Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Blondik. ...cisza. pewnie już jej mamuśka zajęta kruszynka albo zbiera siły
czekam i niecierpliwie nóżkami przebieram
Byłam u teściowej jakoś przeżyłam ta godzinę bo nikt jej nawet na ręce nie chciał wziąć to nie!ważne ze zaliczone
Mój poszedł spać osobno bo nadal chory...
Zgredka i Malenq odezwały się grubaski puknijcie się w czolka
Spokojnej nocki życzę ja spadam
A siku ze strumienia całkiem spoko dostała maść do smarowania cipki czy jak moja mama mówi kokochyczyli nie jest źle
MANIEK, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Misia, ja nieMalenqu..ale pozwole sobie odpowiedziec....nasz olej kokosowy...tloczony na zimno i nierafinowany. Tylko taki tu sprzedaja. Pachnie kokosem. Nierafinowany nie...
Na raty pisze i zmieniam, bo przez H skupic sie nie mige na tym co pisze...mam nadz.ze mala zaraz zasnie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2015, 22:30
Misi@, Malenq lubią tę wiadomość
-
Witam juz jako mamusia. Madzia przyszła na świat przed 17. Waży 3700 g, ma 56 cm. Jest cudna. Ja czu je się fatalnie. Dobranoc kochane. Bez męża i super położnych chyba bym tam umarła:-)
Lili83, marissith, Izoleccc, Nenaaa, Nieukowa, zgredka, Anuśka, Misi@, Malenq, Arienna, Smoczyca1, LaRa, MANIEK, Summerka, Anastazjaaa, beszka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hehe Zgredka to zabrzmialo jakbym dziewica byla i pierwszy raz to robila;)spoko nie jest tak zle powiedzialabym nawet lepiej niz przed Leo;)
Co do butli to chyba z 3 tyg przed Leo raz dziennie z butli pil ale mm bo mojego nie chcial z butli a cos tydzien przed 2 razy dziennie a potem to samo zycie.....
U nas pielegniarka dobre zarabiaja do tego popoludniowki weekendy swieta takze nie ma ma co narzekac;)ale odpowiedzialnosc .....
Jam blondynka niebieskie oczy niska 160;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2015, 22:47
Misi@ lubi tę wiadomość
*******Gang18+*******B -
nick nieaktualnyBlondik gratuluje
zdrowka i szybkiego powrotu do formy
Anuska no już niedługo Twoja kolej! Teraz będziemy Ciebie wypatrywac
Ech mały śpi mi na klatce... Cudowne uczucie...coś czuje, że będę tęskni c za tym jak będzie dorosły. Już mowilam mężowi, że kolejne dziecko za 3 lata tak bym znów mogła po tym czasie poczuć to szczęście i docenić mój malutki cud. O ile się uda oczywiście, ale chyba innej opcji nie przyjmuje :pAnuśka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyO nie nie nie drugiego dziecka.....ją podziękuję i będę wszystkim innym kibicowač....
Blondiku GRATULACJE, witaj w jakże żadnym gronie mamuś, życzymy z Kosia zdrówka i buziaczki mojeje imienniczce
Zgredziu no zartujesz chyba chudzinko jedną..
Misia na tym co kupiłaś to smażyć możesz, swoje włosy olejowac....
A tak Jak Beszka napisała....
Misi@ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyO nie nie nie drugiego dziecka.....ją podziękuję i będę wszystkim innym kibicowač....
Blondiku GRATULACJE, witaj w jakże zacnym gronie mamuś, życzymy z Kosia zdrówka i buziaczki mojej imienniczce
Zgredziu no zartujesz chyba chudzinko jedną..
Misia na tym co kupiłaś to smażyć możesz, swoje włosy olejowac....
A tak Jak Beszka napisała....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2015, 06:14
Misi@, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Blondik gratulacje
niech Madzia rośnie zdrowo.
Spałam i ... Pies mnie obudził wrrr bo miał czkawkę kuzwa a teraz on spi a ja juz nie moge aaaaaa.
Zgredka Ty okrągła pffff chyba na uszach.
Ja sie moge pokazać ale nie umiem tu foty zamieścić a nie chce przez fotosik jak ktoś zna inny sposób to chetnie skorzystam.
Nieukowa Ja czasem odkładam Jadzke do łóżeczka w dzień jak robie obiad czy sprzątam i włączam jej karuzele także klin mi służy:) bo ona tylko po jedzeniu jest spokojna i umie sie zając sobą a ja sie moge oddalić na chwile.
Miłej niedzieli dziewczynki i chłopcy oraz mamy... I tatusiowie
Maniek
-
Witam,
Nie powiem nic nowego...spać #%&-$#&%$# fak!
Dobrej niedzieli!
Maniek, co do wstawiania zdjęć, wejdź tu http://naforum.zapodaj.net i tam załadujesz fotę, pojawi Ci się link z Twoim zdjęciem, który kopiujesz i wklejasz tutaj. Tam będzie kilka linków, wybierasz ten pod którym napisane jest by wstawić na forum. Mam nadzieję, że jasno się wyraziłam, hehe, bo mam problem z racjonalnym myśleniem, brak snu, te sprawy. -
nick nieaktualny