Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Misi@ wrote:Dziewczyny a macie może do sprzedania pajacyki welurowe ? rozm 62?
bo 62 u mnie na teraz
edit:
coś Wam pokażę jak mi się uda co prawda ostrość ciulata - nawet nie zauważyłam bo na teraz trochę ostrość tracę na jedno oko więc słabiej widzę ale :
https://www.facebook.com/agnieszka.myslecka/videos/872909469443852/
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2015, 19:25
-
nick nieaktualnyzgredka wrote:A jak długo siedzi zanim zrobi?
Misi@ już nie mam nic z 62....Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2015, 18:55
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
moja śpi w bawełnianych śpiochach i pod cieniutkim kocykiem takim polarkowym ubranym w poszewkę.... i teraz się wystraszyłam że może jej za zimno... ale skoro ja chodze w koszulce na szelkach to niej pod kocykiem chyba ciepło
-
Manic, Jgodka przesliczna
Dziewczyny w czym spia dzieci to jedno...ale ile jest stopni w pokoju, w ktorym spia? to istotne
mpja spa w bawelnianym rampersie w cienkim spiworku, czasem przykrywam ja kocykiem jeszcze (lub wkladam rampers z cienutkiej welenki, aby cieplo utrzymywal w razie gdyby sie zgrzala lub przesikala)...ale wmpokoju jest grubo ponizej 20 st. i okno uchylone.....
mood nie spi. lezy na macie. mimo ze pada ze zmeczeniakupy nie moze zrbic - to powod nr 1 a nr 2 to brak cyca....bom sie wkurzyla i przyszla usiasc do salon na kanape...dosc juz mam
co wieczor to samo...sorry sorry...jeden wieczor..pierwszy, gdy spalysmy na gorze i moi rodzic eprzylecieli.....zjadla cyca, odlozylam do lozeczka, pogapila sie w gwiazdy i sama zasnela.....jednorazowy wyczyn.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2015, 20:52
MANIEK lubi tę wiadomość
-
Heloooł kobitki! wracam po przejściach internetowo- komputerowych
Co to ja miałam...
Blondik-
gratulacje mamusiu! dawaj znaka w chwili wolności jak tam poród przebiegłodpoczywajcie z Madzią duuużo
Malenq-
gratulacje dla Kosizuch dziewczynka!
Maniek-
co za kruszynka słodziutkaśliczną masz tą córę!
A co do zawodu i zmian w życiu... Ja jestem stomatologiem i w moim życiu zawodowym pewnie niewiele się zmienico jakiś czas oczywiście nachodzi mnie chęć kompletnej zmiany np. w kierunku architektury krajobrazu, ale wiem, że to by się wiązało z baaardzo długą drogą, a ja po tylu latach nauki chyba już zbyt wygodna się zrobiłam i jak myślę o kolejnych to hmm...
dziękuję, postoję
Od nowego roku jak dobrze pójdzie wrócę na dwa dni do pracy.
Słuchajcie, pytanie mam zwłaszcza do mam karmiących mlekiem modyfikowanym w okolicach 6mż. Czy Wasze dzieci przesypiają nocki bez karmienia? Ostatnio na wizycie u pediatry babeczka stwierdziła, że powinnam w nocy podawać małemu tylko wodę. I ja się z tym zgadzam, jak najbardziej, zwłaszcza, że niedługo wyjdą pewnie zęby (a tutaj mam wręcz fobie nt. cukru w nocy). Problem w tym, że moje dziecko, ile bym nie dała kaszki przed snem i tak się w nocy budzi głodne. Wczorajsze półtoragodzinne próby podania mu wody zakończyły się w końcu mlekiem, po czym zasnął w 3 sekundyMoje dziecko nie znosi pić niczego, co nie jest mlekiem
próbowałam herbatki, soczki, wodę słodzoną glukozą... Noł łej. Pare łykow i płacz o mleko
Macie jakiś pomysł, co robić? Dawać mu to mleko w nocy? Wczoraj myślałam już, że osiwieję
MANIEK lubi tę wiadomość
-
Beszka-
współczujęwiem, co znaczy złość na własne dziecko... wyrzuty sumienia mam później jak cholera, ale czasami, zwłaszcza w nocy nie daję już rady
Aaa i Kroko!- ja nawet na sali poporodowej myślałam sobie, czy u Ciebie już też "po"gratuluję zdolnej córci
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2015, 20:59
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKurcze dziewczyny nie mam pojecia ;/ ale mi siostra zwraca ciagle uwage, ze ja go za cienko ubieram. Wydaje mi sie, ze go nie przegrzewam, nie jest przepocony....
Mam problem z kasrmieniem. Na pocxzatku zawsze mi taka fontana tryska, ze maly soe krztusi...musialabym najpierw troche odciagnac, ale jak on jest glodny to nie da rady. A biedak krztusisie, wypluwa cycusia aja zalewam pokoj. I potem chodze pachnac mlekiem. Nie zawsze tak jest, ale bardzo czestyo. Wy tez tak macie?
Malenqa wspolczuje.
Wrozko ja musze isc znow do dentysty czy moge dostac znieczulenie mimo, ze karmie piersia? Chce w koncu zalozyc sobie aparat. Przed ciaza nie zdazylam a czeka mnie zabieg naciecia podniebienia by wyciagnac schowana trojke.
Moj budzi sie czesto..o ile wogole mozna nazwac spaniem jego drzemki. -
Kosia gratuluje skarbie
Moja śpi w pajacu i pod kocem ani grubym ani cienkim takim normalnym.
Disco polo Zosia tez lubi a ma weselach to królowa parkietu i ma największe branie
Co do mleka to moja jakoś sama odmówiła jedzenia w nocy jak skończyła 4 miesiące. Oczywiście czasami się budzi w nocy ale dostaje smoka ewentualnie biorę ja do łóżka i śpimy dalej.
Beszko ♡ brak juz słów
Ja juz padam i spadam.
Spokojnej nocyWiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2015, 21:11
Malenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Misia, a ta Troja siostrsa mi jadies dzieci? niedawno co urodzone a nie wieki temu? bo tak Ci ciagle uwage zwraca.... Cierpliwa jestes, bo ja bym nie wytrzymala
Wrozko...u mine nie tyle co zlosc na Hanke, tylko na sytuacjena siebie, ze moze za malo na smoczek naciskalam...no sama nie wiem....sytuacja jest beznadziejna, bo juz nie o mnie chodzi...ale i o synow....moje relacje z mezem itp...
maz z nia siedzi w sypialni, ale mloda sie drze, wiec ide sie wyszykowac do lozka...
-
nick nieaktualnySmoczyca1 wrote:Kosia gratuluje skarbie
Moja śpi w pajacu i pod kocem ani grubym ani cienkim takim normalnym.
Disco polo Zosia tez lubi a ma weselach to królowa parkietu i ma największe branie
Co do mleka to moja jakoś sama odmówiła jedzenia w nocy jak skończyła 4 miesiące. Oczywiście czasami się budzi w nocy ale dostaje smoka ewentualnie biorę ja do łóżka i śpimy dalej.
Beszko ♡ brak juz słów
Ja juz padam i spadam.
Spokojnej nocy -
nick nieaktualnyBeszko siostrzeniec ma 7,5 roku a siostrzenica 4,5.
Mari a jaki masz poziom? Ja musze sobie sprawdzic, bo znow jestem fioletowa.
Mam nogi w sincach...naliczylam 22 siniaki i stwierdzilam, ze juz nie licze. Ciekawe co na to gin. Jutro mam kontrole ;p jedynie mu powiem, ze zupa byla za slona ;pWiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2015, 21:19
-
Misia-
Znieczulenie, jak najbardziejtylko po zabiegu lepiej nakarmic maluszka odciagnietym mlekiem, ewentualnie dwie godziny po zabiegu. Co prawda nowoczesne znieczulenia metabolizuja sie baaardzo szybko, ale dla pewnosci lepiej poczekac troszke z karmieniem. Nie zapomnij tylko powiedziec o tym, ze karmisz piersia
Mari-
oby anemia już Cię opuscila na dobre...
Co do ubierania na noc, moj Franek spi w bodziaku na dlugi rekaw + spiochy, przykryty cieniutkim kocykiem albo w pajacu welurowym i tez przykryty kocykiem. Temperature w pokoju mam około 22 stopni, a on sie lubi w nocy rozkopac...
Wspolczuje problemow ze smoczkiemu nas na szczescie to nas ominelo. Franek od samego poczatku byl na smoku, czesciowo na butli. A jakby tak smoczek pokropic Waszym mlekiem?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2015, 21:27