije dużo wody i w ogóle... Ale nie mogłam dopuścić by mała byla głodna zwłaszcza że mamy jutro kontrolę wagi... Ze stresu i niewyspania mam strasznie wysokie ciśnienie i mega ból głowy... Proszę nie mówcie mi ze mam walczyć i sie nie poddawać bo i tak się czuję jak zla matka która nawet nie potrafi wykarmic dziecka.. Czuję się taka nieporadna nawet nie potrafię jej prawidłowo trzymać... Łapie mnie zajebista depresja... Teraz niunia śpi na moich rękach
-
I żebyś się przypadkiem winna nie czuła!!!!!
Myślę że jak się wyluzujesz to pokarm będzie. A jak nie będzie to podasz flaszkę. I nie daj się wpędzić w poczucie winy!!!
Ja pokarmu nie miałam i popatrz jak Zuzia na butli super jedzie.A najgorsze było to gadania naokoło że cycek i tylko cycek. Sorry, z pustego nikt nie naleje.