X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 18 października 2015, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zamówiłam właśnie dla Ani siostrzyczkę szczeniaczka :) mam nadzieje, ze jej sie spodoba. Babcia kazała kupić na pół roczku :)
    Jakbyście chciały to na allegro jest najtaniej.

Krokodylica lubi tę wiadomość

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • Nenaaa Autorytet

Wysłany: 18 października 2015, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    Nenaa kiedy to sie skończy???????
    Mało mam nadziei na to, że szybko się poprawi, Malenka. Takie egzemplarze te nasze dzieci... Coś około 3 roku życia...podejrzewam, że może lepiej pośpią wtedy, HaHa!
    Ale ja do tego czasu osiwieję, oszaleję, zdziczeję, postarzeję się i wszystkie tym podobne.
    ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2015, 10:06

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2015, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    3lata.????? To jak skazanie....obym jeszcze nie zwariowała.... Brak snu to nie najlepszy doradca życiowy.....

Dziewczyny a moglybyście napisać czym się zajmujecie / zajmowały się się przed dzieciątkiem???
    Ją jestem po socjologii gospodarczej i ekonomii,pracowała w turystyce w Puszczy Białowieskiej....wcześniej we Włoszech trochę, w Niemczech i w logistyce i spedycji.....
    Kroko i blondik to wiem czym się zajmują....
    Jak bardzo zmieniło się Wasze życie ???? U nas wszyscy znajomi "odpadli"... Czasem z małżem czujemy się jak na bezludnej wyspie, a życie upływa nam na guganiu, przewijanie i karmieniu i lulaniu itp itp itp

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2015, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenqa ja zajmuje sie doradztwem zawodowym osob z niepelnosprawnoscia. Prowadzilam tez warsztaty, pisalam projekty i je realizowalam ( zwlaszcza dla osob z zaburzeniami psychicznymi i niewidomymi) :)
    Ale w czasie studiow pracowalam tez w macu, w markecie, bylam opiekunka do dzieci i kierowalam zespolem ludzi w korporacji...takze mam rozne przerozne doswiadczenie. Od kilku lat skupilam sie na osobach niepelnosprawnych i wspomaganiu ich rozwoju.
    Teraz mysle o uzupelnieniu swojej wiedzy i ciagle mam nowe pomysly...nie moge sie zdecydowac ;p nawet przez chwile mialam fundacje, ale z kolezanka, kt byla b konfliktowa, wiec spasowalam ;)
    Mysle by po powrocie cos zmienic...
    Edit moj tez niespi w nocy ;) wiec lacze sie z Wami :D teraz maly spi i bierzemy go do kosciola...mama nadzieje, ze nie obudzi go glodomorra bo wowczas jest lament :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2015, 10:48

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• MANIEK Autorytet

Wysłany: 18 października 2015, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://photos.google.com/photo/AF1QipNThSuhVr-H7W2YRz-_Bp08bCZDJ3Z5Slw0MjQ9

to są my:) z lekka niewyspane ale szczęśliwe.

Malenq ja jestem prawnik po aplikacji komorniczej i w tym zawodzie pracuje (teraz zapewne lecą w moją stronę różne epitety:)nie nie zabieram ciągników nie-dłużnikom. teraz jak już wiecie chce się nauczyć jeszcze innego zawodu bo nie wiem jaka przyszłość mnie czeka:(

edit:
    a w czasie studiów pracowałam w biedronce i firmie transportowej:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2015, 10:50

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 18 października 2015, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Życie zmieniło się baaardzo...tak jak i u większości z Was. Siedzę w domu i wychowuje chyba ;)
    Z zawodu jestem fizjoterapeuta pracowałam w szpitalu i w mniejszym zakładzie wiadomo prywatnie ale z dojazdem i kiedyś tam w szkole jako pomoc biurowa czy sekretarka ;)
    Po powrocie...nie wiem bo to potrwa zanim wrócę. Ale raczej nie chce wrócić do poprzedniej pracy...
    A znajomi hmm nasi wspolni są choć niewielu. I ja mam kilka koleżanek ze studiów ale bez szału :/

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• MANIEK Autorytet

Wysłany: 18 października 2015, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://photos.google.com/photo/AF1QipMwlCWVAcPYiSdvK_DyTnQBisjUrl5EZWMjfWCV

to z wczoraj :)

co do znajomych po studiach i aplikacji wykruszyli się jak czerstwa buła, została nam jedna para -przyjaciół reszta to tak okazjonalnie bez szału.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2015, 10:54

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 18 października 2015, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondik wielkie gratulacje, teraz zaczyna się prawdziwą przygoda ;)

Anuśka kibicuje aby go grudnia szybko zlecialo.

Maniek nie otwierają mi się twoje linki.

Poszac linki tłumacz wpisał mi malinki i teraz mi się chce malin :/

Anuśka lubi tę wiadomość

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 18 października 2015, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja po turystyce, mgr hotelarstwa. Jednak zawiedziona byłam(jestem) studiami, bo zamiast przedmiotów z naciskiem na geografie, czytanie map i ogólnie rozumiana turystykę, było tam mnóstwo marketingu, psychologii (pół roku odpadło) i żajec matematycznych, rachunkowości, statystyki itd. Geografia TYLKO 2 sem :(
    Wcześniej odbywałam staże w. Prokuraturze i spółdzielni mieszkaniowej. Uwielbiam prace biurowa i papierki :)
    I tak odnalazłam sie w firmie w której pracuje moj maz :) firma Zw z budownictwem.
    Do "wyuczonego" raczej nie wrócę ;( a szkoda, bo podróże uwielbiam...

Maniek, Twoje foty nie działają :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2015, 13:06

mhsv3e5euobgbkf8.png
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • beszka Autorytet

Wysłany: 18 października 2015, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blodnik, gratuluje :)

Malenqu, wiecej zadnych dieci powiadasz ;) tez tak mialam po Leo....przeszlo po 3 latach.

Co do niespania, to was nie pociesze ;) jak skoncza jesc w nicy, to zaczna sie koszmary i inne leki....a potem przychodzenie w nocy do rodicow....jak zacznie sie przedszkole, to bedzie jeszcze gorzej, bo dojdzie chorowanie, np.bedziecie sie budzili majac placzace dziecko w lozku, ktore np.na was zwymiotowalo ;)

Co do zmian w naszym zyciu, to teraz wszystko kreci sie wokol dzieci....i ich znajomych, ktorzy ciagle u nas przesiaduja :/

Zawod: pracuje w jednej znajwiekszych firm, ktora dziala w przemysle naftowym. Zajmuje sie pisaniem kontraktow, ngocjacjami oraz follow up podpisanych juz kontraktow. Mam pare osob, ktore sa w moim zespol. Praca bajka, tylko tudno jak ma sie dzieci :/ takze kobiet w tej dziedzinie niewiele....a szkoda...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2015, 13:08

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 18 października 2015, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maniek mi też się linki nie otwierają :( Spróbuj na zapodaj.pl

Ja z wyjątkiem epizodu rocznego z malowaniem ozdób choinkowych (które mi się baaardzo podobało) to od zawsze handlowiec. Najpierw sprzedawca w hurtowni elektro-instalacyjnej, później miałam swój sklep internetowy z oświetleniem a ostatnie kilka lat pracowałam jako przedstawiciel handlowy. Teraz mam plan po Maryśce robić kolejne dzieciątko (ciekawe czy mi się nie zmieni po porodzie ;) ) więc planów na karierę zawodową chwilowo brak. Wstępnie jestem umówiona że wracam do wydawnictwa za 2 lata pracować nadal jako przedstawiciel ale ta gonitwa za targetami, te terminy, cele i wieczne pretensje że powinniśmy robić więcej i więcej... No nie wiem czy mam ochotę na taką gonitwę ponownie... Bardzo sobie cenię teraz spokojne i powolne życie :) Pomalutku piszę książkę i podoba mi się to więc może tym powinnam się zająć :) A tak serio to ja jeszcze nie wiem kim chcę być jak dorosnę ;D

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Krokodylica lubią tę wiadomość

• LaRa Autorytet

Wysłany: 18 października 2015, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No, tak. Ańuska, Ostatnie zdanie jest najlepsiejsze :)

Anuśka lubi tę wiadomość

mhsv3e5euobgbkf8.png
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 18 października 2015, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja jak często piszę i jestem prawnikiem (jest taki żart, jak poznać prawnika w towarzystwie? ... Sam Ci powie) po aplikacji sędziowskiej a czy będę sędzią? Jak Bóg Krajowa Rada Sądownictwa i zgromadzenie sędziów da..

Do pracy w sądzie wraca za 3tyg
    Co do znajomych to sama wyszła z towarzystwa, a z tym z kim chce to kontakt mam.. ;)

Anuśka lubi tę wiadomość

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 18 października 2015, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgredka to Ty tak jak ja. Też sama wyszłam z towarzystwa. Tylko u mnie to jakaś dziwna forma nieprzystosowania społecznego :) Teraz kontakt mam z równie dziwnymi jednostkami :)

Już za 3 tyg do pracy? Jak ten czas zapitala o.O

• MANIEK Autorytet

Wysłany: 18 października 2015, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/af6fb279ae99.jpg.html

może teraz wam się uda nas zobaczyć:)

edit : jeszcze jedno:

http://zapodaj.net/0e8632070981b.jpg.html

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2015, 15:09

Nieukowa, Anuśka, zgredka, Lili83, LaRa, Arienna, nick nieaktualny, Nenaaa lubią tę wiadomość

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2015, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boziuuuuuu zakochałam się w Jagodzie..... Jakie oczęta, a usteczka w serduszko się układają....słodka jest. ....no nie,kolejną która ma krótkie włosy.....super....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2015, 15:27

MANIEK, Krokodylica lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2015, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ją żałuję że mgr z socjologii nie zrobiłam, tylko licencjat.....
    Poza tym uwielbiałam pracować w biurze turystycznym.....

Summerka lubi tę wiadomość

• MANIEK Autorytet

Wysłany: 18 października 2015, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuje Malenq bardzo to miłe :)

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 18 października 2015, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maniek ale słodka Nynusia :) A jakie ma oczka fajniutkie :) Do zeżarcia jest cała :D

MANIEK lubi tę wiadomość

• Summerka Autorytet

Wysłany: 18 października 2015, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagoda - cudo.

Ja z wykształcenia mgr filologii polskiej i licencjat z pedagogiki, ale nigdy nie pracowałam w zawodzie. Pracujemy z mauzem w sektorze elektroenergetycznym, jedynej takiej firmie w Polsce, ja zajmuje sie projektami unijnymi i aktualnie (znaczy przed Zuza) pracowałam przy bardzo dużym projekcie - ostatnio nawet nasza pani premier o nim w Brukseli mowila;) no to sie pochwalilam;) ale to było przed Zuza, wróciłam na dwa miechy i znow: kaszki, kupki, etc;) ale co tam...;)

MANIEK lubi tę wiadomość

klz9zbmh5xgwp3to.png
    mjvyt5odxe9y0ge4.png
‹‹ 1297 1298 1299 1300 1301 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ