Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Summerka: solarium może dlatego, że ja ani tuszu ani podkładu nie uzywam
A solarium należy do koleżanki, która uwielbia dzieci, więc ona nosiła mała a ja cyk na parę minut
Gardło mnie boli i nie wiem skąd ;(Summerka lubi tę wiadomość
-
YAS ja też się cieszę tylko nie na wszystko posty reaguje bo pisze z telefonu i czasem mi posty wcina.
Domi też mówi mamamama-od niedawna wydaje takie dźwięki jak płacze .
Poza tym ostatnio nauczył się 'abla bla bla'
BESZKO ja jakskoncze kp to chce użyć specjalnej masci z hormonami której teraz używać nie mogę. Lidze ze to pomoże.
W końcu słońce wyszło. Jedziemy na plaze dzisiaj znowu -
nick nieaktualny
-
Yas super zazdroscimy strasznie, u mnie tylko bababa i dadada dettt ggiiiieee i tym podobne mamy brak
Witamy w niedziele, jestem jak zombi, noc nieprzespana znowu, a Leos przesunal sobie godz spania na 21 o matkoYasmin lubi tę wiadomość
-
Wielkie gratulacje dla Kingi
buziaki ogromne
Moja mówi "aja aja aja", i my tez mówimy na nią aja
Jednak wybrałyśmy się w kombinezonie, bo zimnica i wiatrzysko niesamowite. Zimowe kurtki czas wyciągnąć
Aja w kościele pospiewala ze hoho
Teraz z ojcem spaceruje bo po wyjściu z kościoła usnęła, poszłyśmy na ogródek po jabłuszka i ugotuje kompocik, zobaczymy czy podpasujea takie ugotowane jabłuszko chyba małej nie zaszkodzi nie?
Dziś poszukam podawaczaYasmin lubi tę wiadomość
-
Yas gratulacje tez zazdroszczę i czekam na swoje mama:)
Psotka w wolnej chwili sprawdzę nazwę żelu na suchoty jaki mi gin poleciła z kwasem hialuronowym i cos tam jeszcze można używać przy kp, smarować 2x w tygodniu.
Solarium mm dziś pomyslałam o tym gdy wyszłam z psem rano i poczułam ze winter is comming:(
Misia super wyglądacie! Masz fajna fryzure:)
Ja wczoraj zrobiłam sobie z Jagoda selfie ale nie umiem tu dać foty a przez fotosik nie chce. Znacie inny sposób?
Wiecie mój to sie chyba dzieckiem zajmować nie chcedziś miał z nią spędzić cały dzień i co? Gowno wlasnie usypiam szkraba a ten pojechał na warsztat bo dziś mu sie zachciało rozrusznik w moim aucie naprawiać ( ale wcześniej mu nie przeszkadzało, jakieś 2-3 miechy)
Yasmin lubi tę wiadomość
Maniek
-
nick nieaktualny
-
Hej,
8 miechów dziś kończymy
Mój "mamuje" już od dawna. Lubi to słowoI tu przy okazji gratki dla Yasminowej Kingi! Jupi!
Diego też jest troszkę zawiedziony i smutny...bo żadna z cioć nie pochwaliła tego filmu z biciem przez Niego braw.
Ale tłumaczę Mu, że takie życie i trza być twardym
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2015, 17:13
Malenq, zgredka, MANIEK, justta, Yasmin, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Nenaa, wszystkiego najjjj dla Diego
sorry, ale filmiku nie widziałam, gdzieś musiał mi przemknąć
przepraszam
Zgredzia, a Ty kiedy miałaś geburstag? Bo imprezę miałaś a życzeń Ci chyba nie składałam.
Tak czy inaczej wszystkiego najlepszego i powodzenia w życiu osobistym i zawodowym -
Eee tam, my się nie gniewamy, prosimy przesyłać po stówce od każdej z cioć na nasze konto i zapomnimy o całej sprawie
https://m.youtube.com/watch?v=Am03k6vJ9bQSummerka, Misi@, Blondik, justta, Yasmin, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny