X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 12 października 2015, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maniek, zdrowka.
    Na przeziębienie: miód, czosnek, cytryna, sok malinowy, Prenalen.

Ja co prawda nie Zakopane, ale odkręciłam kaloryfer. Za oknem śnieg z deszczem. Pokazywałam Ani ale sie nie zainteresowała.

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 12 października 2015, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak czytam o tym zimnie to mi się jednak odechciewa wracać.

Dzień dobry tak poza tym :)

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 12 października 2015, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co? Chciałabym jeszcze coś studiować. Tutaj nie ma ani studiów zaocznych ani wieczorowych ale są takie na odległość. Mójemu mężowi nie bardzo się to podoba bo sadzi ze to wymaga za dużo czasu no i powinnam iść do pracy. Niestety ma racje. Prace chce i muszę znaleźć ale czy wtedy znajdę jeszcze czas na naukę?
    Powiedział ze wspierał y bapewno studia informatyczne a mi się marzy coś kompletnie innego w stylu kulturoznawstwa czy pedagogiki.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2015, 08:38

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 12 października 2015, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PsotkaKotka wrote:
    MAENQ kciukam

NENA ja nie wiem jak obejzec bo w teł nie mogę

ANASTZJA zawsze chciałam ci powiedzieć ze strasznie podoba mi się imię twojego synka. Cudne jest.
    Oooo dziękuję miło to słyszeć

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 12 października 2015, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LaRa wrote:
    Witam zimowo, deszczowo ;(

Czas kupić sanki :)
    Ja dziś rano auto skrobalam :/ nie było tego dużo ale jednak nie lubię tej pory roku :/

Odliczam do świąt już nie mogę się doczekać.

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 12 października 2015, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blllleee snieg my juz po sniadaniu Zuza w szkole auto bylo zasypana

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 października 2015, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień bry, wizyta przełożona na 13:50 więc mamy trochę czasu....
    Ją ostatnio surowym czosnkiem się kupowałam i mała nic nie poczuła, ją również próbowałam mleka i nic w nim się nie zmieniło..?zatem zabobon straszny....

U mnie bez śniegu ale zimno....

Chodzi za mną pomysł na swój biznes (napaliłam się jak szczerbaty na suchary) ale že że mnie strachun to nie wiem czy coś wyjdzie, poza tym za nic nie wiem jak się do tego (do swojej firmy) zabrać....uhmmmmmmmmmmmm

Zdrówka potrzebującym ...

Anuśka lubi tę wiadomość

• LaRa Autorytet

Wysłany: 12 października 2015, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie wyłączyli prąd od 10-14 wiec hop mała do wózka i spacer w pierwszym tropiącym sie śniegu :/ oczywiście zapomniałam, ze jak nie ma prądu to i winda nie jeździ (głupek) no i walczyłam ze zniesieniem wózka z 3p.
    Spowrotem musze zawołać teścia to moze jeszcze z psem wyjdzie.
    A mała zakamuflowalam jak opcje niemiecka :)

mhsv3e5euobgbkf8.png
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 12 października 2015, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No zimą ;(

Miałam jechać do pracy po jakieś papiery, a tu lipa, nie będę z małą latała po tramwajach

Mała ma katar że hej
    Wczoraj przez to długo nie spała, marudzila..w nocy też, ja probowalam odciągnąć, ona płakała, ale glut gęsty zielony ładnie odchodził, a teraz nadal śpi, tak się najwyraźniej zmeczyla w nocy...

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • MANIEK Autorytet

Wysłany: 12 października 2015, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgredka współczuje, ja sie strasznie boje katarów i innej cholery u Jagody.

Malenq jak tak napisałaś to jakbym mojego męża słyszała...ale na szczęście w końcu się odważył i tak już drugi rok mija:) Także działaj!!! nie ma co zwlekać jak nie spróbujesz to się nie dowiesz czy się uda o ! a zacząć od czego hmm zależy jaki biznes mój mąż i mój brat z bratową zaczęli od dobrej księgowej która om podpowiedziała co po kolei należy zrobić:)może to jakaś wskazówka dla Ciebie?

hmm zrobiłam pranie i siedzę i czekam i patrzę i nie wiem na co bo od patrzenia się nie rozwiesi a wczorajsze jeszcze wisi na balkonie...ale nie chce mi się wychodzić na to zimno po suszarkę...no i Jagoda śpi akurat w pokoju...

Malenq lubi tę wiadomość

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• MANIEK Autorytet

Wysłany: 12 października 2015, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaaa jezu jezu śpieszę donieść że od wczoraj moja Jadźka sama trzyma głowę aaaaaaaaaaaa

Malenq, zgredka, LaRa, justta, Blondik, Krokodylica lubią tę wiadomość

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• zgredka Autorytet

Wysłany: 12 października 2015, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq: a napiszesz co to? Albo chociaż jaką dziedzina?Ją bardzo podziwiam ludzi, którzy maja swoje biznesy i osiągają sukces, poniekąd zazdroszcze im odwagi..

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 października 2015, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oczywiście związane z dzieckiem, rozmowami przy gorącym kubku czegoś, z testami i wypożyczalnią, ichustami i pieluchami wielo....ogólnie przytulne "coś" dla mam z dziećmi...moja znajomą ogłosiła mi że oficjalnie została doulą i doradcá chustowym i nie wie co dalej....a u mnie ten pomysł od kilku miesięcy psiedzi w glowie, do najbliższego sklepu o takim asortymencie jest 120km....

Ciężko jest opisać moje marzenie....na lokalnej grupie mamy non stóp narzekają, że Szkoda że u nas tego nie ma, czy tamtego...?albo że daleko na taki kurs itp. A one chciałyby pójść itp.

A mąż znowu chciałby wrócić do fotografii.....

Nie chce sklepu z sieciowym "badziewiem" dla dzieci, nie chce chiñskich ubrañ, chce od lokalnych mam które same coś szyją...chc3
    Chce w rogu maszynę do szycia, materiały, na ścianach zdjęcia w chustach czy nosidlach, spotkania z mamami chustojącymi i nie tylko..chcę Inicjatywy!!! Aby każda kobieta co zostanie mamą odkryła že to jest inny świat i że nie jest z Nim sama....

Ale czy zbytnio tomjest realne??? Nie wiem....czy jestem marzycielka...o tak!!!!
    Mąż powiedział, że zaryzykujemy, że nie pozwoli mi żyć z myślą "a co by było gdyby....."

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2015, 11:51

beszka, MANIEK, LaRa, zgredka, Blondik, Summerka, Misi@, Krokodylica lubią tę wiadomość

• MANIEK Autorytet

Wysłany: 12 października 2015, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq polej mezowi dobrze gada!

zgredka, Malenq lubią tę wiadomość

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• LaRa Autorytet

Wysłany: 12 października 2015, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq, trzymam kciuki za powodzenie w spełnieniu marzenia :) i trzymam kciuki dzis za wizytę!!!

Malenq lubi tę wiadomość

mhsv3e5euobgbkf8.png
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • justta Autorytet

Wysłany: 12 października 2015, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenqa super pomysl dzialaj, tez od paru lat kielkuje we mnie mysl o dzialalnosci, tylko odwagi brak i zawsze cos, marzenia trzeba spelniac, zycze szybkiej realizacji i mocno trzymam kciuki

U nas dzisiaj snieg padal hihi, przez chwile

Leos zasnal ja gotuje zupke dyniowa dla niego milego dnia

A kciuki za wizute Kosiu

Malenq lubi tę wiadomość

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 12 października 2015, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq: trzymam kciuki, DZIAŁAJ, jestem stopro za!! Dlatego ludzie przez NET kupują, bo nie maja nic fajnego obok..

Moja właśnie wydudlila 90ml mm z butli, dorasta a mi się tymczasem cycek napelnila, ściągnęła i znowu butla,a i smokalec też jest mniam, to dziwne, bo wcześniej zupełny odrzut...

Stale pada śnieg

Nieukowa, Yasmin lubią tę wiadomość

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Nenaaa Autorytet

Wysłany: 12 października 2015, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,
    Malenka kciuki za wizytę i powodzenia w realizacji planów ;)
    Dobrego dnia kobiety i dzieci :)

A tu Młody ćwiczy stanie bez trzymanki, cały czas ostro trenuje i już coraz dłużej wytrzymuje :)

https://m.youtube.com/watch?v=s79MQCpt64w&feature=youtu.be

Blondik, LaRa, Yasmin, Malenq, Misi@ lubią tę wiadomość

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • Blondik Autorytet

Wysłany: 12 października 2015, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq zaryzykuj, pomysł fajny, postarajcie się o dotacje, napisczie biznesplan i do dzieła. Rozumeim, że to ma być taki klubik dla Mamusiek :) Fajny pomysł :)

a ja nadal bezobjawowo, juz mnie to wszystko wkurza i plakac mi sie chce

Malenq lubi tę wiadomość

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 12 października 2015, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się zimowo i ja :) U nas już 15cm śniegu napadało :) Mam nawet bałwana na tarasie. No tego to jeszcze nie było żeby w październiku bałwana lepić ;D

Malenq ja popieram własną działalność. A jeśli jeszcze będziesz robiła to co lubisz to już szczyt marzeń :) Powiem Ci że warto. Ja zaryzykowałam, otworzyłam firmę i od ponad 5 lat tak z małżem żyjemy. Nie wyobrażam sobie powrotu na etat i siedzenia 8 godzin w biurze :) Samo rozpoczęcie działalności to pikuś. Tylko trzeba gruntownie przemyśleć rentowność działalności bo zusy i podatki są okrutne u nas niestety.

Blondik jejku... Współczuję Ci... Już pewnie nie masz siły. Może jakieś małe mycie okien? ;D

Summerka lubi tę wiadomość

‹‹ 1281 1282 1283 1284 1285 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ