X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 18 października 2015, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zamówiłam właśnie dla Ani siostrzyczkę szczeniaczka :) mam nadzieje, ze jej sie spodoba. Babcia kazała kupić na pół roczku :)
    Jakbyście chciały to na allegro jest najtaniej.

Krokodylica lubi tę wiadomość

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • Nenaaa Autorytet

Wysłany: 18 października 2015, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    Nenaa kiedy to sie skończy???????
    Mało mam nadziei na to, że szybko się poprawi, Malenka. Takie egzemplarze te nasze dzieci... Coś około 3 roku życia...podejrzewam, że może lepiej pośpią wtedy, HaHa!
    Ale ja do tego czasu osiwieję, oszaleję, zdziczeję, postarzeję się i wszystkie tym podobne.
    ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2015, 10:06

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2015, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    3lata.????? To jak skazanie....obym jeszcze nie zwariowała.... Brak snu to nie najlepszy doradca życiowy.....

Dziewczyny a moglybyście napisać czym się zajmujecie / zajmowały się się przed dzieciątkiem???
    Ją jestem po socjologii gospodarczej i ekonomii,pracowała w turystyce w Puszczy Białowieskiej....wcześniej we Włoszech trochę, w Niemczech i w logistyce i spedycji.....
    Kroko i blondik to wiem czym się zajmują....
    Jak bardzo zmieniło się Wasze życie ???? U nas wszyscy znajomi "odpadli"... Czasem z małżem czujemy się jak na bezludnej wyspie, a życie upływa nam na guganiu, przewijanie i karmieniu i lulaniu itp itp itp

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2015, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenqa ja zajmuje sie doradztwem zawodowym osob z niepelnosprawnoscia. Prowadzilam tez warsztaty, pisalam projekty i je realizowalam ( zwlaszcza dla osob z zaburzeniami psychicznymi i niewidomymi) :)
    Ale w czasie studiow pracowalam tez w macu, w markecie, bylam opiekunka do dzieci i kierowalam zespolem ludzi w korporacji...takze mam rozne przerozne doswiadczenie. Od kilku lat skupilam sie na osobach niepelnosprawnych i wspomaganiu ich rozwoju.
    Teraz mysle o uzupelnieniu swojej wiedzy i ciagle mam nowe pomysly...nie moge sie zdecydowac ;p nawet przez chwile mialam fundacje, ale z kolezanka, kt byla b konfliktowa, wiec spasowalam ;)
    Mysle by po powrocie cos zmienic...
    Edit moj tez niespi w nocy ;) wiec lacze sie z Wami :D teraz maly spi i bierzemy go do kosciola...mama nadzieje, ze nie obudzi go glodomorra bo wowczas jest lament :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2015, 10:48

Malenq lubi tę wiadomość

• MANIEK Autorytet

Wysłany: 18 października 2015, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://photos.google.com/photo/AF1QipNThSuhVr-H7W2YRz-_Bp08bCZDJ3Z5Slw0MjQ9

to są my:) z lekka niewyspane ale szczęśliwe.

Malenq ja jestem prawnik po aplikacji komorniczej i w tym zawodzie pracuje (teraz zapewne lecą w moją stronę różne epitety:)nie nie zabieram ciągników nie-dłużnikom. teraz jak już wiecie chce się nauczyć jeszcze innego zawodu bo nie wiem jaka przyszłość mnie czeka:(

edit:
    a w czasie studiów pracowałam w biedronce i firmie transportowej:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2015, 10:50

Malenq lubi tę wiadomość

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 18 października 2015, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Życie zmieniło się baaardzo...tak jak i u większości z Was. Siedzę w domu i wychowuje chyba ;)
    Z zawodu jestem fizjoterapeuta pracowałam w szpitalu i w mniejszym zakładzie wiadomo prywatnie ale z dojazdem i kiedyś tam w szkole jako pomoc biurowa czy sekretarka ;)
    Po powrocie...nie wiem bo to potrwa zanim wrócę. Ale raczej nie chce wrócić do poprzedniej pracy...
    A znajomi hmm nasi wspolni są choć niewielu. I ja mam kilka koleżanek ze studiów ale bez szału :/

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• MANIEK Autorytet

Wysłany: 18 października 2015, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://photos.google.com/photo/AF1QipMwlCWVAcPYiSdvK_DyTnQBisjUrl5EZWMjfWCV

to z wczoraj :)

co do znajomych po studiach i aplikacji wykruszyli się jak czerstwa buła, została nam jedna para -przyjaciół reszta to tak okazjonalnie bez szału.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2015, 10:54

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 18 października 2015, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondik wielkie gratulacje, teraz zaczyna się prawdziwą przygoda ;)

Anuśka kibicuje aby go grudnia szybko zlecialo.

Maniek nie otwierają mi się twoje linki.

Poszac linki tłumacz wpisał mi malinki i teraz mi się chce malin :/

Anuśka lubi tę wiadomość

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 18 października 2015, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja po turystyce, mgr hotelarstwa. Jednak zawiedziona byłam(jestem) studiami, bo zamiast przedmiotów z naciskiem na geografie, czytanie map i ogólnie rozumiana turystykę, było tam mnóstwo marketingu, psychologii (pół roku odpadło) i żajec matematycznych, rachunkowości, statystyki itd. Geografia TYLKO 2 sem :(
    Wcześniej odbywałam staże w. Prokuraturze i spółdzielni mieszkaniowej. Uwielbiam prace biurowa i papierki :)
    I tak odnalazłam sie w firmie w której pracuje moj maz :) firma Zw z budownictwem.
    Do "wyuczonego" raczej nie wrócę ;( a szkoda, bo podróże uwielbiam...

Maniek, Twoje foty nie działają :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2015, 13:06

Malenq lubi tę wiadomość

mhsv3e5euobgbkf8.png
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • beszka Autorytet

Wysłany: 18 października 2015, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blodnik, gratuluje :)

Malenqu, wiecej zadnych dieci powiadasz ;) tez tak mialam po Leo....przeszlo po 3 latach.

Co do niespania, to was nie pociesze ;) jak skoncza jesc w nicy, to zaczna sie koszmary i inne leki....a potem przychodzenie w nocy do rodicow....jak zacznie sie przedszkole, to bedzie jeszcze gorzej, bo dojdzie chorowanie, np.bedziecie sie budzili majac placzace dziecko w lozku, ktore np.na was zwymiotowalo ;)

Co do zmian w naszym zyciu, to teraz wszystko kreci sie wokol dzieci....i ich znajomych, ktorzy ciagle u nas przesiaduja :/

Zawod: pracuje w jednej znajwiekszych firm, ktora dziala w przemysle naftowym. Zajmuje sie pisaniem kontraktow, ngocjacjami oraz follow up podpisanych juz kontraktow. Mam pare osob, ktore sa w moim zespol. Praca bajka, tylko tudno jak ma sie dzieci :/ takze kobiet w tej dziedzinie niewiele....a szkoda...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2015, 13:08

Malenq lubi tę wiadomość

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 18 października 2015, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maniek mi też się linki nie otwierają :( Spróbuj na zapodaj.pl

Ja z wyjątkiem epizodu rocznego z malowaniem ozdób choinkowych (które mi się baaardzo podobało) to od zawsze handlowiec. Najpierw sprzedawca w hurtowni elektro-instalacyjnej, później miałam swój sklep internetowy z oświetleniem a ostatnie kilka lat pracowałam jako przedstawiciel handlowy. Teraz mam plan po Maryśce robić kolejne dzieciątko (ciekawe czy mi się nie zmieni po porodzie ;) ) więc planów na karierę zawodową chwilowo brak. Wstępnie jestem umówiona że wracam do wydawnictwa za 2 lata pracować nadal jako przedstawiciel ale ta gonitwa za targetami, te terminy, cele i wieczne pretensje że powinniśmy robić więcej i więcej... No nie wiem czy mam ochotę na taką gonitwę ponownie... Bardzo sobie cenię teraz spokojne i powolne życie :) Pomalutku piszę książkę i podoba mi się to więc może tym powinnam się zająć :) A tak serio to ja jeszcze nie wiem kim chcę być jak dorosnę ;D

Malenq, Izoleccc, Krokodylica lubią tę wiadomość

• LaRa Autorytet

Wysłany: 18 października 2015, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No, tak. Ańuska, Ostatnie zdanie jest najlepsiejsze :)

Anuśka lubi tę wiadomość

mhsv3e5euobgbkf8.png
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 18 października 2015, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja jak często piszę i jestem prawnikiem (jest taki żart, jak poznać prawnika w towarzystwie? ... Sam Ci powie) po aplikacji sędziowskiej a czy będę sędzią? Jak Bóg Krajowa Rada Sądownictwa i zgromadzenie sędziów da..

Do pracy w sądzie wraca za 3tyg
    Co do znajomych to sama wyszła z towarzystwa, a z tym z kim chce to kontakt mam.. ;)

Anuśka lubi tę wiadomość

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 18 października 2015, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgredka to Ty tak jak ja. Też sama wyszłam z towarzystwa. Tylko u mnie to jakaś dziwna forma nieprzystosowania społecznego :) Teraz kontakt mam z równie dziwnymi jednostkami :)

Już za 3 tyg do pracy? Jak ten czas zapitala o.O

• MANIEK Autorytet

Wysłany: 18 października 2015, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/af6fb279ae99.jpg.html

może teraz wam się uda nas zobaczyć:)

edit : jeszcze jedno:

http://zapodaj.net/0e8632070981b.jpg.html

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2015, 15:09

Nieukowa, Anuśka, zgredka, Lili83, LaRa, Arienna, marissith, Nenaaa lubią tę wiadomość

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2015, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boziuuuuuu zakochałam się w Jagodzie..... Jakie oczęta, a usteczka w serduszko się układają....słodka jest. ....no nie,kolejną która ma krótkie włosy.....super....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2015, 15:27

MANIEK, Krokodylica lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2015, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ją żałuję że mgr z socjologii nie zrobiłam, tylko licencjat.....
    Poza tym uwielbiałam pracować w biurze turystycznym.....

Summerka lubi tę wiadomość

• MANIEK Autorytet

Wysłany: 18 października 2015, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuje Malenq bardzo to miłe :)

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 18 października 2015, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maniek ale słodka Nynusia :) A jakie ma oczka fajniutkie :) Do zeżarcia jest cała :D

MANIEK lubi tę wiadomość

• Summerka Autorytet

Wysłany: 18 października 2015, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagoda - cudo.

Ja z wykształcenia mgr filologii polskiej i licencjat z pedagogiki, ale nigdy nie pracowałam w zawodzie. Pracujemy z mauzem w sektorze elektroenergetycznym, jedynej takiej firmie w Polsce, ja zajmuje sie projektami unijnymi i aktualnie (znaczy przed Zuza) pracowałam przy bardzo dużym projekcie - ostatnio nawet nasza pani premier o nim w Brukseli mowila;) no to sie pochwalilam;) ale to było przed Zuza, wróciłam na dwa miechy i znow: kaszki, kupki, etc;) ale co tam...;)

MANIEK lubi tę wiadomość

klz9zbmh5xgwp3to.png
    mjvyt5odxe9y0ge4.png
‹‹ 1297 1298 1299 1300 1301 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ