Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyYas, nena gratulacje dla Wasiwaszych maluszkow...
Moj natazie mowi. eeee i aaa i czasem mruczy jak kotek a dzis spi i jak chce go wybudzic to krzyk,foch i spi dalej...nie wiem jak go dobudzic na kapanie :pNenaaa, Summerka, Yasmin lubią tę wiadomość
-
Wszystkiego Naj dla Diega
Ja też nie widziałam filmiku ;(
Malenq: trzymam
Lara: na pewno składałaś, to było w czerwcu, ale robilam z koleżanka teraz z uwagi na mała, no i chciałam z koleżanką a ona miała teraz.
Dziewczyny trzymać kciuki za reprezentację
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2015, 20:24
-
Malenq kciukasy zaciskamy z Jagoda.
Nena cholera ja widziałam ten filmik juz wcześniej ale mam schizofrenie bo zapomniałam napisać ze bosko bije brawonawet mężowi pokazywałam.
Oglądam " nigdy w życiu" uwielbiam stenke i frycza w tym filmieNenaaa lubi tę wiadomość
Maniek
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMnie polozna odradzala czosnek bo może zmienić smak pokarmu i dziecko nie będzie chciało pić. Ją bralam rutinoskorbin. Na jedno posiedzenie 3 tabl. Paracetamol i pilam sok z w uciskanych owoców malin.KT można kupić w sklepie że zdrową żywnością. Za pół litra placilam 33 zł ale to mi pomogło Jutro ide kkupić już 3 butle tak profilaktycznie będę pić
-
nick nieaktualny
-
Witam my od 5 na nogach
zimno i pochmurno:( ale wlasnie widziałam na tvn24 śnieg w Zakopanem uuuuu.
Misia ja czosnek jadłam w ciąży wiec Jagoda zna ten smak.... Dziś spróbuje i zobaczymy jak to będzie.
Nie chce łykać tabletek, jeszcze ewentualnie sok z malin mam od rodziców, to bede pic.
W takie dni jak dziś to bym z pod kołdry nie wychodziła, ale ja to ja a ma córka ma inne zdanie.Maniek
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny