Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
A na co go przyjęli?
Maniek a na dietetyce dużo matmy jest???
W De nauczyciele nie maja kokosów ale całkiem ok pensje. Problem jest taki ze ja nie mam wykazy. Pedagogicznego. Ale to się da jakoś obejść.
Pomysł z nauczaniem jest stad ze odechcialo mi się pracować w nauce a w przemyśle za duży stres choć zarobki dwa razy pewnie takie jak w szkole
I dodało się dwa razy.
To napisze jeszcze.
Co zrobię wdonu? Piaskownice kupie i napelnie wanne zimna dokona woda. Ale serio obawiam się ze w domu, zima będzie miał za malo wrażeń
. Teraz ma dwie drzemki dziennie a spać najczęściej chce juz kolo 19.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2015, 17:18
-
Moja mama jak wraca z roboty to i tak robi do pracy, a co najmniej miesiąc przed końcem wakacji też coś przygotowuje więc nie wiem czy ma tyle wolnego
A na politechnikę polazl..
Malenq: a te ubranka to takie firmy moje ulubione George itdWiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2015, 18:56
Malenq lubi tę wiadomość
-
zgredka wrote:Moja mama jak wraca z roboty to i tak robi do pracy, a co najmniej miesiąc przed końcem wakacji też coś przygotowuje więc nie wiem czy ma tyle wolnego
A na politechnikę polazl..
Malenq: a te ubranka to takie firmy moje ulubione George itd
Tak, ale chociaz jesteś w domu, w przypadku zorganizowania opieki nad dzieckiem w wakacje, to duze ułatwienie, bo na normalnym etacie, biorąc po dwa tyg, zostaje jeszcze miesiac...
zgredka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tak Kotka na dietetyce dość duzo matmy chemii i biologi. I ta matma mnie odstrasza buu.
Zapomniałam odciągnąć mleczko a juz leżakuje i nie wstanę .... Dobranoc ... Widziałam reklamę ddtvn będzie jak zadbać o wygląd (.) (.) przy karmieniu... CiekaweManiek
-
Hejka hejka
zaglądam przelotem, Zuzia dzisiaj zaczęła siadać bez podpierania się.
Ostatnio organizuję jej co chwilę spotkania z innymi dziećmi bo jakaś taka bojaźliwa jest, jak tylko jakieś inne dziecko krzyknie, piśnie, to zaczyna płakać.
Więc poszerzam jej znajomości hehe.
Czy któraś z Was była by chętna na zakup po taniości np. zimowego kombinezonu dla malucha (mam 3, wszystkie niebieskie, więc mogą być dla chłopaka też), lub jakiś innych ciuszków? Jeśli tak, to porobię zdjęcia. A jak nie, to nawet sobie czasu nie tracę. -
Dobry wieczór.
Jesteśmy cały czas poza domem, więc dostęp do netu ograniczony. Tzn stały ale czasu brak.
Wpadłam żeby zobaczyć co u Blondik, ale widzę że bez zmian
oooo szkoła na tapeciepracuję w tym zawodzie 9 lat nie powiem żebym miała aż tyle wolnego
Ale nie chce mi się tego tutaj "udowadniać" ani nikogo przekonywać. Szkoda czasu. Btw... tyflopedagogika chyba przede mną
U nas wczoraj była taka zaskakująca sytuacja
dobranoc. Do zgadania pojutrzeWiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2015, 23:04
PsotkaKotka, LaRa, Malenq, Anastazjaaa, MANIEK, beszka, Nenaaa, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
YAS ale pewnie masz też jakas satysfakcje z pracy co?
Maz pije bimber z gospodarzem i reszta gości Agro a ja usypiam małego ale szal pal jest i nie zanosi się na spanie.
Dzisiaj jedliśmy ser cesu marzu-owvzy ser z larwami muszek w środku. Bardzo smaczny.
-
Pewnie, że tak. Uwielbiam moich uczniów. Ale musze przyznać, ze w pl w szkole coraz ciężej się pracuje. Odpowiedzialność za zdrowie i życie dzieci (już nie wspominając o odpowiedzialności nauczenia ich czegokolwiek) jest ogromna. Tutaj TYLKO policjanci i nauczyciele podlegają aż tulu kodeksom karnym. Żaden inny zawód nie (nawet lekarz). I tylko policjanci oraz nauczyciele są 24/h na służbie (o czym mało kto wie, z nauczycielami włącznie). Ale zawód piękny, choć znienawidzony własnie przez to "wolne" widziane oczami ucznia i rodziców
Blondik lubi tę wiadomość
-
Yas, gratki
Kinga robi niesamowite postępy (za to mojej ruszać sie nie chce)
Ja tam nauczycieli nie lubie (tzn kilka takich perełek mi sie trafiło) i od czasów LO mam wstręt do ciał pedagogicznych
Z góry przepraszam "nasze" zacne grono
Dobrej nocyMalenq lubi tę wiadomość
-
YAS a czego uczysz? Mi się ten zawód wydaje ciężki przede wszystkim ze względu na wypalenie zawodowe zwłaszcza jak ma się trudnych uczniów. W dzisiejszych czasach dzieci są czasem okropne i potrafią wyśmiać czy nawet poniżyć nauczyciela.
LARA zaszli ci za skore jacys pewnie szczególnie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2015, 23:57
-
nick nieaktualnyLara też nie lubię nauczycieli, sorki dziewczyny.... Trzeba mieć nieźle zrypaną psychę, albo być sado-maso żeby zostać nauczycielem.....
Yas ....masz kojec drewniany z elementów???? Jak się sprawdza???
NIO i Kinia zaraz zacznie chodzić.....brawoWiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2015, 07:54
LaRa lubi tę wiadomość
-
Hellol,
Pierwszy raz, ja wstałam - Zuza spi;)
Malenq, wiem, ze to nue do mnie, ale napisze;) ja od drewnianych wole te z siatki, bo z moim ruchliwym dzieckiem, ktore wręcz po nim szaleje, a wcześniej, próbując wstawac, ciagle sie obijali głowa, widziałabym tylko guzy i siniaki, a ja nieustający stan przedzawałowy;)Krokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny