Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hejka hejka
komp mi się zresetował i nie pamiętam gdzie skończyłam ale postaram się za chwilę nadrobić.
Przeczytałam Malenq o Twoim pomyśle na własny bisnen, działaj, działaj. Szkoda że u nas zusy i podatki takie bezlitosne, ale myślę że może Ci się udać.
Malenq lubi tę wiadomość
-
Kotka - i tak ma być
mój teraz na urlopie więc w nocy wstaje robić mleczko a ja przebieram
podział obowiązków jest git.
.. A jeszcze się pochwalę - mam już 5 kg mniej niż przed ciąża...aż dziwne bo przy tych silnych sterydach powinnam dużo jeść i tyc a tu waga leci...
jeszcze 5 kg i dojdę do wagi z liceum a 10 to będę ważyć tyle co w 8 klasie podstawówki
LaRa lubi tę wiadomość
-
Qrcze, napisałam posta i go nie dodało ;(
W skrócie:
Ari, super, ze z Toba jest poprawa, małymi kroczkami dojdziesz do normalności.
Zuzia cudna i rośnie jak na drożdżach
Aja spi, ale co chwile sie przebudza na chwilkę i spi dalej. Czuje ze cała nocka bedzie taka.
Zastanawiam sie nad kupnem nebulizatora, tylko: czy to serio pomaga? Czy nie bedzie to niepotrzebny wydatek? Czy sie sprawdzi? Omg ? I czy lepszy nebulizator czy inhalator?
No i jeszcze pytanko o puzzle piankowe. Jakie? Jakiej wielkości? I gdzie kupiłyście?
Moja to leniuszek wiec na razie zabawy sa na lozku
Dobranoc -
Nie znam się za bardzo ale inhalator to ten mały a właściwie chodzi o to ze trzeba koordynować wdech z wyrzutem leku a u dzieciaków to problem wiec nebulizaor raczej się sprawdzi. ..tak na mój rozum ale Malenq musi się wypowiedzieć to i ja na przyszłość posłucham
Ari hurra jesteś czaowomanGratuluję postępów i Zuzanny dressiary
Mojej cos się śniło i idziemy spać drugi raz
Spokojnej nocy!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2015, 22:26
Arienna lubi tę wiadomość
-
Arienna zdrówka dużo życzę
Będzie dobrze
Musi być
Beszka dawaj teściową do studni. Albo nie, za takie zachowani to do szamba z nią! Wstrętna baba!
Psotka fajnie masz z tym wyjazdemJa myślałam żeby z małą Mańką na ferie gdzieś wybyć ale ważniejszy będzie dla mnie zakup auta, więc chyba nic z tego nie wyjdzie
beszka lubi tę wiadomość
-
Lara: ja mam że smyka cyferki, sama kupilabym na allegro, ale kuzynką kupowała
Ari: przepraszam, ale usmialam się z poker face, super, że mała tak ładnie rośnie no i że Ty malejesz
Ja z kolei zre na potęgę od tygodniaArienna lubi tę wiadomość
-
Zgredka - nie przepraszaj
blaznowanie to mój sposób na radzenie sobie z problemami, jak już przywołam zdolowany mózg do porządku to zaczynam obracać wszystko w żart (oczywiście jeśli chodzi o mnie)... Ten typ tak ma
-
Czesc
Zgredka, a ile cm maja te puzzle? Zastanawiam sie czy nie odkupić z Olx.
U nas śpiewy od 5:40
Ari, cobys sie z ta waga do przedszkola nie zapędziła(zazdrość)
MiłegoArienna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa mam inhalator/nebulozator Philips dla całej rodziny z dodatkową maseczka i smoczkiem dla niemowląt, Polecam takie rozwiązanie....
Ari Lara ma rację, fajnie że waga ci leci w dół, ale jedz dziecko jedz bo sił potrzebujesz....
Nie mam puzzli bo mała i tak biega po całym domu....Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2015, 07:44
beszka lubi tę wiadomość
-
Dzien dobry
Za oare godzin moi rodzice u nas bedaa dom nadal nie jest ogarniety tak jak powinien (przez meza i tesciowa
)
Ja rowniez mam inhalatornebulizator philipsa. Cale szczescie od 2 lat nie byl uzywany
Co do puzzli, to tak jak Malenqu oisze. One chwile sluza jakos podkladka pod tylek dziecka a potem to tylko jako podkladka pod zabawki. My puzzli nie mamy. Mamy takie coos
http://www.fabrykawafelkow.pl/zabawki-czarno-biale-dla-niemowlat/7125-duza-dwustronna-mata-piankowa-playmat-mata-czarno-biala-049345002430.html
Jak dla mnei to troche za malea kupilismy po to, by mala uczyla sie na czyms na czym slizgac sie nie bedzie na raczka stac
bo u nas dywanow prak, jest drewno na podlogach mamy jeszcze rajstopy antypslizgowe an pierwsze dni/tyg.raczkow by sie nei rozjezdzala, a potem to juz ogarniete bedzie. Mata pozostanie jako podkladka pod zabawki
My sie tego jej raczkowania doczekac nie mozemy. Ona jak braci widzi, to az by poboegla do nich, a nie moze i sie wkurzai ryk. Tak samo jak widzi cos fajnego i chce to do paszczy wsadzic, a to za daleko....to ryk....
Ehhh czyli nie przesadzam z ta tesciowaAna masz racje...do szamba
Wiecie co...meza brata zona i roczna corka maja taka grype zoladkowa, ze wczoraj w szpitalu wyladowaly. Od tygodnia sie mecza. Tak sie zastanawiam czy to my im sprzedalismy. Tego dnia, ktorego u nich bylismy H wymiotowala wieczorem...ich corka zaczela 3 dni pozniej.....
KONWALIANKO odezwij sie! Co u Was? Mam nadz.ze Was grypa ominela a Tymek juz ok -
nick nieaktualny
-
hejka, jestem nadal w dwupaku. mam totalny spadek nastroju i niezbyt mam co pisać. czuję się beznadziejnie, w nocy mialam skurcze 2 h i znowu nic z tego. dobija mnie tyo wszystko, codzienne telefony i smsy od wszystkich czy to juz, glupie żarty... czuje sie jakby bylo ze mna cos nie tak, najpierw w ciąże nie umialam zajśc, teraz nie umiem urodzić ...ah :9 mam nadzieje, ze to hormony
miłego dnia -
nick nieaktualny
-
Blondik: przecież nie jesteś jeszcze po terminie.
Lara: a nie wiem ile maja cm te puzzle na ok 30-40 cm bok kwadratu.
Moja dziś obudziła się raz, a rano miałam cycku jak donice, jak mała puscila, to tryskalo na lewo i prawo, ale wczoraj stwierdziła, że jednak zdecydowanie wolniej się napelniaja.. -
Hej, Blondik luuuuzzz Madzia wyjdzie jak będzie gotowa
a te tel i SMS to mnie tez wkurzały strasznie ale to chyba każda z nas przechodzi.
Lara inhalator to zeby lek na ciepło podawać a nebulizator to na zimno chyba albo odwrotnie ktoś mi kiedys tłumaczył. Ja mam inhalator z lidladaje rade ale najcichszy nie jest. Obym go nie musiała używać, narazie nawilżacz włączam Jagodzie bo juz grzejniki śmigają .
Zgredka ale ta Twoja córa ma rzesiska matko ja nawet po odżywce rewitalash takich nie miałam.Maniek
-
Wybywam na spacer, mała nie chce spać wiec moze na spacerze sie wyśpi.
Właściwie to nie pytałam lekarki czy moge chodzic na spacery czy nie, ale ide. Niech sie chociaż mała wyśpi -
Maz z synem mlodszym pojechali po rodzicow
a ja sie jaram jakbym 5 lat miala i swiety mikolaj mial przyjechac. Wiecie rodzice = wiecej czasu dla mnie
jednego poranka spie. Przekazuje im wszystkie dzieci do wyszykowania do szkoly/ przedszkola plus Hanka - kaszka zabawa drzemak....a ja spie
chce tez dom porzadnie wysprzatac,a le zobaczymy czy czasu wystarczy...jak nie to w listopadzie przyjedzaja to bedzie okazja
Wiecie jaka ja nienormalna jestem...Hanka powinna juz do spacerowki, bo kazdy spacer (gdy sie obudzi) konczy sie jej noszeniem na rkach plus pchaniem wozka pod gorkeale mnie na sama mysl, ze juz nigdy przenigdy nie bede miala (swojej) malej dzidzi, ktora bym mogla w wozku glebokim powozic, to smutno sie robi i lzy w oczach sie pojawiaja. W zw. Z czy, wozimy w koszu na zakuoy poduszke
jak mloda sie budzi, to matka jej podklada i jest w poYcji polsiedzac. To ze nogami dodtyka juz konca wozka, to drobny szczegol
Jakbym wiedziala, ze w koljnej ciazy rzygac tyle ni bede, ze koljne dziecko byloby w koncu tym spokonym, co spi (Hanka od urodzenia ma problemy ze spaniem) to na 100% mialabym 4 .....ale sie rozmarzylam.
Nawet dzis mezowi powiedzialam, ze nie chce mis ei do pracy wracac. Mi! Tej co kocha swa robote! Moglabym tam raz w tyg.j jezdzic, oooo! Ale ze na mieszkanie w PL oszczedzam, po wczorajszej awanturze, to od marca trzeba rekawki zakasacWiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2015, 11:27
-
Manku: ja też uzywam revitalash
, ja swoje mam ciemne, ale te są chyba po ojcu, bo on ma jeszcze dłuższe i czorne..
Beszko: rozumiemfajnie, że rodzice przybyli i trochę odsapniesz
A ja czekam na @, dawać ją tu..