Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Malenqu, super pomysl na interes
trzymam kciuki
Nenna, nie moge otworzyc fimiku
Zgredko czy dobrze rozumiem? Mala zaczela smoczek uzywac? Jak tego dokonalas? My caly czas staramy sie, ale H go tylko gryzie. Obecnie uzyw jako gryzakaMalenq lubi tę wiadomość
-
zgredka wrote:Super
A takie pytanie mi się nasunęło, czy mały będzie mówił po polsku?
Toż to Polak mały przeca, z ojca i matki. My do Niego po polsku nawijamy, hiszpańskiego nauczy się na ulicy i w szkole siłą rzeczy
Yasmin, Blondik, Krokodylica, Misi@ lubią tę wiadomość
-
dobryyyyy
Wiem Dziewczyny, że nie na każdy post jesteście w stanie odpowiedzieć. I wiem, że się tutaj wszystkie cieszymy z naszych wspólnych przeżyć
tatata i daadada to książkowe pierwsze sylabytak że tylko się cieszyć
Aja to śliczne imię. Sama kiedyś je "nosiłam" gdy moja kuzynka była małatak mnie "ochrzciła" i tak pozostało
Aja znaczy "opiekunka" tak do dzieci w bengalskim
nieco spóźnione, ale szczere 100 lat dla Diego.
(nie widziałam filmiku - burak)
Brawo dla Diego!!!! Kingusia tez tak robi. próbowaliście "kosi kosi"?
ogrodziłam Kingę płotkiem i kombinuje już by tu wstać. na razie trzyma się i klęczy na jednym kolanie
u nas sanki już czekają, i śpiworki i wsztskie potrzebne sprzęty
Kotko, ja też myślę o kolejnej podyplomówce. Logopedia mi się marzy od dawna.
współczuję Zgredziu katarku. u nas nie przechodzi zbytnio. jutro o 14:00 pediatra się kłania
Brawo dla Jagódki
Malenkq, trzymam kciuki za biznes. Jak nie spróbujesz to się na pewno nie uda...
tez myślę o maszynie do szycia, ale dla domowego użytku... Duzo szyję ale ręcznie więc wolno mi idzie. ostatnio uszyłam 2 mufki na rączkę do wózka. puchową i polarową
Jak wizyta?
ps. Kinga przerobiła dziś 2 piętki od chleba
aaaa Beszko. Problemy z kupką Twoje niuni są 100 razy poważniejsze niż Kingi i wiem, że próbowałaś już wszystkiego. Ale u nas ostatnio super poskutkowały suszone śliwki (te ze słoiczka) wymieszana z gorącą wodą. Taki ciepły napój. ruszyło ją po godzinie. Zrobiła już zdrowe kupki dziś. Same śliwki ze słoiczka tez nie poskutkowały
I tak sobie myślę, że może gdyby Hani podać taki drink regularnie co dzień powiedzmy po 30 ml
Blondiku, trzymaj się :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2015, 16:43
Nenaaa, LaRa, Blondik, Misi@ lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczęta,
U nas koszmarna noc - Zuzka taki katar ma, ze musieliśmy isc do pediatry - na szczescie to tylko katar. Ale spać nie moze, jeść nie chce;(
Malenq, super pomysł - bede trzymać kciuki.
Yas, o chlebek? Szybko, moja dopiero od niedawna.
Beszko, współczuje problemu z kupkami, bo wiem, co to znaczy...Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2015, 16:53
-
nick nieaktualnyBrawo Diego, po raz kolejny chłopie idziesz jak Lewandowski:-D
Wizyta ujowa....6m czekania, po Ty by osłuchała serce zrobiła EKG (coś nie bardzo wyszło), a USG już czasu nie było!!!!! Mają 10min na pacjenta, na dziecko!!!!! Wściekła jestem, bo znowu muszę iść prywatnie.....
Następną wizyty na nfz za 6m i tyle...... -
Malenq wrote:Brawo Diego, po raz kolejny chłopie idziesz jak Lewandowski:-D
Wizyta ujowa....6m czekania, po Ty by osłuchała serce zrobiła EKG (coś nie bardzo wyszło), a USG już czasu nie było!!!!! Mają 10min na pacjenta, na dziecko!!!!! Wściekła jestem, bo znowu muszę iść prywatnie.....
Następną wizyty na nfz za 6m i tyle......
Ze co? Cholerny NFZ
-
Malenq wrote:Brawo Diego, po raz kolejny chłopie idziesz jak Lewandowski:-D
Następną wizyty na nfz za 6m i tyle...... -
nick nieaktualnyGorzej, na pytanie mojego mezax"ale co oznacza ten wyrzut na EKG? To dobra zmiana? Czy zła? " padła odpowiedź (lekarz specjalista kardiolog dziecięcy szpitala uniwersyteckiego) "nie wiem, trudno powiedzieč".....
@?!#@?@#% myšlałam że zwyzywam babsko.....i tyle po wizycie -
nick nieaktualny
-
Malenq współczuje, ja to nawet nie chodzę na nfz żeby się nie wku****ć do pediatry też najpierw poszłam prywatnie ech szkoda gadać...najgorsze jest że to dziecko i taka znieczulica w tych cholernych dziadowskich lekarzach.
jejku widzę że coraz więcej dzieci ma katar:( tulam mamy i maluszki. Wracajcie do zdrówka.
Diego brawo !!!!Maniek
-
Dzisiaj widzieliśmy najglebsza dziurę Europy - 290m. Ale malo spektakularny widok bo ogrodzona. Za to droga na miejsce fantastyczna - serpentyny miedzy zboczami gór z widokiem na morze.
Mowicie ze juz śnieg? Rety to nam się udała pogoda na ślub w tamtym roku. 10go było piękne słońce i bardzo ciepło.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2015, 21:04
zgredka lubi tę wiadomość
-
Hej.
Malenq tulam! Baaaardzo ciężko trafić na kogoś z powołaniem tylko hajs hajs! Taki czasy mój by powiedział. Może też ale to przykre ze człowiek mały wielki człowiek to tylko pesel i punkty w kontrakcie. Przykro mi!
My siedzimy w domu już 2 tydzień jeszcze nie jest ok z Zosia ale kataru nie ma. Ojciec przeziebiony był na weekend ale spal osobno i w masce chodził.
Nadal czekamy na wyniki posiewu.
Spokojnej ciepłej nocki życzę!