Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Zamówiłam właśnie dla Ani siostrzyczkę szczeniaczka
mam nadzieje, ze jej sie spodoba. Babcia kazała kupić na pół roczku
Jakbyście chciały to na allegro jest najtaniej.Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Malenq wrote:Nenaa kiedy to sie skończy???????
Ale ja do tego czasu osiwieję, oszaleję, zdziczeję, postarzeję się i wszystkie tym podobne.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2015, 10:06
-
nick nieaktualny3lata.????? To jak skazanie....obym jeszcze nie zwariowała.... Brak snu to nie najlepszy doradca życiowy.....
Dziewczyny a moglybyście napisać czym się zajmujecie / zajmowały się się przed dzieciątkiem???
Ją jestem po socjologii gospodarczej i ekonomii,pracowała w turystyce w Puszczy Białowieskiej....wcześniej we Włoszech trochę, w Niemczech i w logistyce i spedycji.....
Kroko i blondik to wiem czym się zajmują....
Jak bardzo zmieniło się Wasze życie ???? U nas wszyscy znajomi "odpadli"... Czasem z małżem czujemy się jak na bezludnej wyspie, a życie upływa nam na guganiu, przewijanie i karmieniu i lulaniu itp itp itpKrokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMalenqa ja zajmuje sie doradztwem zawodowym osob z niepelnosprawnoscia. Prowadzilam tez warsztaty, pisalam projekty i je realizowalam ( zwlaszcza dla osob z zaburzeniami psychicznymi i niewidomymi)
Ale w czasie studiow pracowalam tez w macu, w markecie, bylam opiekunka do dzieci i kierowalam zespolem ludzi w korporacji...takze mam rozne przerozne doswiadczenie. Od kilku lat skupilam sie na osobach niepelnosprawnych i wspomaganiu ich rozwoju.
Teraz mysle o uzupelnieniu swojej wiedzy i ciagle mam nowe pomysly...nie moge sie zdecydowac ;p nawet przez chwile mialam fundacje, ale z kolezanka, kt byla b konfliktowa, wiec spasowalam
Mysle by po powrocie cos zmienic...
Edit moj tez niespi w nocywiec lacze sie z Wami
teraz maly spi i bierzemy go do kosciola...mama nadzieje, ze nie obudzi go glodomorra bo wowczas jest lament
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2015, 10:48
Malenq lubi tę wiadomość
-
https://photos.google.com/photo/AF1QipNThSuhVr-H7W2YRz-_Bp08bCZDJ3Z5Slw0MjQ9
to są my:) z lekka niewyspane ale szczęśliwe.
Malenq ja jestem prawnik po aplikacji komorniczej i w tym zawodzie pracuje (teraz zapewne lecą w moją stronę różne epitety:)nie nie zabieram ciągników nie-dłużnikom. teraz jak już wiecie chce się nauczyć jeszcze innego zawodu bo nie wiem jaka przyszłość mnie czeka:(
edit:
a w czasie studiów pracowałam w biedronce i firmie transportowej:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2015, 10:50
Malenq lubi tę wiadomość
Maniek
-
Życie zmieniło się baaardzo...tak jak i u większości z Was. Siedzę w domu i wychowuje chyba
Z zawodu jestem fizjoterapeuta pracowałam w szpitalu i w mniejszym zakładzie wiadomo prywatnie ale z dojazdem i kiedyś tam w szkole jako pomoc biurowa czy sekretarka
Po powrocie...nie wiem bo to potrwa zanim wrócę. Ale raczej nie chce wrócić do poprzedniej pracy...
A znajomi hmm nasi wspolni są choć niewielu. I ja mam kilka koleżanek ze studiów ale bez szału -
https://photos.google.com/photo/AF1QipMwlCWVAcPYiSdvK_DyTnQBisjUrl5EZWMjfWCV
to z wczoraj
co do znajomych po studiach i aplikacji wykruszyli się jak czerstwa buła, została nam jedna para -przyjaciół reszta to tak okazjonalnie bez szału.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2015, 10:54
Maniek
-
Blondik wielkie gratulacje, teraz zaczyna się prawdziwą przygoda
Anuśka kibicuje aby go grudnia szybko zlecialo.
Maniek nie otwierają mi się twoje linki.
Poszac linki tłumacz wpisał mi malinki i teraz mi się chce malinAnuśka lubi tę wiadomość
-
Ja po turystyce, mgr hotelarstwa. Jednak zawiedziona byłam(jestem) studiami, bo zamiast przedmiotów z naciskiem na geografie, czytanie map i ogólnie rozumiana turystykę, było tam mnóstwo marketingu, psychologii (pół roku odpadło) i żajec matematycznych, rachunkowości, statystyki itd. Geografia TYLKO 2 sem
Wcześniej odbywałam staże w. Prokuraturze i spółdzielni mieszkaniowej. Uwielbiam prace biurowa i papierki
I tak odnalazłam sie w firmie w której pracuje moj mazfirma Zw z budownictwem.
Do "wyuczonego" raczej nie wrócę ;( a szkoda, bo podróże uwielbiam...
Maniek, Twoje foty nie działająWiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2015, 13:06
Malenq lubi tę wiadomość
-
Blodnik, gratuluje
Malenqu, wiecej zadnych dieci powiadasztez tak mialam po Leo....przeszlo po 3 latach.
Co do niespania, to was nie pocieszejak skoncza jesc w nicy, to zaczna sie koszmary i inne leki....a potem przychodzenie w nocy do rodicow....jak zacznie sie przedszkole, to bedzie jeszcze gorzej, bo dojdzie chorowanie, np.bedziecie sie budzili majac placzace dziecko w lozku, ktore np.na was zwymiotowalo
Co do zmian w naszym zyciu, to teraz wszystko kreci sie wokol dzieci....i ich znajomych, ktorzy ciagle u nas przesiaduja
Zawod: pracuje w jednej znajwiekszych firm, ktora dziala w przemysle naftowym. Zajmuje sie pisaniem kontraktow, ngocjacjami oraz follow up podpisanych juz kontraktow. Mam pare osob, ktore sa w moim zespol. Praca bajka, tylko tudno jak ma sie dziecitakze kobiet w tej dziedzinie niewiele....a szkoda...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2015, 13:08
Malenq lubi tę wiadomość
-
Maniek mi też się linki nie otwierają
Spróbuj na zapodaj.pl
Ja z wyjątkiem epizodu rocznego z malowaniem ozdób choinkowych (które mi się baaardzo podobało) to od zawsze handlowiec. Najpierw sprzedawca w hurtowni elektro-instalacyjnej, później miałam swój sklep internetowy z oświetleniem a ostatnie kilka lat pracowałam jako przedstawiciel handlowy. Teraz mam plan po Maryśce robić kolejne dzieciątko (ciekawe czy mi się nie zmieni po porodzie) więc planów na karierę zawodową chwilowo brak. Wstępnie jestem umówiona że wracam do wydawnictwa za 2 lata pracować nadal jako przedstawiciel ale ta gonitwa za targetami, te terminy, cele i wieczne pretensje że powinniśmy robić więcej i więcej... No nie wiem czy mam ochotę na taką gonitwę ponownie... Bardzo sobie cenię teraz spokojne i powolne życie
Pomalutku piszę książkę i podoba mi się to więc może tym powinnam się zająć
A tak serio to ja jeszcze nie wiem kim chcę być jak dorosnę
Malenq, Izoleccc, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
A ja jak często piszę i jestem prawnikiem (jest taki żart, jak poznać prawnika w towarzystwie? ... Sam Ci powie) po aplikacji sędziowskiej a czy będę sędzią? Jak Bóg Krajowa Rada Sądownictwa i zgromadzenie sędziów da..
Do pracy w sądzie wraca za 3tyg
Co do znajomych to sama wyszła z towarzystwa, a z tym z kim chce to kontakt mam..Anuśka lubi tę wiadomość
-
Zgredka to Ty tak jak ja. Też sama wyszłam z towarzystwa. Tylko u mnie to jakaś dziwna forma nieprzystosowania społecznego
Teraz kontakt mam z równie dziwnymi jednostkami
Już za 3 tyg do pracy? Jak ten czas zapitalaKrokodylica lubi tę wiadomość
-
http://naforum.zapodaj.net/af6fb279ae99.jpg.html
może teraz wam się uda nas zobaczyć
edit : jeszcze jedno:
http://zapodaj.net/0e8632070981b.jpg.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2015, 15:09
Nieukowa, Anuśka, zgredka, Lili83, LaRa, Arienna, marissith, Nenaaa lubią tę wiadomość
Maniek
-
nick nieaktualnyBoziuuuuuu zakochałam się w Jagodzie..... Jakie oczęta, a usteczka w serduszko się układają....słodka jest. ....no nie,kolejną która ma krótkie włosy.....super....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2015, 15:27
MANIEK, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jagoda - cudo.
Ja z wykształcenia mgr filologii polskiej i licencjat z pedagogiki, ale nigdy nie pracowałam w zawodzie. Pracujemy z mauzem w sektorze elektroenergetycznym, jedynej takiej firmie w Polsce, ja zajmuje sie projektami unijnymi i aktualnie (znaczy przed Zuza) pracowałam przy bardzo dużym projekcie - ostatnio nawet nasza pani premier o nim w Brukseli mowila;) no to sie pochwalilam;) ale to było przed Zuza, wróciłam na dwa miechy i znow: kaszki, kupki, etc;) ale co tam...MANIEK lubi tę wiadomość