Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Fuck, wcięło mi post, a pisze z tel! No to raz jeszcze:
Misia:
- węzłami sie nie martw, moja Zuza ma je do tej pory (a wykryłem, gdy miała 4 mce), mogą byc po infekcji (Twoj ma wysypkę, to tez moze mieć wpływ), ale niekoniecznie, dzueci czasem maja je wyczuwalne i niczego złego to nie oznacza (wierz mi u mnie ten temat był przedmiotem paniki bardzo długo), a poza tym wchłaniać moja sie długo, dopoki nie robi sie twarde i sie nie powiększają - spokojnie.
- żółtaczka - moja Zuza tez miała długo, lekarz ze szpitala sugerowała nawrot toxo lub CMV, ale nasza mądra pediatra twierdziła, ze do 3 mcy zejdzie, ze to fizjologiczne i rzeczywiście, jakos po 2 mcach zeszła,
- karmienie- zgadzam sie z dziewczynami- siostra gada bzdury, jak zaczniesz eksperymentować z mm, to dopiero moze byc problem.
Lara, ja pomimo kataru i 37 stopni, pojechałam do pediatry, bo Zuza pierwszy raz tak miała, upewniłan sie, ze to tylko katar, podawałam jakieś leki i dziś okej. Ale ja panikara jestem, wiec mnie nie linczujcie;)
Beszka- ech, chłopy...
Smoku- coz Ci napisać: moja taka sama. A do tego jest lekarzem, a nigdy nue wypisała mi recepty, etc.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2015, 10:29
-
Juhu flora naturalna nic nie wyrosło! Później musze dryndnac co dalej z lekami itd wiec pewnie mleko zawinilo!
Ja właśnie wstałam z mala z drzemki i świat staje się piękniejszynie będę zajmować miejsca niewyspanym
Tesciowe cudowne kobiety gdzie jesteście!? z moja mama na nią gadamy póki Zosia nie kuma potem będzie trzeba uważać. Mój wie jaki mam stosunek do jego matki i dziadka jadę czasami bo wypada i tyle nie ma co się wysilać jak ktoś mi super obrabia.
Misia słuchaj Malenq. Może być milon przyczyn
Zosia miała przez jakiś miesiąc może dłużej krostki na policzkach same zeszły.
Głowy do góry i cycki tezMalenq, Summerka lubią tę wiadomość
-
U nas po spaniu, spadło coś w łazience i koniec drzemki.
Smoku, dobrze ze nic nie wyszło.
Co do teściowych to temat rzeka. Moja np wczoraj zaczęła "ojejowac" i "ojezusowac" bo z mała na dworze byłam, bo śnieg, deszcz i zimno
To spytałam, czy jak beda mrozy to mam w domu cała zimę przesiedzieć? "Ojej" -
Wy macie teściowe ja mam cała rodzine męża taka:( wczoraj ciotka ( siostra mojej teściowej) napisała SMS z gratulacjami córki - debilka po 3 miesiącach ( a zdjęcia dostała po porodzie) no i maz mówi ze pewnie cis chce, nie trzeba było długo czekać bo za kolka godz napisała czy moze u nas przenocować z córka bo jest we wro ? Pffffff wariatka odpisałam ze nie bo nie ma miejsca i mamy małe dziecko . Hotele sa kuzwa głupia dupa i tyle.
Smoku super ze jest czysto
Maniek
-
Czyli że powinnam się cieszyć, że nie znam matki mojego, a uznaje ona tylko byłą żonę?
Byłam z małą na spacerze w niebieskim misiowym kombinezonie po koledze. Oczywiście polazlam do sklepu na wagęgdzie wydałam na małą 19 zł a i w biedrze 50 zł bo rzuciłam się na 3 książeczki edukacyjne..
Misi@, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
My po wizycie u lekarza ( jednak poszłam bo kaszel zaczal sie nasilać) no i mamy infekcje - niby nic a jednak coś. No i mamy brać Cebion, syrop i jakiś blf saszetki do rozpuszczania.
-
Psotka, to mnie cala rodzina meza jest chora
Tescie oswiadczylo, ze beda we wtorki odbierac szkolne wnuki ze szkoly ( 3 chlopcow i w sumie ti chlopaki sami ida do tesciow)! W tym moja starszaka. Wszystko byloby ok, gdyby jakies minimalne zainteresowanie moim mlodszym synem. Ale nie. Jego maja w dupe za przeproszeniemmaly to widzi i mu przykro....i wlasnie tesciowa odwiozla starszaka i wyobrazcie sobie, ze tylko wysadzila go z auta i odjechala. Dobra z nami i Hanka, ktora nie wiem kim ta baba jest nie musi sie witac,ale moga sie z Leo chociaz orzywitac....strasznie mi przykro...a moze przesadzam?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej misie
U mnie nadal poker face ale już daje rade podnieść kącik ust na milimetr
mały krok ale cieszy...No i chyba skończy się też okulista bo oka nie domykam i jest tak przemeczone że widzę przez mgłę.... Cóż zawsze podobały mi się okulary
Zuzia ma coraz wiekszajuż przeorganizowalam ciuszki bo mi na długość z noworodkowych pajaców wyrosła, muszę jutro iść do pepco albo kika po jakieś śpiochy i kombinezon ma teraz... Bo miało być ciepło i mam tylko dresy i zimowy Kombinezon ale jeszcze dużo za duży no i czapeczki mam takie cieniutkie... Póki co ja na spacery nie mogę więc Młoda tylko wozimy autkiem i wietrzymy przy otwartym oknie ale trzeba kupić kombinezon i mąż będzie chodził na spacery sam póki ja nie mogę... Troszkę Was zaniedbalam ale albo siedzę przy małej albo sprzątam albo jestem na rehabilitacji lub ćwiczę dzioba... Ale zaglądam by nie przegapić poród Blondika
A i tak się bałam że Zuza nie przybiera... Teraz przybiera za bardzo i musimy ją oszukiwać robiąc jej słabsze mleczko bo dziecko powinno przybrać na dobę od 17-50 gram a Zuza osiąga 48 na dobę... Ech i tak źle i tak niedobrze
Edit 2: mąż mi się przeziebil kurna... Niedobrze byle mi małej nie zaraził bo mnie na moich lekach raczej nie da rady ale martwię się by malutka się nie rozchorowala... Ech napase go dziś gripeksem i już dostał Wit C 1000 dawkę uderzeniowaWiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2015, 20:46
-
Ari super ze nastrój u Ciebie lepiej
ćwicz i będzie dobrze. A no z tym karmieniem tak jest albo za mało albo za duzo, tak zeby nie było nudno hehe.
Beszko co za babsko głupie, powiedz jej zeby sie ogarnęła bo Leo widzi i rozumie takie jej glupie zachowanie i mu przykro.
U nas dziś ciężki dzień, śpiący i taki zamulony buuuArienna lubi tę wiadomość
Maniek
-
Wiecie co jest fajne na tym wyjeździe? Ze mój maz gotuje
. No bo jak ja małego usypian to w tym czasie on robi kolacje. W domy zdarza to się bardzo nieczęsto a tutaj ja moze ze trzy razy coś ugotowalam
. Dzisiaj była ryba miecznik, losos i smażona cukinia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2015, 21:21