Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Psotka takie zalecenie lekarza ze jeśli chce rodzic SN po cc to min za 3 lata zeby dać mięśniom sie zrosnąć.
Lara Ania super wygladasuperasna czapka:)
Smoku oby było juz lepiej.
Malenq co u Was?
Nieukowa Radzio jak rasowy drapieżnikRadzio-Tiger
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2015, 20:06
Maniek
-
Summerka wrote:Tak, lekarz powiedział, ze z racji tego, ze niedawno miałam cc, to teraz na porod naturalny musze wyrazić zgodę, a tego na pewno nie zrobię. Moja Ginka zreszta tez potwierdziła - jesli teraz bede chciała cuecie, to bede miała. Porod naturalny mnie przeraża, dodatkowo ja jestem bardzo szczupła i nie mam w ogole bioder, bałam sie powikłań, bólu, etc.
Blondik, przepraszam, niechcący polubiłam;(
A pierwsze cc dlaczego miałaś?
Ja mieszkam w De i nie wiem jakie są tutaj reguły.
Czyli ty zaszlas gdzieś po pol roku od pierwszego cc? Ja bym się bala bo miałam monstrualny brzuch. -
nick nieaktualnyNieukowa Tygrysek cudowny :-*
Maniutku jeszcze trochę choroba nas trzyma....
Psotka to Ty nie wiedziałeś że Summerka jest z tytanu??? To suerhero w damskiej odsłonie.....
Laruś ano wiele mam pisze że na początku motylem się nie sprawdza...
Zgredziu solarium ło matko jedyna..? Ją już nie wiem jak to cudo wygląda heheh -
Zobaczyłam Radzia Tigerka i przypomniało mi sie, ze kupiłam Ani reniferka
ubrałam ja, stanęłam przed lustrem i mała zacżela piszczeć ze śmiechu
Dzieki MankuNieukowa, MANIEK, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Kurze
Kupiłam gotowe mleko dla dzieci ale Domi nie chce pic. A dzisiaj nasza rocznica. 10go października 2014 powiedzieliśmy sobie tak
. Dziś mój maz mnie zaskoczył i kupił róże gdzieś. Ehhh co to była za noc wtedy !!! Niezapomniana. Domu juz był z nami wtedy a ja tancowalam cala noc i poszłam spać dopier o 6tej żeby o 8mej juz wstać...Gdybym mogła to jeszcze raz chętnie zrobiłabym wesele
Nieukowa, beszka lubią tę wiadomość
-
Hehe zrobimy menazerie LaRa
Ja bym sie w ogole bala zajsc zaraz po ciazy... Nawet po SN. Chcialabym miec jeszcze jednego babla, ale tak za rok co najmniej...
Druga sprawa ze u mnie libido lezy i kwiczy. Kazde dotkniecie cyca przez meza to bol i mleko i po prostu nie sprawia mi to frajdy dopoki karmie -
No Radzio wygląda slicznie
Ja właśnie na allegro mam opatrzona aukcję z misiem
Laro: kupilam w entliczku ale nie wiem czy to tylko nie jest w krk, ale maja stronę i sklep internetowy
Mimo, że kupiłam na 4m to mała się ostro podkrztusila tak SE pchala do paszczy.
Moja nie chce spać. Teaz jest ponownie po kąpieli karmiona, ale słabo to widzę..
Ja czekam na paczkę z motylkiem kocykiem grubszym i kostką
Nieukowa: a mnie bardzo podnieca z kolei dotykanie piersiwiem, za dużo mowie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2015, 21:04
Misi@, Nieukowa lubią tę wiadomość
-
U mnie tez libido wynosi mniej niz zero ;( jak tak dalej bedzie to moj plan Zw z drugim dzidziusiem nie wypali heh
Zgredzia, ile płaciłas za podawacz? Musze poszukać na allegro, bo jak na razie w sklepach znalazłam siateczkowy. Co podałaś?
Ach, i mała spi, a ja musze jej zrobic manicure bo tak sobie policzek zadrapala jakby z kotem walczyła.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2015, 21:16
-
Super Ana
cieszymy się razem z Wami
Pewnie, ze sobie poradzisz
Ari, kochanaBiedna nasza. Życzę Ci dużo siły i wytrwania. Dasz radę :**
JA po cc planuję kolejną ciążę około maja/czerwca. Plan planem, ale co z tego wyjdzie...
Beszko, a próbowałaś podać suszonych śliwek? Widziałam takie w słoiczku w sklepie, chyba z gerbera.
Brawo dla Ani za nurki!!!
Blondikco tam?
jak się czujecie?
Jaaaaaaaaaaaki śliczny Tygrysekdo schrupania
U nas też motylek w odstawce. Kinga chyba jeszcze za mała
Psotka to już minął rok??? Ale zleciałoIle to my już tu wszystkie jesteśmy razem? hehehe
Też szukam tego lateksowego gryzaka, jakby ktoś coś słyszał to proszę o cynk
A muszę donieść, ze Kinga dziś zaczęła "mamma mamma maammmaaa" cały wieczór takMoja zdolniacha co z pieluszki sie wyswobodzić nie potrafi
Misi@, LaRa, Anastazjaaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej!
my po chrzcinach
za chwilkę Was nadrobię...rzucił mi sie Radzio = drapieznik jak to ująl Maniekświetne zdjęcie...
i doczytałamo Ari...tak mi przykro...zdrówka!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2015, 04:58
Yasmin, LaRa, Malenq, PsotkaKotka, beszka, Blondik, Ania_84, Anastazjaaa, MANIEK, marissith, Anuśka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzien dobry
Misia, Antoni przeslodki...no i mama jak ladnie wyglada
Radzio
Brawa dla Kingi
Yas, probowalismy wszystkiego: sliwka, gruszka, owsanka plus siemie lniane plus suszone morele, ten norweski cudny maltekstrakt, pojenie woda z kyzeczki, kubeczka, butelki itp. I nic. Niestety mala dostala lek po ktorym pojawila sie pieeeekna kupa i dzisiejsza nocka lepsza. Pobudek troche bylo,male bez placzu
Co do libido i sachary, to pmaietam, ze po pierwszej ciazy bylo strasznie. Sucho, libido ponizej zera....jak zakonczylam kp to wcale nie wrocilo do normy. Nie pmaietam oo jakim czasie bylo lepiej, bo szybko w 2 ciaze zaszlampo drugiej ciazy tez nie bylo fajnie,male ciut lepie....a teraz po 3 ciazy moj maz ma mnie dosc :p libido z czasow przedmalzenskich czy tam przeddzieciowych hehehehe oby tak dalej
Yasmin, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Hej, o mamunciu jak zimnoooo
Wybieram sie zaraz do kościoła i zupełnie nie mam pojęcia jak ubrać małaczy juz kombinezon?
Aha i jedziemy w gondoli. Wydaje mi sie, ze w gondoli bedzie jej cieplej (głupia ja?)
Normalnie idzie zima.... -
PsotkaKotka wrote:A pierwsze cc dlaczego miałaś?
Ja mieszkam w De i nie wiem jakie są tutaj reguły.
Czyli ty zaszlas gdzieś po pol roku od pierwszego cc? Ja bym się bala bo miałam monstrualny brzuch.
Hmm:) Tokofobia;)
Moja Ginka pow, ze optymalnie poczekać rok - poczekałem 9 mcy, pewnie czekałabym mniej, ale nie miałam @. Ostatnio jak byłam na IP, to ordynator mnie opieprzył, ze za szybko, ze dwa lata, ale po pierwsze ja nue zamierzałam drugi raz rodzic naturalnie, a poza tym chciałam mała różnice wieku. Opinie sa skrajnie rozne. Moja szwagierka tez chce teraz zajść, miała cc, mała ma 9 mcy, ale sie boi i zbiera opinie i kazdy radzi inaczej (kazdy lekarz), ostatni pow jej, ze jesli nie zamierza teraz SN, to moze rodzic. Mnie ten ordynator tylko nastraszył, ze teraz, z racji niedawnego ciecia plus łożyska na przedniej ścianie, jest ryzyko wyrośnięcia lozyska w bliznę...no i zakazał teraz zachodzić w ciąże następna przez dwa lata...
Misia- cud, miód i malina;) Antoś
Zgredka, solarium? Ja wczoraj kupiłam tusz i podkład i byłam mega happy - chucha - jakbym do spa pojechała;)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2015, 09:15