Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Zamówiłam właśnie dla Ani siostrzyczkę szczeniaczka
mam nadzieje, ze jej sie spodoba. Babcia kazała kupić na pół roczku 
Jakbyście chciały to na allegro jest najtaniej.
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Mało mam nadziei na to, że szybko się poprawi, Malenka. Takie egzemplarze te nasze dzieci... Coś około 3 roku życia...podejrzewam, że może lepiej pośpią wtedy, HaHa!Malenq wrote:Nenaa kiedy to sie skończy???????
Ale ja do tego czasu osiwieję, oszaleję, zdziczeję, postarzeję się i wszystkie tym podobne.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2015, 10:06
-
nick nieaktualny3lata.????? To jak skazanie....obym jeszcze nie zwariowała.... Brak snu to nie najlepszy doradca życiowy.....
Dziewczyny a moglybyście napisać czym się zajmujecie / zajmowały się się przed dzieciątkiem???
Ją jestem po socjologii gospodarczej i ekonomii,pracowała w turystyce w Puszczy Białowieskiej....wcześniej we Włoszech trochę, w Niemczech i w logistyce i spedycji.....
Kroko i blondik to wiem czym się zajmują....
Jak bardzo zmieniło się Wasze życie ???? U nas wszyscy znajomi "odpadli"... Czasem z małżem czujemy się jak na bezludnej wyspie, a życie upływa nam na guganiu, przewijanie i karmieniu i lulaniu itp itp itp
-
nick nieaktualnyMalenqa ja zajmuje sie doradztwem zawodowym osob z niepelnosprawnoscia. Prowadzilam tez warsztaty, pisalam projekty i je realizowalam ( zwlaszcza dla osob z zaburzeniami psychicznymi i niewidomymi)

Ale w czasie studiow pracowalam tez w macu, w markecie, bylam opiekunka do dzieci i kierowalam zespolem ludzi w korporacji...takze mam rozne przerozne doswiadczenie. Od kilku lat skupilam sie na osobach niepelnosprawnych i wspomaganiu ich rozwoju.
Teraz mysle o uzupelnieniu swojej wiedzy i ciagle mam nowe pomysly...nie moge sie zdecydowac ;p nawet przez chwile mialam fundacje, ale z kolezanka, kt byla b konfliktowa, wiec spasowalam
Mysle by po powrocie cos zmienic...
Edit moj tez niespi w nocy
wiec lacze sie z Wami
teraz maly spi i bierzemy go do kosciola...mama nadzieje, ze nie obudzi go glodomorra bo wowczas jest lament
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2015, 10:48
Malenq lubi tę wiadomość
-
https://photos.google.com/photo/AF1QipNThSuhVr-H7W2YRz-_Bp08bCZDJ3Z5Slw0MjQ9
to są my:) z lekka niewyspane ale szczęśliwe.
Malenq ja jestem prawnik po aplikacji komorniczej i w tym zawodzie pracuje (teraz zapewne lecą w moją stronę różne epitety:)nie nie zabieram ciągników nie-dłużnikom. teraz jak już wiecie chce się nauczyć jeszcze innego zawodu bo nie wiem jaka przyszłość mnie czeka:(
edit:
a w czasie studiów pracowałam w biedronce i firmie transportowej:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2015, 10:50
Malenq lubi tę wiadomość
Maniek

-
Życie zmieniło się baaardzo...tak jak i u większości z Was. Siedzę w domu i wychowuje chyba

Z zawodu jestem fizjoterapeuta pracowałam w szpitalu i w mniejszym zakładzie wiadomo prywatnie ale z dojazdem i kiedyś tam w szkole jako pomoc biurowa czy sekretarka
Po powrocie...nie wiem bo to potrwa zanim wrócę. Ale raczej nie chce wrócić do poprzedniej pracy...
A znajomi hmm nasi wspolni są choć niewielu. I ja mam kilka koleżanek ze studiów ale bez szału
-
https://photos.google.com/photo/AF1QipMwlCWVAcPYiSdvK_DyTnQBisjUrl5EZWMjfWCV
to z wczoraj
co do znajomych po studiach i aplikacji wykruszyli się jak czerstwa buła, została nam jedna para -przyjaciół reszta to tak okazjonalnie bez szału.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2015, 10:54
Maniek

-
Blondik wielkie gratulacje, teraz zaczyna się prawdziwą przygoda

Anuśka kibicuje aby go grudnia szybko zlecialo.
Maniek nie otwierają mi się twoje linki.
Poszac linki tłumacz wpisał mi malinki i teraz mi się chce malin
Anuśka lubi tę wiadomość
-
Ja po turystyce, mgr hotelarstwa. Jednak zawiedziona byłam(jestem) studiami, bo zamiast przedmiotów z naciskiem na geografie, czytanie map i ogólnie rozumiana turystykę, było tam mnóstwo marketingu, psychologii (pół roku odpadło) i żajec matematycznych, rachunkowości, statystyki itd. Geografia TYLKO 2 sem

Wcześniej odbywałam staże w. Prokuraturze i spółdzielni mieszkaniowej. Uwielbiam prace biurowa i papierki
I tak odnalazłam sie w firmie w której pracuje moj maz
firma Zw z budownictwem.
Do "wyuczonego" raczej nie wrócę ;( a szkoda, bo podróże uwielbiam...
Maniek, Twoje foty nie działają
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2015, 13:06
Malenq lubi tę wiadomość
-
Blodnik, gratuluje

Malenqu, wiecej zadnych dieci powiadasz
tez tak mialam po Leo....przeszlo po 3 latach.
Co do niespania, to was nie pociesze
jak skoncza jesc w nicy, to zaczna sie koszmary i inne leki....a potem przychodzenie w nocy do rodicow....jak zacznie sie przedszkole, to bedzie jeszcze gorzej, bo dojdzie chorowanie, np.bedziecie sie budzili majac placzace dziecko w lozku, ktore np.na was zwymiotowalo 
Co do zmian w naszym zyciu, to teraz wszystko kreci sie wokol dzieci....i ich znajomych, ktorzy ciagle u nas przesiaduja
Zawod: pracuje w jednej znajwiekszych firm, ktora dziala w przemysle naftowym. Zajmuje sie pisaniem kontraktow, ngocjacjami oraz follow up podpisanych juz kontraktow. Mam pare osob, ktore sa w moim zespol. Praca bajka, tylko tudno jak ma sie dzieci
takze kobiet w tej dziedzinie niewiele....a szkoda...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2015, 13:08
Malenq lubi tę wiadomość
-
Maniek mi też się linki nie otwierają
Spróbuj na zapodaj.pl
Ja z wyjątkiem epizodu rocznego z malowaniem ozdób choinkowych (które mi się baaardzo podobało) to od zawsze handlowiec. Najpierw sprzedawca w hurtowni elektro-instalacyjnej, później miałam swój sklep internetowy z oświetleniem a ostatnie kilka lat pracowałam jako przedstawiciel handlowy. Teraz mam plan po Maryśce robić kolejne dzieciątko (ciekawe czy mi się nie zmieni po porodzie
) więc planów na karierę zawodową chwilowo brak. Wstępnie jestem umówiona że wracam do wydawnictwa za 2 lata pracować nadal jako przedstawiciel ale ta gonitwa za targetami, te terminy, cele i wieczne pretensje że powinniśmy robić więcej i więcej... No nie wiem czy mam ochotę na taką gonitwę ponownie... Bardzo sobie cenię teraz spokojne i powolne życie
Pomalutku piszę książkę i podoba mi się to więc może tym powinnam się zająć
A tak serio to ja jeszcze nie wiem kim chcę być jak dorosnę
Malenq, Izoleccc, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
A ja jak często piszę i jestem prawnikiem (jest taki żart, jak poznać prawnika w towarzystwie? ... Sam Ci powie) po aplikacji sędziowskiej a czy będę sędzią? Jak Bóg Krajowa Rada Sądownictwa i zgromadzenie sędziów da..
Do pracy w sądzie wraca za 3tyg
Co do znajomych to sama wyszła z towarzystwa, a z tym z kim chce to kontakt mam..
Anuśka lubi tę wiadomość
-
Zgredka to Ty tak jak ja. Też sama wyszłam z towarzystwa. Tylko u mnie to jakaś dziwna forma nieprzystosowania społecznego
Teraz kontakt mam z równie dziwnymi jednostkami 
Już za 3 tyg do pracy? Jak ten czas zapitala
-
http://naforum.zapodaj.net/af6fb279ae99.jpg.html
może teraz wam się uda nas zobaczyć
edit : jeszcze jedno:
http://zapodaj.net/0e8632070981b.jpg.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2015, 15:09
Nieukowa, Anuśka, zgredka, Lili83, LaRa, Arienna, marissith, Nenaaa lubią tę wiadomość
Maniek

-
nick nieaktualnyBoziuuuuuu zakochałam się w Jagodzie..... Jakie oczęta, a usteczka w serduszko się układają....słodka jest. ....no nie,kolejną która ma krótkie włosy.....super....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2015, 15:27
MANIEK, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jagoda - cudo.
Ja z wykształcenia mgr filologii polskiej i licencjat z pedagogiki, ale nigdy nie pracowałam w zawodzie. Pracujemy z mauzem w sektorze elektroenergetycznym, jedynej takiej firmie w Polsce, ja zajmuje sie projektami unijnymi i aktualnie (znaczy przed Zuza) pracowałam przy bardzo dużym projekcie - ostatnio nawet nasza pani premier o nim w Brukseli mowila;) no to sie pochwalilam;) ale to było przed Zuza, wróciłam na dwa miechy i znow: kaszki, kupki, etc;) ale co tam...
MANIEK lubi tę wiadomość